Benim doktorum tetanoza gerek yok o ev ortami için kritik dedi hastanede her sey sterilize zaten dedi sağlık ocaği aramişti beni de gelin diye ben de yaptirmadim ama?
Benim doktorum tetanoza gerek yok o ev ortami için kritik dedi hastanede her sey sterilize zaten dedi sağlık ocaği aramişti beni de gelin diye ben de yaptirmadim ama?
Ası oldum . Şuan ağrı acı yok ama ilerleyen zamanlarda olabilir kolun şişebilir belli olmaz
ama benim elim hafiftir yaptığım kimsede olmadı olursa buz ve kolonya ile kompres yap dedi. O aletle kalp atışı dinlemeye çalıştık ama bu haftada duymak zor dedi duyamadı da.gerci ben kalp atışı gibi bisey duydum o nasıl duymadı anlamıyorum bide tam bir ay sonraya asi randevum var. Benden böyle
Kalp atışını doktor mu dinledi yoksa hemşire mi canım? Benim aile hekimi sağolsun yerinde hiç olmuyor da ne zaman gitsem hemşireyle konuşabiliyorum sadece.
Ha unuttum benim tansiyonum cok dusuk kizlar . Napicam bilmiyorum kendi hekimine de sorucam . Gebelikten önce 12/7 olurdu ilk takipte 10/6 çıkmıştı şimdi 8/4 cıktı. Sen nasıl ayakta duruyorsun ya dedi. 2 lt su içtiğim için ayakta kalabiliyorsun dedi su içmesen ayağa bile zor kalkarsın dedi. Suyu ihmal etmeyin yani kızlar sadece bebeğe değil bize de lazım
Ben de bu akşam sorucam doktora tetanozu. Burda bazı forumlarda erken doğumu tetikler diye yazı okuyorum. Benim zaten rahim ağzı uzunluğum kısa ona etki ederse yaptırmam. Aile hekimine sordum bi zararı yok ama doktoruna sor muhakkak öyle gel dedi.
Bence yaptırın herkes hastanede doğuruyor evde doğuran mı kaldı milyonda bir ihtimali bile engellese yaptırmak lazım belki de hiçbirimizin ihtiyacı olmayacak ama riske atmaya değer mi.
hadi geçmiş olsun darısı bize insallah şişmez bir şey olmaz. Kalp atışını duymayı cok istiyorum insallah bizim duyulur net olarak Bir ay sonraki aşı nedir?
Kalp atışını doktor mu dinledi yoksa hemşire mi canım? Benim aile hekimi sağolsun yerinde hiç olmuyor da ne zaman gitsem hemşireyle konuşabiliyorum sadece.
Hemşire dinledi canım ben az bisey duydum sanki ama o bilemedi.zaten daha dinlemeden bu hafta duyulmaz çok erken dedi ama saçma geldi bana kendi beceremedi bence
Bu arada mesajı bulamadım acı yemek sorun yapar mi diyen arkadaşlarım ben 5 ay oldu nerdeyse hergun 1 tabak acının her türlüsünü yiyorum canım istiyor çünkü.bagirsak çalıştırıyor hem ne güzelbi zararı olacağını da sanmıyorum annem de hep yemiş ona sormuştum hic bi zarari olmaz aci kansere bile faydalı hem doguda herkes aci yiyor bir suru de cocuklari var ne olacak canin isityorsa ye hic zararli degil demisti bana mantikli geldi cocugum ne isterse veriyirum valla
Hemşire dinledi canım ben az bisey duydum sanki ama o bilemedi.zaten daha dinlemeden bu hafta duyulmaz çok erken dedi ama saçma geldi bana kendi beceremedi bence
Çıktım kızlar yarım saat kadar sürdü her şey normal çıktı çok şükür her yerine tek tek baktı, bastırdı yarım saat boyunca ya karnım ağrıyor hala biraz Bebeğim 360 gram 23 cm çıktı. 4 lü tarama testinden de geçtik