2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

yaaa kıyamam nasıl bir his net olarak görmek kime benziyor kime

Ben de gidecem önümüzdeki ayın başında :) tavsiyen var mı ? Bu arada hayırlı olsun

Arkadaşa sordum da şimdi ayrıntılı renksiz olurmuş bu senin dediğin renkli ultrason bunla iç organı nasıl görsün ki
daha net görünüyor canım renklide işte detaylı benim bildiğim böyle google a yazınca da öyle cıkıyor giden arkadaşlarımın da hep öyle hatıra bir yüz fotoğrafları var detaylıdan :)

Arkadaşa sordum da şimdi ayrıntılı renksiz olurmuş bu senin dediğin renkli ultrason bunla iç organı nasıl görsün ki
Canım benim doktorum hem renkli hem renksizle bakıyor hatta son gittiğimde renkli video şeklinde benim mailime bile yolladı senin gittiğinin renkli özelliği yoktur bence.ama yine de herşeyin güzel çıkması herşeye bedel.gözün aydın darısı bize.

daha net görünüyor canım renklide işte detaylı benim bildiğim böyle google a yazınca da öyle cıkıyor giden arkadaşlarımın da hep öyle hatıra bir yüz fotoğrafları var detaylıdan :)
Valla bilemedim hadi bakalım inşallah seninki öyledir sağlıklı ya bana fotoğraf olmasa da olur yalnız ben yüzüne yaklaşınca simayı babasına benzettim

İyi çıksın diye düşünüp su içip gitmeyin yarım saat bastırınca çişim geldi, benim bebeğim uslu durdu da yarım saat sürdü benden önceki daha uzun durdu
Ayy yerim uslu demek tamam canım çok saol . Oraya gittikten sonra hemen doktora gitmek gerekiyor mu ? Zaten kontrol olmuş oluyoruz o yüzden sordum.

O aşı ne zaman olunuyor neden olunuyor . Bana öyle bir şey denilmedi kızlarr en son yıllar yıllar önce 1. Sınıfa giderken olmuştum
canım sağlık ocağın ilgisizdir seninde benimki gibi normalde arayıp çağırması lazım. hamileliğin 18-19-20 haftaları arasında tetenoz aşısı olmak gerekiyor ameliyat sırasında kullanılacak aletlerden bir sıkıntı olmasın diye

Ayy yerim uslu demek tamam canım çok saol . Oraya gittikten sonra hemen doktora gitmek gerekiyor mu ? Zaten kontrol olmuş oluyoruz o yüzden sordum.
Evet doktorun istediği pozisyonlarda durdu hep Şimdi benim kendi doktorum baktığı için ikisi aynı anda olmuş oldu seninkine kim bakacak bilmiyorum ona göre sor bakan kişiye de ama her şeyi söylüyor zaten ayrı kontrole gerek yok bence

Ben hiç sağlık ocağına gitmiyorum ki normal hastaneye gidiyorum benim sağlık ocağınada mı gitmem gerekiyor. Suan kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…