2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Teşekkür ederim canım

Gebelikte daha düşük oluyor cnm tansiyon, benim de genelde 10/6 çıkıyor, geçen çok yorgun ve hastayken 9/5 çıkmıştı en son yine 10/6 çıktı.
aa 2 doz muymuş onu bilmiyordum
Hamileyken 1 kere yapılıyor diye hatırlıyorum, doğumdan sonra 2 yada 3 doz daha var
Ayrıntılı renkli olmayabilir bence de. Benim dr'um da her gittiğimde renkli resimlerini veriyor detaylı ultrasona girmediğim halde. Kızımın bir sürü renkli ultrason resimleri var bu şekilde.

ogrtmn herşeyin güzel çıkmasına çok sevindim canım, en önemlisi bu:))
Ayrıntılı renkli olmayabilir arkadaşlar. Orda organlarına bakıyorlar. Benim normal ultrasonda doktor renkliye geçiriyor. Öyle de bakıyor.

Arkadaşa sordum da şimdi ayrıntılı renksiz olurmuş bu senin dediğin renkli ultrason bunla iç organı nasıl görsün ki
Canım bende martın 2 sınde gırcem renkli doopler dıye gecıyor ayrıntılı ama renklı bakıyolar değişiyor olabılır makınenın özelliğine gore falan ama ıyıymıs hersey yolundaymıs ya o yeter

Ayy yerim uslu demek tamam canım çok saol . Oraya gittikten sonra hemen doktora gitmek gerekiyor mu ? Zaten kontrol olmuş oluyoruz o yüzden sordum.
Canım bana doktorum radyolojıden randevu alcaksn yarım saat sonrası ıcınde benden randevu alcaksn sonucla yanıma gelceksn dedı bende oyle ayarladım randevuyu

Canım bana doktorum radyolojıden randevu alcaksn yarım saat sonrası ıcınde benden randevu alcaksn sonucla yanıma gelceksn dedı bende oyle ayarladım randevuyu
Bana perinotolojiye gitmemi söyledi. Bende oraya randevü aldım . Hemen gelirsin bakarız demedi . gerçi kontrol günüm gelmiş oluyor ama . Zaten görüyoruz diye düşündüm bebeği . Tekrar bir sorayım ben. Gelmem gerekiyor mu diye . Perinatoloji zaten sonucu söylemiyor mu ?

Canım sana herseyı tek tek soyluyorlarmış ama sonucta senı takıp eden doktorununda konudan bılgılenmesı lazım ya o yuzden gıtmek gerek bence bır ara sor ıstersen emın ol

Allah Allah bugun bende gittim duyulmaz belki dıodum duyuldu aşıya ya haftaya yada sonrakı haftaya gelebılırsn dedı.

Inşallah iyidir bebeğim ses duyamayınca br da endişelendim ama hissediyorum da sanki hareketlerini

Bu arada o dinledikleri cihaz zararlı mi acaba kasiklarim ağrıdı biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…