2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kalp atışını doktor mu dinledi yoksa hemşire mi canım? Benim aile hekimi sağolsun yerinde hiç olmuyor da ne zaman gitsem hemşireyle konuşabiliyorum sadece.
Saglık ocagında böyle şeylerle ebeler hemşireler ilgilenıyor zaten bizim burda öyle anne takıbı bebek dgunca bebek takıbı aşısı kılosu hep ebeler yapıo doktra sdece hastalık faln olursa ılaç yazdrmak için giriyoruz okadar

Ama ayrıntılı usgnin sonucunu kendi doktorumuza göstermek için ayrıca randevu ucreti ödememiz gerek mi ? Çok paha benim doktorun randevu ücreti 185 tl ;(

O doktor inceleyip rapor verecek raporuna da kendi doktorun bakacak canım bana bu şekilde açıkladı kendi doktorun tekrar ultrason yapmayacak o rapora bakar bir sonraki randevunu verir

Ama ayrıntılı usgnin sonucunu kendi doktorumuza göstermek için ayrıca randevu ucreti ödememiz gerek mi ? Çok paha benim doktorun randevu ücreti 185 tl ;(
Eğer bir önceki randevunun üstünden 10 gün geçmişse yine ücret ödersin sanırım, ben bugün aynı doktoruma hem muayene hem ayrıntılı parası verdim 250 lira ikisi. 110 muayene , 140 ayrıntılı.

Mesaj tekrarı

Inşallah iyidir bebeğim ses duyamayınca br da endişelendim ama hissediyorum da sanki hareketlerini
Hareketlerını hissedıosan sıkıntı yapma canım.benım ebede baya uğraştı duymak için bi ara ses geldi duyuluo dedm yok o senın kalp atısın dedı dolandolandı sonunda buldu belkı senınkı uğrasmak istememsdır belkıde küçük die cıhazdan dolayı duyulmamstr

Saglık ocagına gıttım bugun hemşire kan alıp parmagmdam şekerime ve kan degerıme baktı gayet güzel dedı tansıyonumda ıyı çıktı bebegmn kalp atışlarıda 150 li bişey çıktı sol tarafmdaydı Rabbime çok şükür

Kızlar benım haftalarımda vajinanın sol ve sağ tarafında agrılarınız oluyor muydu?ınternetten baktım 16-17 .haftalarda yalancı sancı olabiliyor mus ama ben yinede emin olamadım.ayakta fazla durunca oluyor dinlenince de geçiyor ama yinede endişeleniyor insan.yatakta hiç cıkasım gelmiyor

Anlık ağrılar oluyordu gecen hafta bende.Bu hafta onlar kalmadı iki gündür sol karın taraf daha doğrusu sol kaburgama ağrı giriyor.ben de şimdi onu araştırıyordum

Anlık ağrılar oluyordu gecen hafta bende.Bu hafta onlar kalmadı iki gündür sol karın taraf daha doğrusu sol kaburgama ağrı giriyor.ben de şimdi onu araştırıyordum
Benim bahsettiğim aniden kalktıgında giren Ağrı gibi değil ama.sanırım biraz daha uzun sürüyor ama uzandığımda geçiyor.magnezyum aldım şimdi bir kaç gün kullanacağım belki iyi gelir

Hiç uğraşmadı ki sağ tarafta bi noktaya yarim dk baktı sonra çekildi ben giderken sordum duyulmadı mi diye öyle yok dedi zorla sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…