2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hiç uğraşmadı ki sağ tarafta bi noktaya yarim dk baktı sonra çekildi ben giderken sordum duyulmadı mi diye öyle yok dedi zorla sağolsun
Ozaman uğraşmamış canım benımkı sagolsun çok ilgili ablam gibi görüyorum.Zaten ben gitmeden aramstım hissetmıyorum oyuzden bugun gelecem klap atısı için die oyuzden baya baktı oda once sag tarafıma baktı biraz ses geldi yok dedı bu senın kalp atısınla karısıo sonra gezdıre gezdıre sola gectı orda duydu seninki uğraşmadgı için duymamıstır yani aklına kötü şeyler getrme zaten hissedıomuşsunda miniği maşşallah ozaman hiç sıkıntı yok Allahın izniyle

Hayırlı olsun canım benimde ilk aldığım şeylerden biri emzik hatta Kayınvalidem emzik istemezse ne yapacaksın dedi zorla vercem ağzına dedim
Aman canları sagolsunda emzikde boşa gitsin ne olacak sanki biberon falanda alacaktım benımkıne dedım kızımdan kalanları kullandrmam dedım hem plastık kaç sene kullandık buna yenısını alırım dedım Allahtan kabul etti tamam dedi ama bugun baktgmz yerdekıler pek iyi degıldı almadık

Cinsiyeti ogrenipte degisen oldu mj kizlar? Ben bir turlu oyumu kullanamadim ya hu bugun ruyamda kizim olacagini ogreniyordum hayirdir insallah ama niyeyse hep bi ihtimal erkek olacakmis gibi geliyo bana niye bu his geliyo anlamadim yaa

O konuda hiç fikrim yok hemşire ne zaman dedıyse yaptrdım ben ama
Ben oncede karabukteydim hem oranin hastane sistemi hem saglik ocagindaki hemsiresi cok ilgiliydi bana ulasmasa esime bildirirdi herseyi aciklar herseyden haberdar ederdi sagolsun. Simdi ankaradayim hic memnun degilim

Cinsiyeti ogrenipte degisen oldu mj kizlar? Ben bir turlu oyumu kullanamadim ya hu bugun ruyamda kizim olacagini ogreniyordum hayirdir insallah ama niyeyse hep bi ihtimal erkek olacakmis gibi geliyo bana niye bu his geliyo anlamadim yaa
Bende tam cınsıyetle ilgili yazmıştım benım doktorum erkege benzıo ama kesın degıl demıstı salı gunu kesın solerım demıstı bakalım ne olacak sonuç banada erkek gbı gelıo başından beri .bi ara kızmı acaba die dsndum ama agırlıklı olarak erkek olacagnı dsnuorum.Bakalım
Benım komşuma erkek erkek dedıler sonra kız dedı biri kız çıktı ama kaçıncı ayındaydı şuan unuttum bu sıralar olabılır belki

Ben oncede karabukteydim hem oranin hastane sistemi hem saglik ocagindaki hemsiresi cok ilgiliydi bana ulasmasa esime bildirirdi herseyi aciklar herseyden haberdar ederdi sagolsun. Simdi ankaradayim hic memnun degilim
Çok şükür benım burdakı hemşiremde çok ilgili düşükte yaptgmı bılıyorya daha da çok duruyor ustume .

Hayirlisi neyse o olsun insallah bu cinsiyet durumlari hamileligin cilveleri yoksa ne heyecani kalir
Çok şükür benım burdakı hemşiremde çok ilgili düşükte yaptgmı bılıyorya daha da çok duruyor ustume .
İnan sevindim adina karabukun havasi kirli olmasa orada kalmayi cok istiyordum

Hayirlisi neyse o olsun insallah bu cinsiyet durumlari hamileligin cilveleri yoksa ne heyecani kalir

İnan sevindim adina karabukun havasi kirli olmasa orada kalmayi cok istiyordum
Amin canım amin. aynen valla öncekiler hiç bilmiomuş bızse bır kaç hafta sabredemıoz
Havası neden kirli sağol bu arada Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştrsın

Amin canım amin. aynen valla öncekiler hiç bilmiomuş bızse bır kaç hafta sabredemıoz
Havası neden kirli sağol bu arada Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştrsın
Demir fabrikasi var ve zehir saciyor temiz hava gelsin diye cami acarsin aci aci koku gelir. Siyah siyah isler doluyor evine balkonuna 3 sene kaldim ama o fabrikalar yuzunden duramadik yoksa en cok orman orada en otantik yerler orada iste fabrika batiriyo. Bu arada amin canim

Kızlar ben öğretmen değilim ama memurum bugün valilik okulları tatil etti ama hamile memurlara da tatil olmuyor muydu? Sonucta Bu karda ben daha çok zorlaniyorum öğrencilerden saka bi yana eskiden hamile memurlara da tatil oluyordu diye hatirliyorum ama valilik aciklamada sadece okullar yazmis

Benim bildiğim hamilelere tatil oluyor.

İdari izinli sayılıyorsun canım okullar tatilse gitmene gerek yok

Tatilmis bose geldim geri döneceğim ya çok üzüldüm çokta zorlanarak geldim taaaa ilçeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…