2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

kızlar benim kilom çoşmaya başladı, siz de durumlar nedir ?
Ben de o çoşma durumunu yaşıyorum geçen 2 haftada 2 kilo aldım sanırım gerçi anneler vardı bir hafta boyunca yedirip içirdiler onun da etkisi vardır mutlaka ama bu hafta sabitledim gibi. Haftaya cumartesi randevum var benim de bakalım doktor söylenecek mi

Günaydin anniskolar, bugun bir ay sonra kontrole gidecegim Bakalim artik cinsiyetimiz kesinlesir sanirim, gerci ben erkek fikrine alistim ama esim hala doktor net soylemedi diye cinsiyeti belirsiz diyor soranlara bugun kizimi da goturecegiz, ilk bagi ultrasonda gorup kursun diye sonra belki ben de bikac zibin alirim bir heveslendimki herkes icin guzel haberler alacagimiz bir gün olsun insalllah

Tetenoz aşısını oldum kızlar ben de. Vurulurken hissetmedim bile ama hemşire 2-3 gün ağrı ve şişlik olabilir dedi. 1 ay sonra 2. Dozu varmış.
Fıstığımın kalp atışlarını da dinletti
Mrb cnm benim de bugün dü ama gidemedim kalp atışını nasıl dinliyorlar yazabilir misin yarın sabah gidicem insallah

Ama ayrıntılı usgnin sonucunu kendi doktorumuza göstermek için ayrıca randevu ucreti ödememiz gerek mi ? Çok paha benim doktorun randevu ücreti 185 tl ;(
Muayeneye gittiğinde göster. Ayrıca onu göstericem diye gitme bence

Tetenoz aşısını oldum kızlar ben de. Vurulurken hissetmedim bile ama hemşire 2-3 gün ağrı ve şişlik olabilir dedi. 1 ay sonra 2. Dozu varmış.
Fıstığımın kalp atışlarını da dinletti
bende oldum aşımı yaparken hiç acımadı şimdi biraz kolumda ağırlık hissediyorum. 1 ay sonra çağırdı bizi de aynen

Ama ayrıntılı usgnin sonucunu kendi doktorumuza göstermek için ayrıca randevu ucreti ödememiz gerek mi ? Çok paha benim doktorun randevu ücreti 185 tl ;(
bana doktorum özellile kayıt açtırmadan gel dedi zaten ayrıntılıya para vereceğimiz için siz de öyle yapın bence sonuçta ultrason yapmayacak rapora bakacak sadece

Mrb cnm benim de bugün dü ama gidemedim kalp atışını nasıl dinliyorlar yazabilir misin yarın sabah gidicem insallah
Normal ultrason gibi şak diye çıkmıyor baya uğraştı bizim kalp atışı da karıştığı için hafif derinden bir ses geliyor, ilk fark etmedim zaten. 140 dedi kalp atışına sesten ziyade ekrandaki görüntü önemli duyamazsan falan telaşlanma. Çok küçük bir alet ellerindeki.

Bizim vali etti. Önce sadece öğrencilere, doğal olarak bizede yani sonra hamile ve engelli memurlara etti en son kıyamadı tüm memurlara kar tatilini verdi

anlamadım ben de neredeyse bir haftada 1 kilo almışım yediklerim aynı gibi ya cokta fark yok.

anlamadım ben de neredeyse bir haftada 1 kilo almışım yediklerim aynı gibi ya cokta fark yok.
Ben de aslında düzenli besleniyorum fln ama fark etmiyorum belki de iştahım açık yani o net :) dün akşam eşim seninle aynı porsiyon yiyorum garip hissettim fln dedi kalktığımda doymamıştım o ayrı konu

Anladım cnm sagol

bana perinatolog kötü bişi görürse hemen beni ara eğer herşey yolunda derse randewu tarihinde gel aramana gerek yok dedi.

Şeker testi yaptıracak mısınız benimki 1 ay sonra olacak?
bir sonraki muayenede yaptırıcam 24. hafta olucak sanırım. ilk gebeliğimde de gebelik şekeri çıkmıştı. bence yaptırılmalı. bunu ayy asla yaptırmam diyenleri anlamıyorum. orda yüklenen şeker (50mg) 1 porsiyon baklavaya bile denk gelmiyo. ha hayatında hiç şeker tüketmiyosa tabi yaptırmamak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…