Benim bahsettiğim aniden kalktıgında giren Ağrı gibi değil ama.sanırım biraz daha uzun sürüyor ama uzandığımda geçiyor.magnezyum aldım şimdi bir kaç gün kullanacağım belki iyi gelir
Benım şekerim en son ölçtürdüğümde sınırın dahı altında cıkmıstı dusuk yanı yukseğin aksıne o yuzden doktor gereklı gormıcektır dıye dusunyrm ayrıntılıya gıttıgımde sorcam canım ne derse artık
Merhaba, ben de temmuz annesiyim inşallah, bir haftadır çok kötü öksürük oldum arkadaşlar, göğüs bölümü augmentin antibiyotik verdi, kendi kadın doğum doktoruma da sordum, kullanabilirsin zararı olmaz dedi, kullanıyorum ama içim rahat değil yine de , bir zararı varmıdır bebeğe, çok şiddetli olmasa öksürük hiç kullanmayacgim ama işte
Merhaba güzel anneler . Bir şey danışmak istiyorum sizlere . Burda gerçi aramızda istanbulda Özel Nisa hastanesine gidenimiz yok galiba tek benim. Önümüzdeki haftalarda ayrıntılı icin randevu aldım doktorum beni oradaki perinatoloji uzmanı olan Reyyan hanıma yönlendirdi . Acaba hiç bilginiz var mi nasıl bakar ? Memnun kalan var mi hiç duyduklarımızdan .
Merhaba ben de özel Nisa Hastanesi'ne gidiyorum 2 li testimi başka bı hastanede yaptırmıştım. Ama 2 li test için bı komşumuz reeyan hanıma gitmiş çok bişey söylemiyordu dedi...
Merhaba güzel anneler . Bir şey danışmak istiyorum sizlere . Burda gerçi aramızda istanbulda Özel Nisa hastanesine gidenimiz yok galiba tek benim. Önümüzdeki haftalarda ayrıntılı icin randevu aldım doktorum beni oradaki perinatoloji uzmanı olan Reyyan hanıma yönlendirdi . Acaba hiç bilginiz var mi nasıl bakar ? Memnun kalan var mi hiç duyduklarımızdan .
Merhaba ben de özel Nisa Hastanesi'ne gidiyorum 2 li testimi başka bı hastanede yaptırmıştım. Ama 2 li test için bı komşumuz reeyan hanıma gitmiş çok bişey söylemiyordu dedi...
Kötü bişey demedi zaten ... Çok fazla bilgi vermiyor dedi. Sorarsan söylüyor dedi... Ben Cerrahpaşa Ali benian a gitmeyi düşünüyorum randevu bulabilirsem. O da fazla bişey soylemiyormus gidenlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla.... Sağlıklı bebisler olsunlar da doktorlarda fazla bişey söylemesin...problem değil :)
Benim doktorum tetanoza gerek yok o ev ortami için kritik dedi hastanede her sey sterilize zaten dedi sağlık ocaği aramişti beni de gelin diye ben de yaptirmadim ama?