2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim bahsettiğim aniden kalktıgında giren Ağrı gibi değil ama.sanırım biraz daha uzun sürüyor ama uzandığımda geçiyor.magnezyum aldım şimdi bir kaç gün kullanacağım belki iyi gelir
Evet canım mağnezyumu bırakma cok işe yarıyor

Şeker testi yaptıracak mısınız benimki 1 ay sonra olacak?
Benım şekerim en son ölçtürdüğümde sınırın dahı altında cıkmıstı dusuk yanı yukseğin aksıne o yuzden doktor gereklı gormıcektır dıye dusunyrm ayrıntılıya gıttıgımde sorcam canım ne derse artık

Merhaba, ben de temmuz annesiyim inşallah, bir haftadır çok kötü öksürük oldum arkadaşlar, göğüs bölümü augmentin antibiyotik verdi, kendi kadın doğum doktoruma da sordum, kullanabilirsin zararı olmaz dedi, kullanıyorum ama içim rahat değil yine de , bir zararı varmıdır bebeğe, çok şiddetli olmasa öksürük hiç kullanmayacgim ama işte

Merhaba ben de özel Nisa Hastanesi'ne gidiyorum 2 li testimi başka bı hastanede yaptırmıştım. Ama 2 li test için bı komşumuz reeyan hanıma gitmiş çok bişey söylemiyordu dedi...

Merhaba ben de özel Nisa Hastanesi'ne gidiyorum 2 li testimi başka bı hastanede yaptırmıştım. Ama 2 li test için bı komşumuz reeyan hanıma gitmiş çok bişey söylemiyordu dedi...

Ben de oraya gitmeyi dusunuyorum kotu seyler duymadım gidilebilir deniyor.

Ben de oraya gitmeyi dusunuyorum kotu seyler duymadım gidilebilir deniyor.
Kötü bişey demedi zaten ... Çok fazla bilgi vermiyor dedi. Sorarsan söylüyor dedi... Ben Cerrahpaşa Ali benian a gitmeyi düşünüyorum randevu bulabilirsem. O da fazla bişey soylemiyormus gidenlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla.... Sağlıklı bebisler olsunlar da doktorlarda fazla bişey söylemesin...problem değil :)

Benim doktorum tetanoza gerek yok o ev ortami için kritik dedi hastanede her sey sterilize zaten dedi sağlık ocaği aramişti beni de gelin diye ben de yaptirmadim ama?
Vay be boyle doktorlarda var bende ilk gebeligimde 2 tane oldum 2 yil gecti gerek var mi bende emin degilim o an karar verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…