2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben 5 sene önce yaptırdım. Aile hekimim artık gerek yok dedi.

Kızlar şoka nukun emziği gelmiş. Haberiniz olsun.
bende 3 sene olacak ama bana gerek yok diyen olmadi hos arayanda yok ama
merhaba ,
sizce bebeğimin cinsiyeti nedir ?

Eki Görüntüle 2589677
bu da kizsa artik ne diyecegimi bilmiyorum bence erkek
Hemen de olsa yine 1 yıl geçer aradan herhalde bi şey olmaz bence ya 2 yıl bekleyecem ben hemen derken, burdan tayinimiz çıktığında inşallah
demek ki benimki zamaninda olmus kizim 2 yasindayken hamile oldugumu ogrendim. Emzirmeden keseli 3 ay olmustu

Güle güle giysin inşallah Ben de bir tane onlu aldım kaç tane onlu, kaç tane beşli alsam bilemiyorum henüz
Benimki de onlu. Bana kalırsa hastane çıkışından fazla olmasına gerek yok, böyle set almaktansa tek tek almak daha kullanışlı. Zıbınları, pantolon, uzun kollu vs şeklinde. Zaten kilo durumuna göre çok stok yapıldıysa hiç giyememe durumu bile oluyor. İlk kıyafetler büyük gelirken birdennnn olmamaya başlıyor üzerlerine

Ben iki tane böyle set alacağım 5 er tane de zıbın ve takım 5er tane atlet bolca ağız bezi alcam olur mu acaba?bi de 0 3 ay mı almak lazım acaba

Tamam ama kaç tane işte

Ben iki tane böyle set alacağım 5 er tane de zıbın ve takım 5er tane atlet bolca ağız bezi alcam olur mu acaba?bi de 0 3 ay mı almak lazım acaba
İlk giyecekleri ben de 0-3 ya da 1-3 alacağım. Alttan çıtçıt olmayanlardan alma, atlet ilk zamanlar hiç kullanışlı olmuyor, beli vs çok açılıyor dışarı kaka çıkıyor falan. Dediğin şekil yeter görünüyor. Yaz günü ve kusmuk faktörü sürekli yıkanmayı gerektirecek. Penye yelek önerebilirim yaz için iyi oluyor. Kilosuna göre gerekenleri almaya devam ederiz inşallah. İç zıbın en çok lazım olacak olan bize. İç zıbını arttırabilirisn belki.

Sağol canım önerilerin için iki aya inşallah bende almaya başlarım o zaman yine eksiklerimi sorarım buradan

Bizimde bi kizimiz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…