2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bulanti tamamen kesilmedi canim.3 kilo vermistim 2sini geri aldim Istahim.da yok. Insallah bundan sonrasi iyi olur
Ben de aynı sen gibiyim. Ama iştahımın açıldığını hissediyorum. Kaç haftalık oldun sen? Bu haftalardan sonra ister istemez alacağız zaten. Sen de dikkatli olmaya çalış. Şu aralar en iyi sebze meyve yiyebiliyorum. Ama düzelecek tamamen inanıyorum
Benim de bu ay sonu, sabırsızlanıyorum :)
Canım benim oğlum kolik ti onu da yaşayan anneler bilir bide yanlız büyüttüm
Kolik bebek çok zor, benim kızım öyleydi çok şükür ki geçiyor, şuan eser yok o hallerinden.

Aynen bende bi 5 gün faln yasadm ama gece ilk defa böle şiddetlisi oldu

Hiç endişelenme canım benim bi akrabam vardı pskolojık sorunları vardı bazı takıntıları gelınce aylarca susuz kalırdı hiç bişey yemezdı maşşallah tosuncuk gbi bir evlat doğurdu hamıleyknde beslenmemiş.Oyuzden bizim kılomuzla bebegı kıyaslama o gelişmiştir

Canım benim oğlum kolik ti onu da yaşayan anneler bilir bide yanlız büyüttüm
Kizimi 9 yasina kadar yalniz buyuttum
Seni o konuda cok iyi anliyorum
Kolik o konuda tecrubem yok ama cok duydum insallah bu bebeginde olmaz canim ay insallah benimkindede olmaz

Kizlar bu cinsiyet partisi okadarda kolay degilmis ya helede calisiyosaniz
Kizim istedi onu kiramadim
bugun sabahdan beri yenice elime tlfn alabildim
Bu arada bebis oynadimi oynamadi pek farkina varamadim
Yarin ola hayrola bebisin cinsiyetini ogrenicez balonu patlatinca
Ben erkek hissediyordum ama kizim bana kiz oldugunu hissettirmeye basladi
Zarfi birtek o gordu onun bildigini bir tek ben biliyorum
Sanki kiz olacakmis gibi davraniyo
Kiz heralde

Belki de amacı odur . Sana ters köşe yaptırmak için öyle hissettrimeye çalışıyordur:) erkek belki de

Belki de amacı odur . Sana ters köşe yaptırmak için öyle hissettrimeye çalışıyordur:) erkek belki de
Ay bilmiyorum
Team girl, team boy yapmis bi tabloya
Iste kiz dusunenler erkek dusunenler diye
Kendi adinida kiz tarafina yazmis
Ters kose yapmayi dusunebilirmiki acaba bilmiyorum

Ya ben niye hala hic kilo alamadim var mi ayni durumda olan...
Canım bebişin iyise doktor sıkıntı yok diyorsa takılma bu kadar. Bir tanıdığım vardı ocakta doğum yaptı kadın 8. Aydaydı ben 2.ayın sonunda benim göbeğim ondan belirgindi. Kadın toplam 5 kilo aldı bütün bir 9 ay boyunca. 3.5 kilo doğdu bebeği maşallah. Bir bucuk da masa da gitmiş kadın sağlıklı topaç gibi bir oğlan doğurdu sıfır doğum kilosu ile masadan kalktı. Bilinçli yapmadı bunu alamıyorum diyordu çokta yesem olmuyor diyordu.

4 buçuk aydır progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa.Bu hafta az da olsa ara ara kaşıntı olmaya başladı.o kadar dikkat ettim günde 2 defa iç çamaşırı değiştirdim pamuklu günlük ped kullandım.Benden başka yaşayan var mı bunu?

Bugün 19.haftama girmiş bulunuyorum Ama şimdi farkettim de yorumum altındaki doğum kartında 4 aylık hamilesiniz diyor ve iki hafta sonra gebeliği yarılamış olacaksınız diyor.Ee şimdi hesap edince zaten 4buçuk aylık oluyorum burda niye 4 aylık diyor?

Aaaa bu gittiğimizde doktor bunun muhabbetini yaptı eşim doktora 5 aylık demiş doktor kaç haftalık bebek biliyor musunuz dedi. Dedim hocam 18. Haftalık o halde kaç aylık oluyor dedi biz de dedik ki 4.5 aylık. Doktor dediki hayır dedi sizi hatanız bir ayı 28 gün hesapliyorsunuz o yuzden benden onde cikiyorsunuz bir ay 30 gundur dedi. Yani sizin hesabınıza göre bebek 36. Haftada doğması gerekiyor ama 39 ya da 40 haftada doluyor öyle hesaplayın dedi. 4. Ayini doldurmuş dedi ama 5 aylikta değilmiş matematigim bu tıbbı terimlere yetişemiyor artik sorana 4.5 ay ile 5 ay arasi diyorum ama işin aslı kaç aylık olduğunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…