2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar göğüslerim baya büyüdüler. Nasıl bir sütyen almalıyım . İnternetten bakınca karşıma sürekli emzirme sütyeni çıkıyor onumu almalıyım ki anlamadım yardım eder misiniz ?

Kızlar göğüslerim baya büyüdüler. Nasıl bir sütyen almalıyım . İnternetten bakınca karşıma sürekli emzirme sütyeni çıkıyor onumu almalıyım ki anlamadım yardım eder misiniz ?
Ben de dün tüm günümü bu sütyen meselesine verdim ya 85'ti göğüslerim artık sığmıyor ve beni çok rahatsız ediyordu sütyen lerim. Dün iki tane sipariş verdim emzirme sütyeni aldım ben daha sonra emzirme olmayan büyüklerden de alabilirim çünkü emzirme sütyenleri rahibe gibi siyah, beyaz ve ten dümdüz sütyenler. Emziriyoruz diye ne bu sadelik arkadaş ben de tam tersi renk renk, dantelli severim Aldıklarımın linkini atayım fikir olur belki

Pierre carden inkiler çok muntazam duruyor bende şimdiden alsam ilerde olur mu diye almadım

Bana da yaz bebeği bol bol zıbın al Başka bişey giyilmiyor zaten diolar tabi yaşadığınızın şehre de bağlı ama benim de paçalı şort gibi zıbınlar varya onlardan bol alasım en azından güzdün yetecek gibi benim evimde Güney cephe çok sıcak oluyor 0-3 çok almayın ama hemen küçülüyor

2. Olanı bende çok beğendim doğru söylüyorsun yaa bende alacam iyi olduğu soylediğin . Dediģin gibi sütyenleri hep gördüm bunlar kullanışlı olacaksa bu tip alırım brnde . Memişler bi alttan çıkıyor bir üstten

Rahmim sıkışıp biryerde toplanıyordu günde iki üçkez şuan çok daha iyi

şundan sordum canım, benim de öyle doktor normal dedi. şimdi bakıyorum tek rahmim de toplanmıyor bebiş, yukarılarda da toplanıyor. zaten bil hassa uzanırken toplanıyor, ayaktayken hissetmiyorum. bebeiş hareket ediyor olabilir.

Kızlar iç çamarışımda bir damla kan gördüm ya peçeteye biraz bulaştı tuvalette öyle fark ettim napacam ben niye böyle oldu doktora mesaj attım gel derse gidecem. Kar da yağdı yine bi sürü nasıl gideceksem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…