Aaaa bu gittiğimizde doktor bunun muhabbetini yaptı eşim doktora 5 aylık demiş doktor kaç haftalık bebek biliyor musunuz dedi. Dedim hocam 18. Haftalık o halde kaç aylık oluyor dedi biz de dedik ki 4.5 aylık. Doktor dediki hayır dedi sizi hatanız bir ayı 28 gün hesapliyorsunuz o yuzden benden onde cikiyorsunuz bir ay 30 gundur dedi. Yani sizin hesabınıza göre bebek 36. Haftada doğması gerekiyor ama 39 ya da 40 haftada doluyor öyle hesaplayın dedi. 4. Ayini doldurmuş dedi ama 5 aylikta değilmiş matematigim bu tıbbı terimlere yetişemiyor artik sorana 4.5 ay ile 5 ay arasi diyorum ama işin aslı kaç aylık olduğunu bilmiyorum
Ayy maşallah annesi ne güzel kendini belli etmiş bebiş.Seninle aynıyız ama benimki böyle değil.belki de cinsiyetle alakası vardır.Benim ki kız seninki erkekti.benimki daha basık.
4 buçuk aydır progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa.Bu hafta az da olsa ara ara kaşıntı olmaya başladı.o kadar dikkat ettim günde 2 defa iç çamaşırı değiştirdim pamuklu günlük ped kullandım.Benden başka yaşayan var mı bunu?
4 buçuk aydır progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa.Bu hafta az da olsa ara ara kaşıntı olmaya başladı.o kadar dikkat ettim günde 2 defa iç çamaşırı değiştirdim pamuklu günlük ped kullandım.Benden başka yaşayan var mı bunu?
Canım bana da doktor kotexin günlük pedini önerdi çünkü benim progestan akıntım çok oluyordu.zaten ilacın yan etkilerinde de yazıyor kaşıntı vs olur diye korkuyorum inşallah mantar falan olmam.zaten kaşıntı oldu bi kere hemen pedi çıkardım 3 4 gündür kullanmıyorum.geçen hafta daha idrar testi vs verdim sıkıntı yoktu
Aaaa bu gittiğimizde doktor bunun muhabbetini yaptı eşim doktora 5 aylık demiş doktor kaç haftalık bebek biliyor musunuz dedi. Dedim hocam 18. Haftalık o halde kaç aylık oluyor dedi biz de dedik ki 4.5 aylık. Doktor dediki hayır dedi sizi hatanız bir ayı 28 gün hesapliyorsunuz o yuzden benden onde cikiyorsunuz bir ay 30 gundur dedi. Yani sizin hesabınıza göre bebek 36. Haftada doğması gerekiyor ama 39 ya da 40 haftada doluyor öyle hesaplayın dedi. 4. Ayini doldurmuş dedi ama 5 aylikta değilmiş matematigim bu tıbbı terimlere yetişemiyor artik sorana 4.5 ay ile 5 ay arasi diyorum ama işin aslı kaç aylık olduğunu bilmiyorum
Bende muzdaribim bu konuda soruyorlar kaç aylık diye 4 aylık diyordum, 5 olcaz sanıyordum daha yeni mi ne 4 müşüz. Açıklama yapması zor çünkü anlamak da zor kaç haftalık onu diyorum bende
Ayy maşallah annesi ne güzel kendini belli etmiş bebiş.Seninle aynıyız ama benimki böyle değil.belki de cinsiyetle alakası vardır.Benim ki kız seninki erkekti.benimki daha basık.
Ben de aynı sen gibiyim. Ama iştahımın açıldığını hissediyorum. Kaç haftalık oldun sen? Bu haftalardan sonra ister istemez alacağız zaten. Sen de dikkatli olmaya çalış. Şu aralar en iyi sebze meyve yiyebiliyorum. Ama düzelecek tamamen inanıyorum
Benim de bu ay sonu, sabırsızlanıyorum :)
Kolik bebek çok zor, benim kızım öyleydi çok şükür ki geçiyor, şuan eser yok o hallerinden.
Kizimi 9 yasina kadar yalniz buyuttum
Seni o konuda cok iyi anliyorum
Kolik o konuda tecrubem yok ama cok duydum insallah bu bebeginde olmaz canim ay insallah benimkindede olmaz
Merhaba kizlar .18haftalik hamileyim. Ayrıntılı ultrason cektirecem ama izmitte bildiginiz guvenilir ve uygun bir hastane var mı yardimci olursaniz çok sevinirim