2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de hep 4buçuk diyorum.zaten benimki erken alınacak inşallah bir sıkıntı olmazsa o yüzden ben yarılamıştır diyorum.

19. Haftadan Merhabalar
Bizim gobus böyle sizlerin nasıl foto ayın kızlar hadi
Ayy maşallah annesi ne güzel kendini belli etmiş bebiş.Seninle aynıyız ama benimki böyle değil.belki de cinsiyetle alakası vardır.Benim ki kız seninki erkekti.benimki daha basık.

Ben progestan kullanmıyorum ama çamaşaır bende çok değiştiriyorum akıntı oluyor

Günlük ped kullanmayın. O zaten normalde de yapıyor. Benim doktorum günlük ped kullanma sık sık çamaşır değiş dedi.

Günlük ped kullanmayın. O zaten normalde de yapıyor. Benim doktorum günlük ped kullanma sık sık çamaşır değiş dedi.
Canım bana da doktor kotexin günlük pedini önerdi çünkü benim progestan akıntım çok oluyordu.zaten ilacın yan etkilerinde de yazıyor kaşıntı vs olur diye korkuyorum inşallah mantar falan olmam.zaten kaşıntı oldu bi kere hemen pedi çıkardım 3 4 gündür kullanmıyorum.geçen hafta daha idrar testi vs verdim sıkıntı yoktu

Bende muzdaribim bu konuda soruyorlar kaç aylık diye 4 aylık diyordum, 5 olcaz sanıyordum daha yeni mi ne 4 müşüz. Açıklama yapması zor çünkü anlamak da zor kaç haftalık onu diyorum bende

Ayy maşallah annesi ne güzel kendini belli etmiş bebiş.Seninle aynıyız ama benimki böyle değil.belki de cinsiyetle alakası vardır.Benim ki kız seninki erkekti.benimki daha basık.
Olabilir kuzum kızlar daha yayvan erkekler top gibi olur derler belki de ondandir

Biz 8 ay gece gündüz çektik kabus gibiydi inş 2. De olmaz

Merhaba kizlar .18haftalik hamileyim. Ayrıntılı ultrason cektirecem ama izmitte bildiginiz guvenilir ve uygun bir hastane var mı yardimci olursaniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…