2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

sakin ol canım, Allahın izniyle bir şey yoktur. sen direkt doktora git. için rahat etsin, rapor verir sana.

sakin ol canım, Allahın izniyle bir şey yoktur. sen direkt doktora git. için rahat etsin, rapor verir sana.
Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecem

doktorum hep der, bazı kadınlar doğumun sonuna kadar adet görürler diye. belki döngün geldi vucut şaştı öyle davrandı. sakin ol, dua et bol bol kuzum.

Olmaz merak etme bebek harici bir yığın sebepten kaynaklı olabilir kanama hem hissetmişsin de bugün. kanama da devam etmemiş. Git doktoruna ama endişelenme.

Atık kandır önemli bişey olacağını sanmıyorum ama doktora git için rahatlar en azından cnm

doktorum hep der, bazı kadınlar doğumun sonuna kadar adet görürler diye. belki döngün geldi vucut şaştı öyle davrandı. sakin ol, dua et bol bol kuzum.
Olmaz merak etme bebek harici bir yığın sebepten kaynaklı olabilir kanama hem hissetmişsin de bugün. kanama da devam etmemiş. Git doktoruna ama endişelenme.
Atık kandır önemli bişey olacağını sanmıyorum ama doktora git için rahatlar en azından cnm
İnsallah

Hayırlısıyla bişey yoktur inşallah canım ama doktora gitmeyi ihmal etme

Hiç panik yapma canım benim uzan ayakta kalma.ahh senin eşinde polisti sanırım.elinde proğestan varsa 1 tane iç.

O toplanma dediginiz bende de oluyor uzanınca özellikle de kasılma olamaz bebek hareketidir o ben bebek nerde öyle anlıyorum

Nerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok

Benim de önceki gün dün ve az önce oldu ellerim titriyor gözümün önü kararıyor resmen. Uygulamada olabilir diyordu ama bilmiyorum.

kızlar bu idrar yolları enfeksiyonundan bir türlü kurtulamadım cuma tahlil vermiştim yüksek oranda devam ediyormuş tekrar antibiyotik kullanmam gerekiyormuş ve de bu geçmeden tetanoz vurdurma kesinlikle dedi doktorum. Biraz korktum neden dedim tetanoz riskli durumlarda erken doğumu tetikliyormuş enfeksiyonda öyleymiş. öyle olunca bekleyelim dedi şu 20-28. hafta bi geçseydi hayırlısıyla

bana da oluyor bazen tansiyonum düşüyor seninde öyledir tansiyonu ölçtür o anlarda

Canım uzme kendını ınsallah onemsız bırseydır, ama mutlaka gıt doktora yınede onlemını al sen

Canım ben dun arkadasımda oturuyordum kızla konusurken bırden gozlerım karardı basım dondu neysekı oturuyordum sanırım tansıyonumuz dusuyor

selam kızlar:) bende sadece reflü oldu gebelik öncesinde yoktu çok garıp daha once yaşamayınca kötü oldu. benım gıbı olan var mı

Benim de önceki gün dün ve az önce oldu ellerim titriyor gözümün önü kararıyor resmen. Uygulamada olabilir diyordu ama bilmiyorum.
bana da oluyor bazen tansiyonum düşüyor seninde öyledir tansiyonu ölçtür o anlarda
Canım ben dun arkadasımda oturuyordum kızla konusurken bırden gozlerım karardı basım dondu neysekı oturuyordum sanırım tansıyonumuz dusuyor
Muhtemelen öyle oldu ben de tansiyona yordum yani ama ölçüldüğünde büyük oranda kendime gelmiştim zaten normal çıktı öyle de. Şekerim düşük çıktı biraz ona da baktılar. Hamilelik boyunca hiç olmamıştı birden şiddetli olunca korktum biraz. Baya gözüm karardı gitti çünkü.

Oğlu olacaklar isim düşündü mü?Ben Erim ismini seviyorum.Sanırım onu koyacağız:)Eşim de yanına bir de Kuran dan isim koyalim diyor ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…