- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Kızlar iç çamarışımda bir damla kan gördüm ya peçeteye biraz bulaştı tuvalette öyle fark ettim napacam ben niye böyle oldu doktora mesaj attım gel derse gidecem. Kar da yağdı yine bi sürü nasıl gideceksem
Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecemsakin ol canım, Allahın izniyle bir şey yoktur. sen direkt doktora git. için rahat etsin, rapor verir sana.
Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecem
Olmaz merak etme bebek harici bir yığın sebepten kaynaklı olabilir kanama hem hissetmişsin de bugün. kanama da devam etmemiş. Git doktoruna ama endişelenme.Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecem
Atık kandır önemli bişey olacağını sanmıyorum ama doktora git için rahatlar en azından cnmKızlar iç çamarışımda bir damla kan gördüm ya peçeteye biraz bulaştı tuvalette öyle fark ettim napacam ben niye böyle oldu doktora mesaj attım gel derse gidecem. Kar da yağdı yine bi sürü nasıl gideceksem
doktorum hep der, bazı kadınlar doğumun sonuna kadar adet görürler diye. belki döngün geldi vucut şaştı öyle davrandı. sakin ol, dua et bol bol kuzum.
Olmaz merak etme bebek harici bir yığın sebepten kaynaklı olabilir kanama hem hissetmişsin de bugün. kanama da devam etmemiş. Git doktoruna ama endişelenme.
İnsallahAtık kandır önemli bişey olacağını sanmıyorum ama doktora git için rahatlar en azından cnm
Insallah canim cok sevindik tabikide kiz erkek farketmez saglikli olsun hayirli olsunGuzel heyecanlar bunlar ☺Hayirlisi Allah'tan canim insallah saliha evlat olur
Hayırlısıyla bişey yoktur inşallah canım ama doktora gitmeyi ihmal etmeKızlar iç çamarışımda bir damla kan gördüm ya peçeteye biraz bulaştı tuvalette öyle fark ettim napacam ben niye böyle oldu doktora mesaj attım gel derse gidecem. Kar da yağdı yine bi sürü nasıl gideceksem
Hiç panik yapma canım benim uzan ayakta kalma.ahh senin eşinde polisti sanırım.elinde proğestan varsa 1 tane iç.Adet ağrısı gibi bi ağrım da var sürekli yokluyorum başka bir şey gelmedi daha tuvalete gitmeden önce oynuyordu bebeğim bu saatten sonra bi şey olursa ben napacam bilmiyorum eşim nöbete gitti izin alabilirse gidecem
Kuzum geçmiş olsun önemli bisey değil-dir inşallah panik yapma çokta kan gelmemiş zaten ama doktora git bi şekilde ihmal etme 1İnsallah
Benim de önceki gün dün ve az önce oldu ellerim titriyor gözümün önü kararıyor resmen. Uygulamada olabilir diyordu ama bilmiyorum.Nerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok
bana da oluyor bazen tansiyonum düşüyor seninde öyledir tansiyonu ölçtür o anlardaNerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok
Canım uzme kendını ınsallah onemsız bırseydır, ama mutlaka gıt doktora yınede onlemını al senKızlar iç çamarışımda bir damla kan gördüm ya peçeteye biraz bulaştı tuvalette öyle fark ettim napacam ben niye böyle oldu doktora mesaj attım gel derse gidecem. Kar da yağdı yine bi sürü nasıl gideceksem
Canım ben dun arkadasımda oturuyordum kızla konusurken bırden gozlerım karardı basım dondu neysekı oturuyordum sanırım tansıyonumuz dusuyorNerdeyse hamileliği yarıladık ama baş dönmesi vs yaşayanınız var mı kızlar? İşe yürüyerek gidip geliyorum sabah yolda fenalaştım gözüm karardı baş dönmesi oldu oturup dinlendim biraz toparladı. İşe geldim bu sefer asansörde fenalaştım daha şiddetli bayılmanın ucundan döndüm. İş yeri hekimine koştuk fln e bişey de diyemiyorlar. Var mı aranızda benzeri şeyler yaşayan? Pek olmazdı bana gözüm korktu çok
Benim de önceki gün dün ve az önce oldu ellerim titriyor gözümün önü kararıyor resmen. Uygulamada olabilir diyordu ama bilmiyorum.
bana da oluyor bazen tansiyonum düşüyor seninde öyledir tansiyonu ölçtür o anlarda
Muhtemelen öyle oldu ben de tansiyona yordum yani ama ölçüldüğünde büyük oranda kendime gelmiştim zaten normal çıktı öyle de. Şekerim düşük çıktı biraz ona da baktılar. Hamilelik boyunca hiç olmamıştı birden şiddetli olunca korktum biraz. Baya gözüm karardı gitti çünkü.Canım ben dun arkadasımda oturuyordum kızla konusurken bırden gozlerım karardı basım dondu neysekı oturuyordum sanırım tansıyonumuz dusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?