2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gunaydin degerli anneler. :) tetanos asisi oldum simdi. Şimdilik agri yok ama 3 gun olabilirmiş, normalmis. Yarin detayli ult. Icin randevum var. 3lu testimde ntd yuksek risk cikmisti duanizi bekliyorum ins. detaylıda spina cikmaz

Kız açlıktan huysuzlaşıyor olmasın annesi benim bebek bişey den hoşlanmayınca hareket ediyor ben anladım artık

Bende cok zor kalktım cok kilom olmadığı halde karnımın içi ağrıyordu hele öksürük gülme vs olunca :S
Doktor elinden mi kaynaklı bünyeden mi bilmiyorum :S

düşüncelerimz aynı bende bi aklım 2 erkek 2 kız diodu ama nedense bu hamılelıkte vaz gececek gbıyım o dusunceden
Bana da 15haftada erkeğe benziyor dedi büyük ihtimal , eminlik
Emin olmustum erkek diye ,alıştım bu fikre yanı, şimdi kız derse şok olucam , baştan KESKe söyleseler kesin olanı ona gore alissak. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Bugün lohusa geceligimi de aldım şükür sonunda. Lohusa sepetindeki indirime yetisemedim stoklar da guncellenmeyecek dedi site bana . Gözüm bunda kalmıştı burdan aldim bende inşallah hayırlısıyla giyeriz lohusa pijamasini da ben bohcada aldirmistim 2 takim yeter diye düşünüyorum hastane de çekimde falan bunu giyerim diğerini de evde rahat rahat ..

Güle güle giy canım çok güzel

Günaydın kızlar tetanoz aşımı oldum bende hıc acı sızlama olmadı hemsıre genelde hıc cok agrıyor vs dıye arayan olmuyor kolunu zorlama iş yapma sıcak su degmesn 1 gun dus alma sıkıntı yasamazsın dedı. Bebişin Kalp atısınıda dinleyelim dedı dınledık cok şükür 150 atıyormus cok ıyı dedı. Darısı dıger aşı olacak annelere sımdılık bır sıkıntı yasamadım sızde yasamazsnz ınsallah

Günaydın canım ilk anda acımıyor zaten ertesi gün başladı bende ağrı 3 gün sürdü inşallah sende olmaz. bizim kalbimiz 140 atıyordu pıt pıt insan duyunca nasıl seviniyor

Günaydın canım ilk anda acımıyor zaten ertesi gün başladı bende ağrı 3 gün sürdü inşallah sende olmaz. bizim kalbimiz 140 atıyordu pıt pıt insan duyunca nasıl seviniyor
Aynen ya hayatımdakı en güzel pıt pıt herkeste aynı olmuyor demek canım bakalım yarına nasıl olacak kolum hayırlısı olsun bebıslerın canı sağolsun

Kızlar bir bakın iki bacak arası çekilmiş 15haftada . Siz neye benzetiyorsunuz?

Eklentiler

• 86733501-60E3-4CA2-80FE-7171E50785C5.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…