Doktorum muane etti zaten fitil verdi ama kendimi kasmaktan mi ne bilmiuorum yani ben itince cok yaniyo itemiyorum o yuzden sonra yine cikiyo disari sanirim kasiyorum kasinca da darlik oluyo
Aslında oğlum var hamdolsun , ama herkese söyledik ya rezil olucak kayinpederim ismini verdi bile )) sağlıkla olsunlar önemli olan o ) 2hafta sonra ayrıntılıda kesin bilinir herhalde
Doktorum muane etti zaten fitil verdi ama kendimi kasmaktan mi ne bilmiuorum yani ben itince cok yaniyo itemiyorum o yuzden sonra yine cikiyo disari sanirim kasiyorum kasinca da darlik oluyo
Ben bugün girdim ayrıntılıya çok şükür herşey yolunda ve iki kıza alışmışken birinin erkek olduğunu öğrendik tabi erkek olan arkadaydı biraz bi erkek bir kız şüphedeydik hep neyseki ayrıntılıda kesinleşti ve tabi büyüdüler artık Allahım çok tatlıydılar darısı hepinize güzel sonuçlarla
Senin durum farklıymış canım haklısın etraf fikir verirde eşin ısrarcı olması lazım.
Ben halımden memnunum kaynanamın adını koyma durumumuz vardı kaynanam ben yaşayamadım gelınıme karısmam istedıklerını koysunlar demıs anneme sagolsun.Bide erkek beklıoduk deyıp kız çıkınca hiç umursamama ihtimalide vardı onuda yapmadı benden hevesli isim faln bakıo oyuzden hosuma gttı benım açıkcası bide kaynanam erkek delisi düşün yani
Bende kız oldum diye babamın babası annem ve babama küsmüş hatta kundagim falan herseyim mavi islemeliymis hatta benden sonra rahmetli kiz kardeşim doğunca dedem çıldırmış çıkmış gitmiş Dünya işte bende kızım olsun çok isterdim benim kayınvalidem de erkek olursa ismi ben koyucam dedi hatta bı isim bile belirlemişti tuhaf bı isim dedim isimler belli ya anne bişi demediler bazi büyükler cinsiyet olayına fazla takiyo ama sizin kayinvalideniz anlayisliymis
sezeryan olan arkadaşlarım doktor eli diye birşey var diyor. ben çok zolanmıştım uzun süre kalkamadım ama kiloma bağlamıştım. ama aynı dr doğum yapan 2 arkadaş çok kötü doktorun eli iyi değil berbattı dedi. ve 2. bebeğini başka hastanede doğum yapan arkadaş ertesi gün bulaşık dizdim ama bizim doktorda oda yatmış 1 hafta. sizin duyumlarınız var mı kızlar her doktor farklı mı yapıyor amelyatı sizce
Bence öyledir benim arkadaşım ilk gebeliginde de sezeryan olmuştu rahat geçmişti ikincisiyle arasında 8 yıl var yine sezeryan oldu bu sefer çok zorlandı çok ağrısı oldu
Geçen gün arkadaşlarla yemeğe gittik onların da bir kızı var tam bir cimcime eşimin o kıza bir bakışı vardı kız çocuğu farklı dimi dedi en çok istediği şey bir kız çocuğuydu içim ciz etti inşallah ikinci çocuğumuz olursa kız olur dua edin