2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah Allah. Kızlar benden hiç çıkmıyordu fitil. Yanma varsa bi doktora danış, enfeksiyon mu var sende.
Doktorum muane etti zaten fitil verdi ama kendimi kasmaktan mi ne bilmiuorum yani ben itince cok yaniyo itemiyorum o yuzden sonra yine cikiyo disari sanirim kasiyorum kasinca da darlik oluyo

Ayrıntılı ultrason yaptiran var mi?Ben pazartesi 20 haftalıkken yaptiracağim.Umarim her şey yolundadir.
Ben bugün girdim ayrıntılıya çok şükür herşey yolunda ve iki kıza alışmışken birinin erkek olduğunu öğrendik tabi erkek olan arkadaydı biraz bi erkek bir kız şüphedeydik hep neyseki ayrıntılıda kesinleşti ve tabi büyüdüler artık Allahım çok tatlıydılar darısı hepinize güzel sonuçlarla

Bende kız oldum diye babamın babası annem ve babama küsmüş hatta kundagim falan herseyim mavi islemeliymis hatta benden sonra rahmetli kiz kardeşim doğunca dedem çıldırmış çıkmış gitmiş Dünya işte bende kızım olsun çok isterdim benim kayınvalidem de erkek olursa ismi ben koyucam dedi hatta bı isim bile belirlemişti tuhaf bı isim dedim isimler belli ya anne bişi demediler bazi büyükler cinsiyet olayına fazla takiyo ama sizin kayinvalideniz anlayisliymis

Bence öyledir benim arkadaşım ilk gebeliginde de sezeryan olmuştu rahat geçmişti ikincisiyle arasında 8 yıl var yine sezeryan oldu bu sefer çok zorlandı çok ağrısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…