2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar sorması ayıp bu bebeğin cinsiyetini ovulasyon tarihine göre ilişkiye girmek olayı etkiliyor mu ? Bi yerde okudum eğer yumurtlama gününden önce ilişki olursa bebek kız olurmus yumurtlama günü olursa erkek olurmus. Var mı böyle bisey?

Valla bilmiyorum canım ama ben yumurtlama günü öncesini o günü ve sonrasınıda değerlendirdim ama erkek büyük ihtimalle farkeder mi bilemiyorum

Çok güzel güle güle kullanın :)) bedenini nasıl ayarladınız ? Ben de sürekli bakıyorum modellere ama karnım iyice belirginleşsin de o ölçüye göre alayım diye bekliyorum.

Bu konuda avrupa doktorlari Emin olmadigini asla soylemiyolar
Ilk gebelikte 5aylikda ogrendim bundada 17haftada oda kan tahlili sonuclariyla kesin oldugu icin kesin soyleyebildi insallah hayirlisi olsun canim merak etme aksini soylerse cabuk alisirisin
Ben hep erkek hissettim etrafimdaki cogu insanlar erkek dedi ama kiz cikti

Hayırlısı ve saglikli olsunlar nebileyim insan alışınca bir fikre sonra garip oluyor . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz de

Allah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemen Sizde durumlar nasıl?
Aynen canım sabah bir iki dolandım evde kasıklarıma ağrı girdi benimde 3 saattir yatıyorum hiç halim yok

Allah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemen Sizde durumlar nasıl?
Bendede durum aynı azıcık ayakta fazla durup iş yapsam belim boyle kırılcak gıbı oluyor sağolsun hamile kaldıgımdan beri eşim süpürüp siliyor evı bazen bulasıklarıda yıkıyor garibimm

Aynenn 5 buçuğu zor buluyorum koşarak eve gidip koltuğa atıyorum kendimi ev işi falan hak getire

Gunaydin degerli anneler. :) tetanos asisi oldum simdi. Şimdilik agri yok ama 3 gun olabilirmiş, normalmis. Yarin detayli ult. Icin randevum var. 3lu testimde ntd yuksek risk cikmisti duanizi bekliyorum ins. detaylıda spina cikmaz
aşıdan sonra istirahat verıyorlar mı acaba keşke verseler:)

Aynen canım sabah bir iki dolandım evde kasıklarıma ağrı girdi benimde 3 saattir yatıyorum hiç halim yok
Karnımızda şu an toplamda ne kadar ağırlık var acaba belimize yük binen
Bendede durum aynı azıcık ayakta fazla durup iş yapsam belim boyle kırılcak gıbı oluyor sağolsun hamile kaldıgımdan beri eşim süpürüp siliyor evı bazen bulasıklarıda yıkıyor garibimm
Benimki de yapıyor sağ olsun da benim kadar güzel yapamıyor duramıyorum o yüzden yine de teşvik için sesimi çıkarmıyorum çok iyi olmuş diyorum
Aynenn 5 buçuğu zor buluyorum koşarak eve gidip koltuğa atıyorum kendimi ev işi falan hak getire Eki Görüntüle 2593639
Diğer günler ben de öyleyim ve bu durum beni korkutuyor henüz yolun yarısındayız

Çok güzel güle güle kullanın :)) bedenini nasıl ayarladınız ? Ben de sürekli bakıyorum modellere ama karnım iyice belirginleşsin de o ölçüye göre alayım diye bekliyorum.
Valla ben normalde s giyiyordum m aldım ama gelsin bakayım bi sıkacak gibi olursa değiştiririm artık.

Bence de var cnm. Doktor önemli dikiş önemli. Ablam doğum yapmıştı benden 9 ay önce dikişlerinden iltihap falan gelmişti sıkıntı çekmişti. Ben doğum yaptım sezaryen, normal sezaryen zorluğum oldu dikişlerim vs sıkıntı yaratmadı. Ablam ikinciyi benim doktorda doğurdu sonra.
Bende cok zor kalktım cok kilom olmadığı halde karnımın içi ağrıyordu hele öksürük gülme vs olunca :S
Doktor elinden mi kaynaklı bünyeden mi bilmiyorum :S
Her sezaryende gülme, öksürme, hapşırma zor oluyor.
Aynı durumdayız cnm. O eskiii halimmmdennn eser yokkk şimdiiii
Bi şeylerle uğraşsam uzun süre, belim yada kalçam ağrıyor.

kızlar boğazım çok fena şiş bu pastili en doğalı olarak aldım ama içerikten anlayan bakabilir mi uygun mu hamilelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…