Valla bilmiyorum canım ama ben yumurtlama günü öncesini o günü ve sonrasınıda değerlendirdim ama erkek büyük ihtimalle farkeder mi bilemiyorumKızlar sorması ayıp bu bebeğin cinsiyetini ovulasyon tarihine göre ilişkiye girmek olayı etkiliyor mu ? Bi yerde okudum eğer yumurtlama gününden önce ilişki olursa bebek kız olurmus yumurtlama günü olursa erkek olurmus. Var mı böyle bisey?
Bugün lohusa geceligimi de aldım şükür sonunda. Lohusa sepetindeki indirime yetisemedim stoklar da guncellenmeyecek dedi site bana . Gözüm bunda kalmıştı burdan aldim bende inşallah hayırlısıyla giyerizMonamise 18206 Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı - Sipariş Ver | Lohusam
Monamise 18206 Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımı Satın Al. Sabahlıklı Lohusa Gecelik Takımları, Aynı Gün Kargo, Kapıda Ödeme, Kartlara Taksitwww.lohusam.com lohusa pijamasini da ben bohcada aldirmistim 2 takim yeter diye düşünüyorum hastane de çekimde falan bunu giyerim diğerini de evde rahat rahat ..
Bu konuda avrupa doktorlari Emin olmadigini asla soylemiyolarBana da 15haftada erkeğe benziyor dedi büyük ihtimal , eminlik
Emin olmustum erkek diye ,alıştım bu fikre yanı, şimdi kız derse şok olucam , baştan KESKe söyleseler kesin olanı ona gore alissak. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Evetbu yorumu ben yazmadım
benim ismim çıkmış sasirdim
Hayırlısı ve saglikli olsunlar nebileyim insan alışınca bir fikre sonra garip oluyor . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz deBu konuda avrupa doktorlari Emin olmadigini asla soylemiyolar
Ilk gebelikte 5aylikda ogrendim bundada 17haftada oda kan tahlili sonuclariyla kesin oldugu icin kesin soyleyebildiinsallah hayirlisi olsun canim merak etme aksini soylerse cabuk alisirisin
Ben hep erkek hissettim etrafimdaki cogu insanlar erkek dedi ama kiz cikti
Aynen canım sabah bir iki dolandım evde kasıklarıma ağrı girdi benimde 3 saattir yatıyorum hiç halim yokAllah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemenSizde durumlar nasıl?
Bendede durum aynı azıcık ayakta fazla durup iş yapsam belim boyle kırılcak gıbı oluyor sağolsun hamile kaldıgımdan beri eşim süpürüp siliyor evı bazen bulasıklarıda yıkıyor garibimmAllah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemenSizde durumlar nasıl?
Aynenn 5 buçuğu zor buluyorum koşarak eve gidip koltuğa atıyorum kendimi ev işi falan hak getireAllah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemenSizde durumlar nasıl?
bana da öyle demişti ikinci gitiğimde kesinleşti erkek olduğu:)%90 erkek dedi ama kesin demedi o yuzden emin olamıyorum ☺
bende de yanma var doktora sordum gebelık reflusudur dedı. sola donup yat dedı. yemekten sonra hemen yatma 1 saat geçmesini bekle dedi. oyle yaptım rahatladımMide yanman başladi erkende sizdede varmi kizlar çok erken basladi yaa
aşıdan sonra istirahat verıyorlar mı acaba keşke verseler:)Gunaydin degerli anneler. :) tetanos asisi oldum simdi. Şimdilik agri yok ama 3 gun olabilirmiş, normalmis. Yarin detayli ult. Icin randevum var. 3lu testimde ntd yuksek risk cikmisti duanizi bekliyorum ins. detaylıda spina cikmaz
Ben evdeyim gerçi de ama zannetmiyorum canim. Ben sag koluma yaptirdim yatarken hep sola yatinca rahat ediyorum diye sola yaptirmadim. Simdilik biraz sizliyo ama o kolu kullanmamak lazimmis bi süre :)aşıdan sonra istirahat verıyorlar mı acaba keşke verseler:)
Karnımızda şu an toplamda ne kadar ağırlık var acaba belimize yük binenAynen canım sabah bir iki dolandım evde kasıklarıma ağrı girdi benimde 3 saattir yatıyorum hiç halim yok
Benimki de yapıyor sağ olsun da benim kadar güzel yapamıyor duramıyorum o yüzden yine de teşvik için sesimi çıkarmıyorum çok iyi olmuş diyorumBendede durum aynı azıcık ayakta fazla durup iş yapsam belim boyle kırılcak gıbı oluyor sağolsun hamile kaldıgımdan beri eşim süpürüp siliyor evı bazen bulasıklarıda yıkıyor garibimm
Diğer günler ben de öyleyim ve bu durum beni korkutuyor henüz yolun yarısındayızAynenn 5 buçuğu zor buluyorum koşarak eve gidip koltuğa atıyorum kendimi ev işi falan hak getire Eki Görüntüle 2593639
Ne güzel vallabana da öyle demişti ikinci gitiğimde kesinleşti erkek olduğu:)
Valla ben normalde s giyiyordum m aldım ama gelsin bakayım bi sıkacak gibi olursa değiştiririm artık.Çok güzel güle güle kullanın :)) bedenini nasıl ayarladınız ? Ben de sürekli bakıyorum modellere ama karnım iyice belirginleşsin de o ölçüye göre alayım diye bekliyorum.
Bence de var cnm. Doktor önemli dikiş önemli. Ablam doğum yapmıştı benden 9 ay önce dikişlerinden iltihap falan gelmişti sıkıntı çekmişti. Ben doğum yaptım sezaryen, normal sezaryen zorluğum oldu dikişlerim vs sıkıntı yaratmadı. Ablam ikinciyi benim doktorda doğurdu sonra.sezeryan olan arkadaşlarım doktor eli diye birşey var diyor. ben çok zolanmıştım uzun süre kalkamadım ama kiloma bağlamıştım. ama aynı dr doğum yapan 2 arkadaş çok kötü doktorun eli iyi değil berbattı dedi. ve 2. bebeğini başka hastanede doğum yapan arkadaş ertesi gün bulaşık dizdim ama bizim doktorda oda yatmış 1 hafta. sizin duyumlarınız var mı kızlar her doktor farklı mı yapıyor amelyatı sizce
Her sezaryende gülme, öksürme, hapşırma zor oluyor.Bende cok zor kalktım cok kilom olmadığı halde karnımın içi ağrıyordu hele öksürük gülme vs olunca :S
Doktor elinden mi kaynaklı bünyeden mi bilmiyorum :S
Aynı durumdayız cnm. O eskiii halimmmdennn eser yokkk şimdiiiiAllah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemenSizde durumlar nasıl?
Ben de yarın gideceğim umarım hayırlı haber alırızBen yarın gideceğim canım çok heyecanlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?