2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hayırlısı ve saglikli olsunlar nebileyim insan alışınca bir fikre sonra garip oluyor . Sağlıcakla gelsin bebeğiniz de
Evet onemli olan saglikli olmasi
Hayirli evlat olsun
Once bi tuhaf oluyo ama sonra hemen alisiyosun
Hayirlisi olsun

Allah'ım ne kadar ağırlaştım şimdiden ya eskiden atmaca gibi temizlik yapan ben mutfağı toparladım, yatak odasını süpürdüm belime ağrı saplandı oturdum hemen Sizde durumlar nasıl?
İlk gebeliğimde tüm işlerimi rahatça yapardım. Bana mısın demezdi işler ama ikincide herşey de hemen yoruluyorum. Yaşlandım galiba :)))

Oh afiyet olsun hamileyiz biz ya olur arada

Ayni sey geçiyordu aklımdan bende simdi cay koyup ekmek arasi nutella yicem

Senin doktor duymasın benimki hiç kilo olayına girmedi 83 ile hamilelik başladı sadece çok hızlı gitmeyelim dedi. Ama ben her tartıya çıkınca senin doktor aklıma geliyor
Benimkiyle anlaşmaya vardık gibi 2 kilo düşüyor kıyafetlerim ayakkabılarımdan adama merhaba diyorum tartıya çık diyo kabusum ya

Ben de yemedi canım :) önce oldu kız diyordum erkek olacak insallah :) oglusum benim :)

Kızlar selam, bayadir giremedim isler pek yoğun dün gece sırt üstü yatarken sol kaburgama bir agri girdi sormayın. Kırıldı herhalde diyorum, uykudan uyandırdı saat 1.30 filan. Evde yalnızım. Sağa dönüyorum agriyor. Kalktım evde yürüdüm WC ye girdim. Ovdum biraz rahatladım. Şimdi kaburgam az sızlıyor. Neden oldu anlamadım valla. Allah yaşatmasın bi daha. Eşim de grip oldu, annesinde kalıyor 2 gündür. Bize bulaştırmamak icin

YA USUTMEKTEN OLMUŞTUR YA DA GECE ANI DÖNÜŞLE KEMIK KEMIK USTUNE ; VEYAHUT SINIR SINIR ÜSTÜNE BINMISTIR. ILIK DUŞ AL O BOLGEYI OV SUREKLI CANIM

+1
Ben sanırım ikide tamamım. Hayırlısıyla bi doğursam
Deme oyle deme deme belki canin ceker bi bebis kokusu daha ben de esime bu aon diyorum ama icten ice 3. De olabilir diyorum esime caktirmadan cunku bizimki 3. Ustaik eseri, yapmaliyiz diyor
Cinsiyeti ayni olmasina ragmen farkli yasiyorum bende
Bende 3.ye 4. Acigim
Allah saglik versin
Wuuhuuuuuuu cesur ana amin cümlemizinkilere rabbim saglik versin

Hahaha ben kizimi tek buyuttum simdi esim herseyime yardim ediyo hep kalabalik aile hayal etmisimdir
Mezarliga gidince oradan ciktigimde hep aklima 1 cocugum var Allah korusun hayirsiz cikarsa arkamdan dua edecek baska kimsem yok diye
cok absurd bi dusunce farkindayim ama nasil yer etmisse kafama artik heryerde belli ediyorum kendimi
Insallah hersey yolunda olursa bu esimle 3 dusunuyoruz 2de hazirda var zaten etti 5

Doktor da erkeğe benzetiyorum demisti ama kesin demedi :) ben gecen arkadaş erkek değilmiş sonda kız çıkmış o yüzden bi bakalım dedim son usg resmine hepimiz ₺)) biz de artık hepimiz uzman olduk :)
Erkek gbı duruyor canım hayırlısı olsun

Kızlar öncelikle Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah Ben de 19. Haftanın içindeyim ama hala hissedemedim hareketini, siz ne zaman hissettiniz ilk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…