2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amaan cahiliyet işte Rabbim hayırlısını versın ben erkek istıorum ama vay soyum yurusun erkek üstndür die degıl kızım oldgu için erkk istedim .oğlm olsaydı kız isterdım

Kızlar diş eti kanlanması yasıyorum fırçalıyorum ama okuyor çok fazla napsam sizce hamilelikten mi oluyor anlamıyorum

Aslında kynanamda erkekcidirde tıroid skntım varya eli ayagı dzgun olsunda kız olsun cınsıyet farktmz dio.bide bizim moraller dusunce oda moralmzı yuksek ttmya calısıo sanırım.
İki prenses annesi olacagım Rabbim evlat evlat die çareszce dolasan aılelerede nasıp etsin İnşallah

Kızlar diş eti kanlanması yasıyorum fırçalıyorum ama okuyor çok fazla napsam sizce hamilelikten mi oluyor anlamıyorum
Eskiden derlermiş ya her gebelik bir dış götürür diye bende de diş eti kanaması var normal bı durummus zaten bide fırçalama rağmen minik bir çürük başlangıcı gördüm dikkat ederim ben diş eti gargara fırçalama bende buna yordum

Amin canım inşallah

Kızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum ( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım.
Adet ağrısı gibi bir ağrı mi oldu biraz tarif edebilir misin?
Bir de başka belirtisi var miydi akıntı vs?

Çok geçmiş olsun canım.
Adet ağrısı gibi bir ağrı mi oldu biraz tarif edebilir misin?
Bir de başka belirtisi var miydi akıntı vs?
Son iki gün hep eşime şey diyodum bebek kilo aldı herhalde aşağı doğru baskı oluyo gibi diyodum bide karnım bazen sertleşiyodu bebek toplandı orda sanıyodum o kasılmaymış meğer bilmiyodum hiç. 20. Haftadayım ben 16 dan beri antibiyotiklerle geçmeyen bi enfeksiyonum var o tetiklemiş Allahtan tetanozu vurdurmamışım onuda yaptırsaydım doktorum serklaj atmamız gerekebilirdi diyor. Yan odamdaki kız ambulansla geldi ben yatarken bir haftadır ağrısı oluyomuş bebekten sanıyomuş ve maalesef erken doğum bebek 400 gr yaşamadı:/ bu örnekte bu gün bana denk geldi çok dikkat etmeliyiz bunu acı bi şekilde öğrendim

Erken farketmiş olmana cok sevindim.Cok geçmiş olsun.Allah cocuklarımızı bize bağışlasın canım.

Çok geçmiş olsun canım.Allah acil sifalar versin insallah.

Kız açlıktan huysuzlaşıyor olmasın annesi benim bebek bişey den hoşlanmayınca hareket ediyor ben anladım artık
Benim de öyle oluyo gibi ya. Yemek yemeye yakın hareketleniyo. Başka zamanlar da hareketleniyo ama acıkınca coştuğunu düşünmeye başladım

Bu sabah tartıldım. 1-2 hafta önce de dr a gitmeden önce tartılayım demiştim.
12 günde 1.2 kilo almışım. Çok bu sanki değil mi

Canım aşağıya doğru baskı uygulaması geçti mi ?
Birde ağrıların nasıldı,sertleşme nasıldı dışardan mi hissediyordun bunu?

Canım aşağıya doğru baskı uygulaması geçti mi ?
Birde ağrıların nasıldı,sertleşme nasıldı dışardan mi hissediyordun bunu?
Baskı geçti makattan fitil ile sancı azaltıcı verdiler sertleşme el ile hissediliyodu ama bebeğin hareketlerinide ben aktif hissettiğim için önemsemiyodum hiç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…