2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Doktor mu devam et dedi. 3. Aydan sonra gerek yok folik asit e.

Şöyle oldu.Doktor foliği biraktirip multivitamin verdi.Şu balık ekstrati olanlardan.İçeriğe baktiğimda onda da folat vardi.Cok büyük olduğu için ben yutamadim.Doktora ben onu yutamiyorum içinde folik var.Sade foliğime devam edeyim mi dedim?O da et dedi.Öyle oldu ama ben de 3 aydan sonra gerek yok diye okuyorum

AMA daha 19 cu haftadasin bize 22 hafta falan dediler. Yani benm 10 martta olacak baya buyumus olacak belkide erken oldugu icindir tabiki umudu kesme rabbim varsa bile bi anda duzeltir istedkten sonra ama bence bsey ckmayacak allahin izniyle
Benide 22+5 de çağırdılar detaylı ya 19 marta

Alyaliya ben 20. Hafta için randevu almistm detayliya bakacak doktora, kendi doktoruma söylediğimde daha erken ama dedi 22. Haftada filan gitmen daha iyi olur dedi, naciza e paylaşmak istedim, boşuna üzülüyor olabilirsin,

Bunu da sordum ama doktor beyindeki bu alanın 17. 18.haftada tamamen görülebilir olduğunu söyledi normal doktorların bir çoğu ayrıntılıda bunu farkedemeyebiliyormuş benim doktdrum alanında çok başarılı ve bu söylemleri beni çok korkuttu tabiki allahtan umut kesilmez emar sonucum çarşamba ya da perşembe çıkacak sonra amniyosentez yapılacak.Bebeğimde başka hiçbir sorun yok herşey olması gerektiği gibi.sadece 2gün bir gerilik var o önemli değil dedi.

Allah yardımcın olsun

Ben de aşağıda hissediyorum genel olarak, 2 gündür göbek deliği hizasında da oluyor artık
Ben nerdeyse hep aşağıda hissediyorum detaylida da doktor demişti aşağıda duruyo yüzünü yaslamış oraya diye o yüzden görüntü de alamamıştı sanki doğmak istiyorum hemen der gibi

İkinci çocuğuna hamile arkadaşlar! İlk çocuğunuza bu durumu nasıl anlatiyorsnz, ya da gelecekteki durumları ???

Ben nerdeyse hep aşağıda hissediyorum detaylida da doktor demişti aşağıda duruyo yüzünü yaslamış oraya diye o yüzden görüntü de alamamıştı sanki doğmak istiyorum hemen der gibi
Aman Allah korusun, ben sormuştum hayır olması gereken yerde şu an demişti ki genelde göbek çevremde tuttu ultrasonu ben de şaşırdım ona ama artık yukarıya da çıkıyor aşağılarda da geziyor hala

Benim bildiğin kasik dolaylari gibi zaten iki adım atayım kendimi zor atıyorum bir kere kasıklarımda dayanılmaz sancı oluyo
Aynen bende de özellikle oturur pozisyonda çok sıkıntı oluyor. Resmen acıyor alt tarafım. Toparlayana kadar ya ayakta duruyorum ya da ortam müsaitse uzanıyorum.
Dediğin gibi benim doktorum da herşeye normal diyor. Tecrübelerine dayanarak söylüyorlardır elbette ama ben çarşamba günü devlet hastanesine randevu aldım. Bir de orada kontrole giricem. Ayrıntılı ultrason için de şansımı denicem. Özelde yaptırmıcam açıkçası bana pahalı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…