2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Demekki insandan insana degisiyo canim
Ben tetenazu 10yil oncesinde yaptirdigimda 3gun koluma dokunamadim dus alirken bile agriyodu tas gibi olmustu
Vucut farkli reaksiyon verdi sanirim
Ben de yaklaşık 10 yıl önce yaptırdım. Size tekrar tetenoz iğnesi yaptiricaklar mi pazartesi günü sağlık ocağına gidicem. Tüm dozlar yapıldıysa hemşire gerek yok demişti..

İkinci çocuğuna hamile arkadaşlar! İlk çocuğunuza bu durumu nasıl anlatiyorsnz, ya da gelecekteki durumları ???
Biz sadece yazın kardeşi geleceğini ve gelirken ona hediye getireceğini söyledik. Şimdi merakla bekliyor. Hatta dolabından yazlık tişört çıkartmış. Kardeşi geldiğinde onu giyecekmiş hahahjahaha:))))))
Hediyesini de merakla bekliyor. Biz alıcaz ve doğduğu gün ona vericez kardeşin getirdi diye :))))

İnşallah sonuclariniz iyi çıkar....

İkinci çocuğuna hamile arkadaşlar! İlk çocuğunuza bu durumu nasıl anlatiyorsnz, ya da gelecekteki durumları ???
Benim kizim zaten kardes istiyordu, yadirgamadi hatta ne zaman gelecek deyip duruyo. Arada karnima
Sarilip opuyor, oyuncaklariyla oynarken bazen soruyorum kardesinle paylasacaksin degil mi diye bazen hayir diyor bazen evet diyor karsesin gelince napicaksin diyorum, onu opucem salliycam uyutucam diyo bazen yemek yerken durup dururken keske
Kardesimde olsaydi birlikte yerdik diyor simdilik durumlar boyle ama tabi bebis gelince neler olur bilemiyorum

Bizde bebis dogdugunda kizima sevecegi bir oyuncak alacagiz kardesin sana hediye getirdi diyecegiz. Ayrica aklimizda olsun, eve ufak tefek hediyeler alip simdiden koymak lazim, bebek icin surekli hediye gelecek ve kardesler bu durumu kiskanabilir. Bak bunu da sana getirdiler deyip verecegim, ozellikle yazlik alisverisini erken yapip hediye paketlerine koyacagim. Bebise gelen hediyeleri acarken kizima da sana da bunlr geldi abla oldugun icin diyecegim.

Bende ya bir perintologa ya da başka bir uzmana gitmek istiyorum normal ağrı yasamiyorum hanımlar resmen yuruyemiyorum bir aydır kasık ağrısından iki adım atayım sancılar giriyor

Bende ya bir perintologa ya da başka bir uzmana gitmek istiyorum normal ağrı yasamiyorum hanımlar resmen yuruyemiyorum bir aydır kasık ağrısından iki adım atayım sancılar giriyor
Hangi şehirdesiniz... İstanbul ise Cerrahpaşa Ali benian hakkında olumlu yorumlar var. Ben ondan randevu almaya calisicam 10 Mart gibi

Benim minnoşum da böyle hayaller kuruyor
Ben de kardeşlerime, anne, babama vs en yakınlarıma kızıma da küçük bir şey almalarını söyleyeceğim, abla olma hediyesi olarak. (annem zaten kızımın istediği amigurumi tavşanı örmüş sürpriz olarak) Ablam doğum yaptığında bu şekilde yaptık, iyi olmuştu. Anne babası olarak biz de hediye ayarlayacağız, ona özel. İnşallah sağlıkla gelirler.

Beslenme durumunuz ne alemde kizlar?Ben hala cok düzgün ve sağlıklı beslenemiyorum sanki.Zaten iştahsiz biriydim gebelikte de pek değişmedi.Ceviz balık fındık yemeye calişiyorum ama sürekli rutine bindiremedim.Çayı kahveyi azalttim birakmadim.Ne bileyim aralarda cips kizartma da yiyorum.Bu kadar seyden zarar gelmez diye düşünüyorum etrafımda sigara bile içeni gördükçe.Sebze meyve yiyorum genelde et de sevmiyorum.Soda içiyorum her gün kas gelişimi için gerekliymiş doktor öyle diyor.sizler ekstra bir sey yapiyor musunuz ki sabahtan akşama işte olunca insan cok da sağlıklı beslenemiyor ki dişarida

İstanbul canim Esenyurt Beylikdüzü Avcılar tarafından bakıyorum bende
Prof petek balkanlı var önceden reyaptaydı şimdi skyport gül yapıda muayenehane açmış kendine.Ben gitmedim ama iyi olduğunu duydum.Sen beylikdüzünde hangi doktora godiyorsun canım.

Canım senin omega 3 içeren multivitamin Alman lazım. Regenesis benim multivitaminim mesela. Yanında moltofer kan ilacı ve wellcare d vitamini alıyorum her gün

Gebeliğin başından beri gebe olmadan karbonhidrat yemeyen ben karbonhidrat bagimlisi oldum. Bulantılarımı bir o kesiyordu. Şimdi çok şükür bulantı kalmadı. Biraz daha normale donmeye başladım. Ama hala kıs sebzeleri yiyemiyorum çünkü gaz yapıyorlar bana et balık tavuk haftada 3 yemeğe çalışıyorum. O da zorla. Balık manyagiydim ben şimdi zorla onu da ızgara bulamadım mi kızartma yiyorum ama evde yapıyor kayınvalidem. Karbonhidrat olarak börek poğaça gördüm mu gomuyorum onun dışında daha makul yemeğe çalışıyorum. Fındık ceviz kaju badem 4lusu arasında dönüyorum. Günde 1 meyve yiyebiliyorum akşamları geç yiyorum çünkü. Ama kalsiyum konusunda sınıfta kalırım net. Yeterli almıyorum ((

Canım kaç kilo aldın şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…