Başlarda ben de yutmakta zorlanıyordum sonra kendimce bir çare buldum. Paletinden çıkarmadan önce biraz bastırıyorum. Kapsül şeklinde olduğu için zarar görmüyor ama biraz yassı hale gelmiş oluyor. Böylece boğazımdan daha kolay kayıp gidiyor. Diğer türlü resmen takılıyordu boğazıma. Bence bir de böyle deneyin multivitaminin içindeki herşey bizim ve bebeklerimiz için çok faydalı :)D vitamini kan ilaci aliyorum zaten.Multivitamini yutamiyorum maalesef
Ya ben birkaç gündür içmiyorum onları içince sanki iştahım tavan yapıyor biliyorum bebek için lazım ama kilo korkum çok fazla en son sağlık ocağı doktoru değerlerin iyi diyince de biraz içmeyeyim dedim kendi kendime az yemek için, psikolojim bozuluyor kilo alıncaBaşlarda ben de yutmakta zorlanıyordum sonra kendimce bir çare buldum. Paletinden çıkarmadan önce biraz bastırıyorum. Kapsül şeklinde olduğu için zarar görmüyor ama biraz yassı hale gelmiş oluyor. Böylece boğazımdan daha kolay kayıp gidiyor. Diğer türlü resmen takılıyordu boğazıma. Bence bir de böyle deneyin multivitaminin içindeki herşey bizim ve bebeklerimiz için çok faydalı :)
Çok geçmiş olsun canım bende yeni giriyorum bi kaç gündür giremedim nasılsın iyisindir İnşallahKızlar bu gün hiç giremedim buraya bunuda hastaneden yazıyorum( geceden beri süren sancıyla sabah doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle rahim ağzı incelmiş bir hafta önce 44mm olan bu sabah 33 e düşmüştü yatış yaptırdılar hastaneye iğne serum fitil derken daha iyiyim çok şükür. Sabah ki duruma göre çıkış yapılcak. Doktor iyi ki önemsememezlik yapmadın deyip durdu o kadar korktum o kadar ağladım ki anlatamam rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
İşte canım ne zamandır bende bunu anlatmaya çalışıyorum benım 30. Haftamda başıma gelmişti bebek hareketleri zannedıodum meger hep kasılıomuşum 2 cm açığım çıkmıştı.ve şimdide öyleyim sürekli kasıklarımda bi sancı ve bebek toplanıo gbı kasılmalar oluo resmen yaşlı nıneler gıbı egıle egıle iş yapıorum elım karnımda.doktoruma söledim ama hiç sallamadı 3 tane fitil verdı tamam bakmadı bile.Benımde eger artarsa bende gideyim bariSon iki gün hep eşime şey diyodum bebek kilo aldı herhalde aşağı doğru baskı oluyo gibi diyodum bide karnım bazen sertleşiyodu bebek toplandı orda sanıyodum o kasılmaymış meğer bilmiyodum hiç. 20. Haftadayım ben 16 dan beri antibiyotiklerle geçmeyen bi enfeksiyonum var o tetiklemiş Allahtan tetanozu vurdurmamışım onuda yaptırsaydım doktorum serklaj atmamız gerekebilirdi diyor. Yan odamdaki kız ambulansla geldi ben yatarken bir haftadır ağrısı oluyomuş bebekten sanıyomuş ve maalesef erken doğum bebek 400 gr yaşamadı:/ bu örnekte bu gün bana denk geldi çok dikkat etmeliyiz bunu acı bi şekilde öğrendim
Hiç korkma canım Allahın izni ve doktorların gözetiminde ulaşırsın o hafyalara.ben 2 cm açıkla 5 hafta daha durdudrdum kendıne hiç sıkıntı yapmaBen de şaşkın ve üzgünüm canım ama o kadar garip bi his ki bebek hissetcek diye sürekli iyi şeyler düşünmeye ağlamamaya çalışıyorum:/ geceleri yataktan tuvalet için kalktığımda felaket aşağıya baskı oluyodu karnım sertleşiyodu gün içinde bende sanıyorum bebek bi yerde toplandı falan. Allaha şükür tam iyi noktada doktora gelmişim önce hedef 29. Hafta sonra 32 diyo doktorum Allahın izni ile inşallah o günlere taşıyabilirim bebeğimi(
Kivinin ne faydası varmış canım bişey dedımı doktrunYaa valla biraz içim rahatladı canım ya sağolasınBanada günde En az 10 bardak su 2 kivi dedi bakalım yapcam harfiyen daha hastanede kalmaya korkar oldum. İnşallah benim kızımda vaktini bekler
Benımde 15. Haftada dedı ama kesın demıorum dedı benzettim sdece demstiSize kaçıncı haftada erkek demişlerdi ? Sonra kız dedi en son . Bana 14-15de erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmadı . Merak sardı beni )
Canım sen progestan falan kullanıomuydun25 li 30 lu bişeydi canım iki değer yüksekti sonra antibiyotikle 15-20 oldu ama yeterli değilmiş antibiyotik devam.. çok sağol bu arada canım amin inşallah
Birinci hospital da Mehmet hoca var canım ona gidiyorumProf petek balkanlı var önceden reyaptaydı şimdi skyport gül yapıda muayenehane açmış kendine.Ben gitmedim ama iyi olduğunu duydum.Sen beylikdüzünde hangi doktora godiyorsun canım.
Doktorum baktı ama herşeye normal dedi ben emin değilim amaCanım yazdığın dikkatimi çekti son yaşadıklarımdandan sonra. Hiç ölçüm yapıldı mı sana?
Arkadaşlar başım çok ağrıyor iki gündür.çok sabrettim ağrı kesici almamak için bildiğim tüm doğal yöntemleri yaptım olmadı dün gece 1 tane parol içtim.Yine geçmedi varmı önerileriniz.
Kizlar 5. Aya giricem folik asiti birakabilir miyim?Siz içiyor musunuz?4 lü testte ntd riski de cikmadi
Ateş sıkıntı hamilelikte Doktorunuza danisin sınır ne bilmiyorum ne yapmanız gerektiğini ogrenirsinizKizlar antiyotik kullanıyordum soğuk algınlığı ve sinüzit için soğuk algınlığı geçti ama sesim düzelmedi başımın sağ tarafı ve sağ kulağım hala agriyo bir hafta olmak üzere bide ateşim hep 37.3-37.6 arası pek dusmuyo sizce normal midir
Çok şükür ben iyiyim elimizden gelen önlemleri aldık hastanede yatış süreci beni çok yıprattı. Bence hiç ihmal etme doktorum bana dedi ki etrafa kulaklarını kapat sürekli doktora mı gidilir diyenleri dinleme unutma korkanın anası ağlamaz dediİşte canım ne zamandır bende bunu anlatmaya çalışıyorum benım 30. Haftamda başıma gelmişti bebek hareketleri zannedıodum meger hep kasılıomuşum 2 cm açığım çıkmıştı.ve şimdide öyleyim sürekli kasıklarımda bi sancı ve bebek toplanıo gbı kasılmalar oluo resmen yaşlı nıneler gıbı egıle egıle iş yapıorum elım karnımda.doktoruma söledim ama hiç sallamadı 3 tane fitil verdı tamam bakmadı bile.Benımde eger artarsa bende gideyim bari
Karından benimde normaldi ama vajinal ölçümde tespit edildi sancılar için kasılma önleyici verdiler kendime geldim bende iki büklümdüm hatta bir ara apansitten şüpheleniyodumDoktorum baktı ama herşeye normal dedi ben emin değilim ama
Karından benimde normaldi ama vajinal ölçümde tespit edildi sancılar için kasılma önleyici verdiler kendime geldim bende iki büklümdüm hatta bir ara apansitten şüpheleniyodumDoktorum baktı ama herşeye normal dedi ben emin değilim ama
Enfeksiyona iyi geliyormuş portakaldan daha fazla c vitaminine sahipmiş ama enfeksiyon geçtiğinde gün aşırı 1 tane yense yeterli demiştiKivinin ne faydası varmış canım bişey dedımı doktrun
Ya kızlar bana hiç vajinal ölçüm yapmıyor doktor. Acaba istesem miKarından benimde normaldi ama vajinal ölçümde tespit edildi sancılar için kasılma önleyici verdiler kendime geldim bende iki büklümdüm hatta bir ara apansitten şüpheleniyodum
Bir sorun yoksa bence yaptırma canım yani ağrı sızı kasılma baskı vsYa kızlar bana hiç vajinal ölçüm yapmıyor doktor. Acaba istesem mi
Karından bakıldı bana daKarından benimde normaldi ama vajinal ölçümde tespit edildi sancılar için kasılma önleyici verdiler kendime geldim bende iki büklümdüm hatta bir ara apansitten şüpheleniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?