2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

D vitamini kan ilaci aliyorum zaten.Multivitamini yutamiyorum maalesef
Başlarda ben de yutmakta zorlanıyordum sonra kendimce bir çare buldum. Paletinden çıkarmadan önce biraz bastırıyorum. Kapsül şeklinde olduğu için zarar görmüyor ama biraz yassı hale gelmiş oluyor. Böylece boğazımdan daha kolay kayıp gidiyor. Diğer türlü resmen takılıyordu boğazıma. Bence bir de böyle deneyin multivitaminin içindeki herşey bizim ve bebeklerimiz için çok faydalı :)

Ya ben birkaç gündür içmiyorum onları içince sanki iştahım tavan yapıyor biliyorum bebek için lazım ama kilo korkum çok fazla en son sağlık ocağı doktoru değerlerin iyi diyince de biraz içmeyeyim dedim kendi kendime az yemek için, psikolojim bozuluyor kilo alınca

Çok geçmiş olsun canım bende yeni giriyorum bi kaç gündür giremedim nasılsın iyisindir İnşallah

İşte canım ne zamandır bende bunu anlatmaya çalışıyorum benım 30. Haftamda başıma gelmişti bebek hareketleri zannedıodum meger hep kasılıomuşum 2 cm açığım çıkmıştı.ve şimdide öyleyim sürekli kasıklarımda bi sancı ve bebek toplanıo gbı kasılmalar oluo resmen yaşlı nıneler gıbı egıle egıle iş yapıorum elım karnımda.doktoruma söledim ama hiç sallamadı 3 tane fitil verdı tamam bakmadı bile.Benımde eger artarsa bende gideyim bari

Hiç korkma canım Allahın izni ve doktorların gözetiminde ulaşırsın o hafyalara.ben 2 cm açıkla 5 hafta daha durdudrdum kendıne hiç sıkıntı yapma

Yaa valla biraz içim rahatladı canım ya sağolasın Banada günde En az 10 bardak su 2 kivi dedi bakalım yapcam harfiyen daha hastanede kalmaya korkar oldum. İnşallah benim kızımda vaktini bekler
Kivinin ne faydası varmış canım bişey dedımı doktrun

Prof petek balkanlı var önceden reyaptaydı şimdi skyport gül yapıda muayenehane açmış kendine.Ben gitmedim ama iyi olduğunu duydum.Sen beylikdüzünde hangi doktora godiyorsun canım.
Birinci hospital da Mehmet hoca var canım ona gidiyorum

Saçma gelebilir ama ben şapka tanıyorum sıcak olunca kafam rahatlıyor Sinuzutten çektim yıllarca şapka takip uyuyunca geçiyordu

Kizlar 5. Aya giricem folik asiti birakabilir miyim?Siz içiyor musunuz?4 lü testte ntd riski de cikmadi

Bana doktorum folik asiti biraktirdi multivitamin içinde var arada onu içiyorum onda var biraz folik doktora sorun bunu

Ateş sıkıntı hamilelikte Doktorunuza danisin sınır ne bilmiyorum ne yapmanız gerektiğini ogrenirsiniz

Çok şükür ben iyiyim elimizden gelen önlemleri aldık hastanede yatış süreci beni çok yıprattı. Bence hiç ihmal etme doktorum bana dedi ki etrafa kulaklarını kapat sürekli doktora mı gidilir diyenleri dinleme unutma korkanın anası ağlamaz dedi

Kizlar chicco da falan indirim var hiç bir şey alan var mi bebek için?Anne yanı beşiklerinden bakiyorum ben de.Oda yapacak misiniz?İlk 1 sene bizle yatacaksa hemen gereği yok diye düşünüyorum ben de güzel kullanişli anne yani beşiği bakiyorum.Tecrübeli olanlar ne diyor?

Kızlar bendede bitmeyen on gündr fln burun akntısı geniz akıntısı war ama ilaçsız dewam ettim sadce nefes sorunu oldğu için sosyal hayatımı etkiliyodu ama cuma tetanoz yapılınca sank onunda mı etkisi bilmyrum vucudumda kırgınlık war kemklerimde hafif ağrılar aşıdan mı yoksa gribal bi enfeksyon mu başlıyo bilmyrum ne yapcağımı şaşrdım ilaçta alamyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…