Ben de yaklaşık 10 yıl önce yaptırdım. Size tekrar tetenoz iğnesi yaptiricaklar mi pazartesi günü sağlık ocağına gidicem. Tüm dozlar yapıldıysa hemşire gerek yok demişti..
Kızlar bendede bitmeyen on gündr fln burun akntısı geniz akıntısı war ama ilaçsız dewam ettim sadce nefes sorunu oldğu için sosyal hayatımı etkiliyodu ama cuma tetanoz yapılınca sank onunda mı etkisi bilmyrum vucudumda kırgınlık war kemklerimde hafif ağrılar aşıdan mı yoksa gribal bi enfeksyon mu başlıyo bilmyrum ne yapcağımı şaşrdım ilaçta alamyrum
Beyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Geçmiş sayfalardan gelıyorum şuan şok oldum canım inşallah güzel haberler vermişsindir of Allahım ya dün gece dedım kaç gündür grubada gırmıyorum inşallah olumsux bişeyle karşılaşmam dedım ama içimemei doğdu ne İnşallah doktorun yanılıyordur Allahın izniyle sapasağlam bebeklerimiz olur
Dr baskidan bana da progestan fitil verdi ama baslamadim iceriginde titanyum dioksit varmis bu da cok zararli bisey vucut bunu ne yapacagini bilemiyor atamiyorda kitle ve kistleri buyutuyor benimde gogsumde 5 tane nodul var dr soyleyecegim. Simdilik igne ile idare ediyorum.
Ben istedim ayrıntılı ultrason da gerek yok burdan çok net ağzı kapalı, plesanta hiçbir şekilde rahim ağzına yakın falan değil. Uzunlukta 36 mm gerek yok dedi. Bu kadar şey saydı ısrar edemedim tamam dedim
Geçmiş sayfalardan gelıyorum şuan şok oldum canım inşallah güzel haberler vermişsindir of Allahım ya dün gece dedım kaç gündür grubada gırmıyorum inşallah olumsux bişeyle karşılaşmam dedım ama içimemei doğdu ne İnşallah doktorun yanılıyordur Allahın izniyle sapasağlam bebeklerimiz olur
İnşallah güzel haberler alırız senden ve başka kimseden olumsuz bi haber almayız Rabbim yardımcın olsun.Bizide bilgilendir canım sonucların çarşambamı çıkacaktı.sen nerdesin şimdi kayserıdemsın?
İnşallah güzel haberler alırız senden ve başka kimseden olumsuz bi haber almayız Rabbim yardımcın olsun.Bizide bilgilendir canım sonucların çarşambamı çıkacaktı.sen nerdesin şimdi kayserıdemsın?
Evet inşallah çarşamba perşembe gibi çıkar sonrasında da amniyosentez yapılacak ama onun sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum özelde yaptıracağım için 1 hafta 10 gün diyorlar.çok umudumuz yok ama yine de şansımızı deneyeceğiz.
İşte canım ne zamandır bende bunu anlatmaya çalışıyorum benım 30. Haftamda başıma gelmişti bebek hareketleri zannedıodum meger hep kasılıomuşum 2 cm açığım çıkmıştı.ve şimdide öyleyim sürekli kasıklarımda bi sancı ve bebek toplanıo gbı kasılmalar oluo resmen yaşlı nıneler gıbı egıle egıle iş yapıorum elım karnımda.doktoruma söledim ama hiç sallamadı 3 tane fitil verdı tamam bakmadı bile.Benımde eger artarsa bende gideyim bari
Ben benimkine sordum, çünkü ben kasılmayla bebek toplanmasını anlayamıyorum. Magnezyum verir misiniz genelde gebelere veriliyormuş dedim, gece bacaklarına kramp giriyor mu dedi, onun icin veriyorlarmış sizin kasılmalardan kastınız nedir? Kaç dk sürüyor mesela
Ben benimkine sordum, çünkü ben kasılmayla bebek toplanmasını anlayamıyorum. Magnezyum verir misiniz genelde gebelere veriliyormuş dedim, gece bacaklarına kramp giriyor mu dedi, onun icin veriyorlarmış sizin kasılmalardan kastınız nedir? Kaç dk sürüyor mesela