2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de yaklaşık 10 yıl önce yaptırdım. Size tekrar tetenoz iğnesi yaptiricaklar mi pazartesi günü sağlık ocağına gidicem. Tüm dozlar yapıldıysa hemşire gerek yok demişti..
Evet yapilacak esimle beraber
Ama haftasini bekliyoruz

Aşıdan değildir o griptendir. Doktora git bence enfeksiyon varsa antibiyotik al anca o geçirdi benimkini

Geçmiş sayfalardan gelıyorum şuan şok oldum canım inşallah güzel haberler vermişsindir of Allahım ya dün gece dedım kaç gündür grubada gırmıyorum inşallah olumsux bişeyle karşılaşmam dedım ama içimemei doğdu ne İnşallah doktorun yanılıyordur Allahın izniyle sapasağlam bebeklerimiz olur

Canım sen progestan falan kullanıomuydun
Dr baskidan bana da progestan fitil verdi ama baslamadim iceriginde titanyum dioksit varmis bu da cok zararli bisey vucut bunu ne yapacagini bilemiyor atamiyorda kitle ve kistleri buyutuyor benimde gogsumde 5 tane nodul var dr soyleyecegim. Simdilik igne ile idare ediyorum.

Ya kızlar bana hiç vajinal ölçüm yapmıyor doktor. Acaba istesem mi
Ben istedim ayrıntılı ultrason da gerek yok burdan çok net ağzı kapalı, plesanta hiçbir şekilde rahim ağzına yakın falan değil. Uzunlukta 36 mm gerek yok dedi. Bu kadar şey saydı ısrar edemedim tamam dedim

Canım keşke yanılıyor olsa çok detay varmek istemiyorum arkadaşlarım etkilensin istemem.Bakalım emarla netleşir arkasından amniyosentez olurum.iki haftaya durumum netleşir

Canım keşke yanılıyor olsa çok detay varmek istemiyorum arkadaşlarım etkilensin istemem.Bakalım emarla netleşir arkasından amniyosentez olurum.iki haftaya durumum netleşir
İnşallah güzel haberler alırız senden ve başka kimseden olumsuz bi haber almayız Rabbim yardımcın olsun.Bizide bilgilendir canım sonucların çarşambamı çıkacaktı.sen nerdesin şimdi kayserıdemsın?

Evet inşallah çarşamba perşembe gibi çıkar sonrasında da amniyosentez yapılacak ama onun sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum özelde yaptıracağım için 1 hafta 10 gün diyorlar.çok umudumuz yok ama yine de şansımızı deneyeceğiz.

Canım bende öyleydim doktorum magnezyum verdi baya rahatlattı magosit adı hap şeklinde sabah akşam yemeklerden sonra 1 tane içiyorum.

Canım bende öyleydim doktorum magnezyum verdi baya rahatlattı magosit adı hap şeklinde sabah akşam yemeklerden sonra 1 tane içiyorum.

Ben benimkine sordum, çünkü ben kasılmayla bebek toplanmasını anlayamıyorum. Magnezyum verir misiniz genelde gebelere veriliyormuş dedim, gece bacaklarına kramp giriyor mu dedi, onun icin veriyorlarmış sizin kasılmalardan kastınız nedir? Kaç dk sürüyor mesela

Canım genelde doktor hıc sormadan dırek verıyor bana oyle yaptı cunku sureklı kasılmalar oluyor rahım buyudugu ıcın kaslar kasılıyor. Sadece bacaklardaki kramplar ıcın vermıyolar doktorun nıye oyle dedı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…