2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benim doktorumda kasılman yok gerek yok diyerek vermedi. Bende vitamin, magnezyum vermeyecek misiniz demiştim 13. Haftada değerlerin güzel vitamine gerek yok, magnezyum da kasılman yok onu da vermeyeceğim dedi. O günden sonra anladım ki her gebelik kendi içinde özel doktorlar duruma göre veriyor. Pazartesi tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim oradaki aile hekimine eşim vitamin içmeli mi dedi gerek yok dedi o da şu an sadece demir ilacı alıyorum gün aşırı alıyorum.

Alyaliya canım çok geçmiş olsun. Az önce geçmişi okuya okuya geldim, şimdi sonuçlar çıkana kadar biz ne desek de senin içinde fırtınalar kopacak eminim. Allah senin ve bebeğin için en doğrusunu bilir. Bol bol dua et bu süreçte içine rahatlık versin diye. Bizim de dualarımızdasın. Sonuçlarını bekliyoruz

Dediğin gibi her hamilelik özel bide her dr ayrı bırsey soyluyor en ıyısı yıne sadece kendı doktoruna guvenmek sanırım

Arabamızı da aldık bugün teyzeleri Eki Görüntüle 2595526
Hayırlı olsun güle güle binsin inşallah Ben bebek arabası konusunda çok kararsızım ya bu travelleri ana kucağı takılıyken seviyorum ama büyüdüklerinde takılan diğer aparatın duruşunu hiç sevmiyorum o yüzden sadece ana kucağı alacam ben bir de çift yönlü bebek arabası. Olur mu bilmiyorum ama travel istemiyorum

Ya canım sen ıstedıkten sonra olur neden olmasın sen kullanacaksın nasıl ıcıne sınıyorsa oyle al bende travel ıstemedım sahsen çift yonlulerde bıraz hantal geldı acıkcası heryere arabayla gıttıgımız ıcınde baston tip araba tercıh ettım cokta ucuzdu ınanamazsın yenıdogan uyumlu fazla kullanacagımı dusunmedıgımden cok buyuk agır ve pahalı bırsey almadım bırde araba koltuguda olabılen anakucagından aldım ıcıme sındı yanı :)

Teşekkür ederim canım tercihe bağlı tabi ben en az 1 yıl rahat kullanırız diye düşünüyorum sonrasında bastona geçeriz

Güzel Anneler martın başında detaylı ultrasona gidecez . Doktorum istedi. Ilk defa boyle bir sey yapacaz . Eşim şimdide bebekte ya bişey çıkarsa 5 ay ona üzülürsen diyor . Doktorum herhangi bir sorun olduğunuda söylememişti. Kafam karıştı o böyle diyince .

İlk çocukta yapmıştım oda modüler sistem ortası beşik yanları dolapti. Yatak odası ile çocuk odası uzaktı doğru düzgün hiç yatmadı odasında yanımıza ufak beşik aldık mecburen. 1 yaşına yaklaşınca da ortasındaki beşiği alıp yatak odasına koyduk....Bence boşuna oda yapma beşik al odana koy... Şimdiki aklım olsaydı başta oda yapmazdim....tabi tercih senin....şimdi sadece beşik almayı düşünüyorum....

Magnezyumu genellikle kramplarda veriyorlar ondan öyle demiştir. Ultrasonda da bir sıkıntı görmemiş demek ki diye düşündüm. Mesela o kramplar var ya çok fena.
Kasılma ile rahim toplanmasını da soranlar için şöyle anlatayım. Kasılma olduğunda karnınız komple sertleşiyor, taş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorsunuz. Bir problem yoksa Son ay doğuma hazırlık aşamasında oluyor genelde.

Anladım canım tahmın edebılıyorum ben cok yasamasamda, ama benım doktorum rutın verıyorum dedı dırek rahım kasılmalarınıda onluyormus ıste kendı doktorumuz ne derse onu uygulamak lazım her doktorun metodu farklı ıste

Fazla ayakta kalınca karnım sertleşiyor... Ayakta durmaya bagliyordum... bebek te eşi de aşağıda dedi doktorum .... İlk gebelikte böyle bisey oldu mu hatırlamıyorum aradan baya zaman geçti.

İlaç ile ılgılı bır bılgım yok canım ama bel agrım fazlasıyla var bulasık yıkayamıyorm ayakta durup yemek yaparken hızlıca yapıp oturuyorum hemen cok fena agrı gırıyor

Bel ağrısı bende de oluyor cnm. Bebişler büyüyor çok normal. Kalça ağrısı da oluyor bende ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…