- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Benim doktorumda kasılman yok gerek yok diyerek vermedi. Bende vitamin, magnezyum vermeyecek misiniz demiştim 13. Haftada değerlerin güzel vitamine gerek yok, magnezyum da kasılman yok onu da vermeyeceğim dedi. O günden sonra anladım ki her gebelik kendi içinde özel doktorlar duruma göre veriyor. Pazartesi tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim oradaki aile hekimine eşim vitamin içmeli mi dedi gerek yok dedi o daCanım genelde doktor hıc sormadan dırek verıyor bana oyle yaptı cunku sureklı kasılmalar oluyor rahım buyudugu ıcın kaslar kasılıyor. Sadece bacaklardaki kramplar ıcın vermıyolar doktorun nıye oyle dedı acaba
Arabamızı da aldık bugün teyzeleriEki Görüntüle 2595526
Casual cadillac markası canım 1500 e düşmüştü Civilde ordan aldık çok pratik bir araba ve hafif bayıldıkMarkasi ne?Kaça aldiniz?
Dediğin gibi her hamilelik özel bide her dr ayrı bırsey soyluyor en ıyısı yıne sadece kendı doktoruna guvenmek sanırımBenim doktorumda kasılman yok gerek yok diyerek vermedi. Bende vitamin, magnezyum vermeyecek misiniz demiştim 13. Haftada değerlerin güzel vitamine gerek yok, magnezyum da kasılman yok onu da vermeyeceğim dedi. O günden sonra anladım ki her gebelik kendi içinde özel doktorlar duruma göre veriyor. Pazartesi tetenoz aşısı için sağlık ocağına gittim oradaki aile hekimine eşim vitamin içmeli mi dedi gerek yok dedi o daşu an sadece demir ilacı alıyorum gün aşırı alıyorum.
Sağsalim içinde gezmeyide nasip etsin rabbim hayırlı olsunArabamızı da aldık bugün teyzeleriEki Görüntüle 2595526
İnşallah canım teşekkür ederizSağsalim içinde gezmeyide nasip etsin rabbim hayırlı olsun
Aynen canim yoksa kafa karışıyor.Dediğin gibi her hamilelik özel bide her dr ayrı bırsey soyluyor en ıyısı yıne sadece kendı doktoruna guvenmek sanırım
Hayırlı olsun güle güle binsin inşallahArabamızı da aldık bugün teyzeleriEki Görüntüle 2595526
Ya canım sen ıstedıkten sonra olur neden olmasın sen kullanacaksın nasıl ıcıne sınıyorsa oyle al bende travel ıstemedım sahsen çift yonlulerde bıraz hantal geldı acıkcası heryere arabayla gıttıgımız ıcınde baston tip araba tercıh ettım cokta ucuzdu ınanamazsın yenıdogan uyumlu fazla kullanacagımı dusunmedıgımden cok buyuk agır ve pahalı bırsey almadım bırde araba koltuguda olabılen anakucagından aldım ıcıme sındı yanı :)Hayırlı olsun güle güle binsin inşallahBen bebek arabası konusunda çok kararsızım ya bu travelleri ana kucağı takılıyken seviyorum ama büyüdüklerinde takılan diğer aparatın duruşunu hiç sevmiyorum o yüzden sadece ana kucağı alacam ben bir de çift yönlü bebek arabası. Olur mu bilmiyorum ama travel istemiyorum
Teşekkür ederim canım tercihe bağlı tabi ben en az 1 yıl rahat kullanırız diye düşünüyorum sonrasında bastona geçerizHayırlı olsun güle güle binsin inşallahBen bebek arabası konusunda çok kararsızım ya bu travelleri ana kucağı takılıyken seviyorum ama büyüdüklerinde takılan diğer aparatın duruşunu hiç sevmiyorum o yüzden sadece ana kucağı alacam ben bir de çift yönlü bebek arabası. Olur mu bilmiyorum ama travel istemiyorum
İlk çocukta yapmıştım oda modüler sistem ortası beşik yanları dolapti. Yatak odası ile çocuk odası uzaktı doğru düzgün hiç yatmadı odasında yanımıza ufak beşik aldık mecburen. 1 yaşına yaklaşınca da ortasındaki beşiği alıp yatak odasına koyduk....Bence boşuna oda yapma beşik al odana koy... Şimdiki aklım olsaydı başta oda yapmazdim....tabi tercih senin....şimdi sadece beşik almayı düşünüyorum....Kizlar chicco da falan indirim var hiç bir şey alan var mi bebek için?Anne yanı beşiklerinden bakiyorum ben de.Oda yapacak misiniz?İlk 1 sene bizle yatacaksa hemen gereği yok diye düşünüyorum ben de güzel kullanişli anne yani beşiği bakiyorum.Tecrübeli olanlar ne diyor?
Magnezyumu genellikle kramplarda veriyorlar ondan öyle demiştir. Ultrasonda da bir sıkıntı görmemiş demek ki diye düşündüm. Mesela o kramplar var ya çok fena.Canım genelde doktor hıc sormadan dırek verıyor bana oyle yaptı cunku sureklı kasılmalar oluyor rahım buyudugu ıcın kaslar kasılıyor. Sadece bacaklardaki kramplar ıcın vermıyolar doktorun nıye oyle dedı acaba
Anladım canım tahmın edebılıyorum ben cok yasamasamda, ama benım doktorum rutın verıyorum dedı dırek rahım kasılmalarınıda onluyormus ıste kendı doktorumuz ne derse onu uygulamak lazım her doktorun metodu farklı ısteMagnezyumu genellikle kramplarda veriyorlar ondan öyle demiştir. Ultrasonda da bir sıkıntı görmemiş demek ki diye düşündüm. Mesela o kramplar var ya çok fena.
Kasılma ile rahim toplanmasını da soranlar için şöyle anlatayım. Kasılma olduğunda karnınız komple sertleşiyor, taş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorsunuz. Bir problem yoksa Son ay doğuma hazırlık aşamasında oluyor genelde.
Fazla ayakta kalınca karnım sertleşiyor... Ayakta durmaya bagliyordum... bebek te eşi de aşağıda dedi doktorum .... İlk gebelikte böyle bisey oldu mu hatırlamıyorum aradan baya zaman geçti.Magnezyumu genellikle kramplarda veriyorlar ondan öyle demiştir. Ultrasonda da bir sıkıntı görmemiş demek ki diye düşündüm. Mesela o kramplar var ya çok fena.
Kasılma ile rahim toplanmasını da soranlar için şöyle anlatayım. Kasılma olduğunda karnınız komple sertleşiyor, taş gibi oluyor, çok rahatsız hissediyorsunuz. Bir problem yoksa Son ay doğuma hazırlık aşamasında oluyor genelde.
İlaç ile ılgılı bır bılgım yok canım ama bel agrım fazlasıyla var bulasık yıkayamıyorm ayakta durup yemek yaparken hızlıca yapıp oturuyorum hemen cok fena agrı gırıyorKızlar çok ayakta durunca sizinde beliniz ağrıyormu bu aralar belim çok ağrıyor kasığımada vuruyor enfeksiyon mu var acaba? Doktorum suda eritmeli purınol vermişti 1 hafta önce kullanmıstım bu akşam bir bardak içsem birşey olurmuki
Bel ağrısı bende de oluyor cnm. Bebişler büyüyor çok normal. Kalça ağrısı da oluyor bende ayrıca.Kızlar çok ayakta durunca sizinde beliniz ağrıyormu bu aralar belim çok ağrıyor kasığımada vuruyor enfeksiyon mu var acaba? Doktorum suda eritmeli purınol vermişti 1 hafta önce kullanmıstım bu akşam bir bardak içsem birşey olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?