2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İlaç ile ılgılı bır bılgım yok canım ama bel agrım fazlasıyla var bulasık yıkayamıyorm ayakta durup yemek yaparken hızlıca yapıp oturuyorum hemen cok fena agrı gırıyor
Aynen bende öyle işte canım hemen belime biniyor uzanınca çok rahatımda

Park beşik mi chicco nun anne yani modern görünümlü beşiklerinden mi yoksa böyle tüllü müllü olanlardan mi hangisi ideal yatak odasına koymak için?

Karından benimde normaldi ama vajinal ölçümde tespit edildi sancılar için kasılma önleyici verdiler kendime geldim bende iki büklümdüm hatta bir ara apansitten şüpheleniyodum
Gecmis olsun canim benim belim siddetli agriyor yerimden kalkmaktan zorlaniyom egilio kalkmak zor oluyor asagi baski bide kasilmam olyor korkutuyor beni

Benim baktığım çift yönlü çok pratikti kabin tipi, geniş ve tek bi düğmeye katlanıyordu memlekette bakmıştım baby2go'nun sanırım ondan alacam bi de dediğin gibi anakucağı. Babyhome'un elit ana kucağı var renkleri falan tatlı bakalım ne kısmetse

Hem de nasıl ağrıyor. Ayakta durunca, biraz fazla yürüyünce tutuluyor sanki. Dün halı sildim hiçbir şey olmadı bugün gezdim yine başladı ağrı

Hamile kaldığım günden beri kullanıorum ben canım Allaha emanet kullanmasamda sıkıntı birini seçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…