Bana da o uzunluk 3.52 cm dedi. Gayet normal dedi. Karından ölçümde bi sıkıntı görseler vajinal bakarlar diye düşünüyorum.Ben istedim ayrıntılı ultrason da gerek yok burdan çok net ağzı kapalı, plesanta hiçbir şekilde rahim ağzına yakın falan değil. Uzunlukta 36 mm gerek yok dedi. Bu kadar şey saydı ısrar edemedim tamam dedim
Canım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladımBen benimkine sordum, çünkü ben kasılmayla bebek toplanmasını anlayamıyorum. Magnezyum verir misiniz genelde gebelere veriliyormuş dedim, gece bacaklarına kramp giriyor mu dedi, onun icin veriyorlarmışsizin kasılmalardan kastınız nedir? Kaç dk sürüyor mesela
Ümitsizliğe kapılma İnşallah sonucları güzel çıkar Allah büyüktür.Dualarım senınle Rabbim yüzünü güldürsünEvet inşallah çarşamba perşembe gibi çıkar sonrasında da amniyosentez yapılacak ama onun sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum özelde yaptıracağım için 1 hafta 10 gün diyorlar.çok umudumuz yok ama yine de şansımızı deneyeceğiz.
Doktorumu degıstırdım kadın hiç bişeyi sallamıodu.fitil verdı kullandım bitince akıntım yıne eskıye dondu İnşallah bu doktorum çare bulur.bu ilacıda bi söyleyım bakimCanım bende öyleydim doktorum magnezyum verdi baya rahatlattı magosit adı hap şeklinde sabah akşam yemeklerden sonra 1 tane içiyorum.
Randevu saatinden yarım saat sonra git ben artık öyle yapıyorumÇok dolu o sanki sürekli sıra bekliyorlar görüyorum
Amiiin virüs konusunda hiç ümitli degılım Allah korusun da.Benimki eve stok ypalım dıo senıde ben evde doğurturum dio hiç dışarı cıkmayz dıo ayy düşüncesi bile kötüDepremler bi yandan , bi yandan virüs, kayıplar ,hastalıklar... Allah yardim etsin ulkemize. 2020 cidden kotu başladı. Rabbimiz yavrularımızı korusun
Kızlar çok ayakta durunca sizinde beliniz ağrıyormu bu aralar belim çok ağrıyor kasığımada vuruyor enfeksiyon mu var acaba? Doktorum suda eritmeli purınol vermişti 1 hafta önce kullanmıstım bu akşam bir bardak içsem birşey olurmuki
Canım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladım
B&g store dan aldımÇok tatlı nerden aldın
merhaba canım şimdi okudum. Allah korusun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. kötü düşünmemeye çalışBeyinde bazı eksiklikler olduğunu tespit etti 4ten7 buçuğa kadar 3 defa ultrasona girdim bir alanda gelişmemiş bölge olduğunu söyledi tam adını bilmiyorum çünkü latince birşeyler söyledi. Emarla bu tanıyı kesinleştirip sıvı alırız dedi.çocukta zihinsel engelilikten falan bahsetti aklım yerimde değil ne düşüneceğimi bilmiyorum.
B&g store dan aldım
efa mom da eskı kullandığımız oranda folat var bılmıyorum zararlı mı ben de ıcıyorum ama doktor verdı anlamadımVerdiği vitamin içeriğinde de 400 mg var.12. Haftadan sonra vitamini vermişti.Vitamin de efa mom
Normal doğum için 6 temmuz dedi doktorum ama benim sezaryen olacak o yuzden hazıranın 3.haftası falan alırlar bebegı allah ızın verırse :) senın ne zamanCanim senin dogum tarihin ne zmn
Pratıkse al kesınlıkle cunku dusununce bıle cıldıracak gıbı oluyorum bebegın kendısı cantası araba falan tam delırmelık pratıkse dusunme direk alBenim baktığım çift yönlü çok pratikti kabin tipi, geniş ve tek bi düğmeye katlanıyordu memlekette bakmıştım baby2go'nun sanırım ondan alacam bi de dediğin gibi anakucağı. Babyhome'un elit ana kucağı var renkleri falan tatlı bakalım ne kısmetse ☺
Benim sadece bebeği altta hissetmem var, bir de uzun süre oturduğumda bebeğim alt tarafımda sıkışıyor gibi rahatsız oluyorum.
Benim sadece bebeği altta hissetmem var, bir de uzun süre oturduğumda bebeğim alt tarafımda sıkışıyor gibi rahatsız oluyorum.
Sormak lazım doktora canım ama önemli bişey yoktur inşallah içini ferah tut
O kadar çok istiyorum ki doktorumun hayatında bir kere de olsa yanılmış olmasını.Ama emar yanılmaz diye düşünüyorum ve onun sonucunu bekliyorum umutsuzlukla.keşke bana da çocuğun ameliyat olunacak vs deseler.en ufak bi umut varsa ben sonuna kadar giderim ama problem beyinle alakalı olduğu için sıkıntılar büyük.rabbim en iyisini bilir ondan gelene yapacak birşey yok biz aciz kalıyoruz.Alyaliya arkadaşıma da bebeğin midesi yok denildi. Doğunca dizi dizi ameliyat olacak denildi. Sonlandırmayı teklif ettiler kabul etmedi. Ama çok şükür sağlam ve midesi var olarak doğdu. İnşallah sende güzel haberler alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?