2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bana da o uzunluk 3.52 cm dedi. Gayet normal dedi. Karından ölçümde bi sıkıntı görseler vajinal bakarlar diye düşünüyorum.

kucukbikadin arabanızı güzel günlerde kullanın İnşallah:)
Kızlar bacaklarıma özellikle sabahları kramp giriyor. Doktora söyledim ilaç yazdı. Onu kullanıyorum. Böyle bi durumunuz varsa doktora söyleyin.
Ayrıca kullandığım antibiyotik işe yaramış. İdrardaki enfeksiyondan kurtuldum çok şükür. Fakat her ay kontrol ettiricem.
Vitamin ilacı ile d vitaminini aile hekimi verdi. Bedavadan veriyorlar, oysa önceliklerini eczaneden almıltım.
Her tarafım ilaç dolu gibi hissediyorum. Hamilelik hayırlısıyla bitse de ilaçlardan kurtulsam.

Tİroit ilacı
Kan ilacı
Kramp ilacı
D vitamini
Genel vitamin ilacı

İNşallah bir başka ilaca daha gerek kalmaz... Artık hangisini ne zaman içeceğim şaşırıyorum.
İlaç kullanmama rağmen tahlilimde hala kansızlık çıktı.
Çarşamba günü kadın doğum hastanesine gidiyorum. Tüm tahlillerimi götürcem. Bakalım onlar bu kansızlık işine ne dicek.
Merakla çarşambayı bekliyorum.

Canım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladım

Ümitsizliğe kapılma İnşallah sonucları güzel çıkar Allah büyüktür.Dualarım senınle Rabbim yüzünü güldürsün

Canım bende öyleydim doktorum magnezyum verdi baya rahatlattı magosit adı hap şeklinde sabah akşam yemeklerden sonra 1 tane içiyorum.
Doktorumu degıstırdım kadın hiç bişeyi sallamıodu.fitil verdı kullandım bitince akıntım yıne eskıye dondu İnşallah bu doktorum çare bulur.bu ilacıda bi söyleyım bakim

Depremler bi yandan , bi yandan virüs, kayıplar ,hastalıklar... Allah yardim etsin ulkemize. 2020 cidden kotu başladı. Rabbimiz yavrularımızı korusun
Amiiin virüs konusunda hiç ümitli degılım Allah korusun da.Benimki eve stok ypalım dıo senıde ben evde doğurturum dio hiç dışarı cıkmayz dıo ayy düşüncesi bile kötü

maalesef benim ağrıyor, geçen sırt üstü yatarken de ağrıdı ondan sonra yürürken ağrımaya başladı. doktorum 24 ten itibaren sırt üstü yatma demişti ama snaırım benim daha erken yatmamam lazım.

Canım rahmin bir anda sertleşip biryere toplanması genelde son tremesterda olması gereken bir durum benim 16 haftada günde iki üç kez oluyordu.ultrasondada çıktı.Ama magnezyumu ikiye çıkarınca rahatladım

ya bebeğin dönmesi bir yerlerde toplanması normal değil midir ya ? bildilğin poposunu dayıyor sanki. şekilleri farklı farklı bazen çarpraz, bazen dikey filan

Neyse,

perşembe nasipse detaylı taramam var, prof. başka doktora da sorarım. madem o kadar para alacak, çeksin bakalım benim sorularımı :):) benim doktor çok iyimser, her şey normal ona göre.

merhaba canım şimdi okudum. Allah korusun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi. kötü düşünmemeye çalış

Merhaba arkadaşlar.Hayat devam ediyor diyerek test sonuçlarıma kadar hiçbirşey yokmuş gibi davranacağım.Özellikle progestan kullanan arkadaşlara sormak istediğim bir soru var.Sanırım bu progestan artık bende kaşıntı yapmaya başladı bu durumda kaşıntı için fitil kullanmak istiyorum doktora sormayı unuttum gece bunu kullanıp sabah progestan fitil kullansam zararı olur mu?ben doktora soramadım.hem progestan fitil hem kaşıntı için fitil kullananlar varsa yardımcı olsun bana.

Pratıkse al kesınlıkle cunku dusununce bıle cıldıracak gıbı oluyorum bebegın kendısı cantası araba falan tam delırmelık pratıkse dusunme direk al

Alyaliya arkadaşıma da bebeğin midesi yok denildi. Doğunca dizi dizi ameliyat olacak denildi. Sonlandırmayı teklif ettiler kabul etmedi. Ama çok şükür sağlam ve midesi var olarak doğdu. İnşallah sende güzel haberler alırsın canım.

Benim sadece bebeği altta hissetmem var, bir de uzun süre oturduğumda bebeğim alt tarafımda sıkışıyor gibi rahatsız oluyorum.
Benim sadece bebeği altta hissetmem var, bir de uzun süre oturduğumda bebeğim alt tarafımda sıkışıyor gibi rahatsız oluyorum.
Sormak lazım doktora canım ama önemli bişey yoktur inşallah içini ferah tut

O kadar çok istiyorum ki doktorumun hayatında bir kere de olsa yanılmış olmasını.Ama emar yanılmaz diye düşünüyorum ve onun sonucunu bekliyorum umutsuzlukla.keşke bana da çocuğun ameliyat olunacak vs deseler.en ufak bi umut varsa ben sonuna kadar giderim ama problem beyinle alakalı olduğu için sıkıntılar büyük.rabbim en iyisini bilir ondan gelene yapacak birşey yok biz aciz kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…