En yüksek kaç çıktı canım benimde bugün 14.8 çıktı heyecanliydim.10 dk sonra bidaha baktı 12.8 diBenim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladm
Hiç tereddüt etme canım daha güzel günleri olur yine yanında olursunCok doğru söylüyorsun.mantikli düşündüğümde bende senin gibi düşünüyorum.ailemde gelme dedi biz sana küsmeyiz dediler.ama işte duygusallık bastırınca acaba gitsem mi diyor.işin içinden çıkamadım.ama gitmeyeceğim sanırım.birilerinden bunu duymaya ihtiyacım vardı
Heyecandan olmuştur bekle tekrar ölçelim dedi. Heyecan olduğu için ciddiye almadı her zaman öyle çıkarsa sorun canım. Şimdi yeni stres yapma.Canım ne demişti doktorun 14 çıkınca
Çok uyuyunca da endişeleniyoruz. Doktorum da diyor bu anneleri memnun edemeyiz hareket etse şikayetlenir, etmese endişelenir napalımHareket ettikçe uyku moduna geçiyo diyolar
Çünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yaniHeyecandan olmuştur bekle tekrar ölçelim dedi. Heyecan olduğu için ciddiye almadı her zaman öyle çıkarsa sorun canım. Şimdi yeni stres yapma.
Benim doktorum şimdi 3 sn renkli göstericem diyip gösterip hemen kapatıyor. Sebebini hiç sormadım. Ama renksiz neredeyse yarım saat bakıyor. Kalp sesi içinde kısa tutuyor. İllaki bir sebebi vardır.Kızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.
Benimki kalp sesine hiç bakmıyor :/Benim doktorum şimdi 3 sn renkli göstericem diyip gösterip hemen kapatıyor. Sebebini hiç sormadım. Ama renksiz neredeyse yarım saat bakıyor. Kalp sesi içinde kısa tutuyor. İllaki bir sebebi vardır.
Benim de ilk başlarda 10-6 falandı ama şimdilerde 11-7/8 12-7/8 arasında gidip geliyor doktorum da bana tuzu azalt suyunu en az 2 lt iç demişti ailemde tansiyon hastası olduğu için ne olur ne olmaz diye tansiyon aleti aldım her gün 1 kez ölçüyorumDegisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Kuru incir, kuru üzüm yemeyi denesen? Eve çikolata alma, pasta da yapma yani anca böyle duruyor insan. Benim de poğaça istiyor canım yapmıyorum çünkü oturur hepsini yerimYa kızlar aksilik ya şekerli şeylere çok düşkün oldum. Kızıyorum kendime. Ne yapsam ya yoksa şekerim mi var benim. Yükleme yapmadan kandan bakınca şeker çıkmıyor ama bilemiyorum...
Pazartesi şeker yüklemesi yaptıracam ben yazarım sana daDegisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Hiç riske girme canım. Nişanmış düğüne gidersin. İlişki durumunuzu bilmiyorum ama onlarda seni düşünse doğumdan sonraya ayarlardı nişanı derdim ben. Sağlıkla doğur düğüne gidersin.Kızlar bır konuda fıkrınıze ıhtiyacım var.yarın abimin nişanı var ve benim daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı (yurtdışında yaşıyorum) gidemiyorum.ıkı kaybım oldu biri 19.hafta dıgeri 10 hafta o yüzden gidemiyorum.kimi doktor riskli görüyor kimi doktor uçak seyahatinin etkilemeyecegını düşünüyor.ailemin yanlarında olamadığım için çok üzgünüm.eşimde istersen bu akşam gönderim git kendini strese sokma diyor ama bebeği de düşünmek zorundayım.ama bir taraftada kardeşim.ne yapacağımı bilemedim.bana yardımcı olur musunuz.
Ucsuzlar bildiğin düz gibi birşey oluyor. Yumuşak hafif kabartı ucsuz oluyor. Parmak ucu gibiyse ucunuz vardır demektir.Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Ayy en güzeli yapmamak ama bazen canım istiyor yine alıyorum yani yapmamak da çare değil. Kendimi durdurmam lazım. Kuru incir de çikolatanın yerini tutmuyorKuru incir, kuru üzüm yemeyi denesen? Eve çikolata alma, pasta da yapma yani anca böyle duruyor insan. Benim de poğaça istiyor canım yapmıyorum çünkü oturur hepsini yerim
Pazartesi şeker yüklemesi yaptıracam ben yazarım sana da
Sesi açmasada görüntü olarak mutlaka bakıyordur.Benimki kalp sesine hiç bakmıyor :/
Ben de seni merak ediyordum, nasılsın?Benim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladm
Evet takıntı oluyor tansiyon ölçme işiÇünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yani
Benim ilkinde meme ucu azcık belirgindir, yoktu diyebilirim. Bebek emdikçe çıkıyor merak etme. Oğlumu emzirdikten sonradır meme ucum var çok şükürKızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Çikolata çektikçe kakaolu tahinli helva yiyorum. Süt yapıyor internette de okudum abartmadan yersen faydalı bende işe yarıyorAyy en güzeli yapmamak ama bazen canım istiyor yine alıyorum yani yapmamak da çare değil. Kendimi durdurmam lazım. Kuru incir de çikolatanın yerini tutmuyor
Görüntüden kaç attığı anlaşılıyor mu acaba. Gerçi doktorlar anlar tecrübeliler.Sesi açmasada görüntü olarak mutlaka bakıyordur.
Kız helva da şekerliÇikolata çektikçe kakaolu tahinli helva yiyorum. Süt yapıyor internette de okudum abartmadan yersen faydalı bende işe yarıyortahin çok faydalı onu tek yersem tansiyon çıkar diye bir taşla iki kuş vurarak helva çözümü buldum.
Öyle çok değil ekmeğin ucunda kakao kokusu çikolata ihtiyacını görüyor. Hiç değilse içinde tahin varKız helva da şekerliçikolatadan daha mı masum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?