2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hiç tereddüt etme canım daha güzel günleri olur yine yanında olursun

Heyecandan olmuştur bekle tekrar ölçelim dedi. Heyecan olduğu için ciddiye almadı her zaman öyle çıkarsa sorun canım. Şimdi yeni stres yapma.
Çünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yani

Kızlar ben her muayenede renkli ultrasona giriyorum. Acaba diğer ultrasonlardan daha mı çok radyasyon vardır? Sarı fotoğraf olana giriyorum yani.
Benim doktorum şimdi 3 sn renkli göstericem diyip gösterip hemen kapatıyor. Sebebini hiç sormadım. Ama renksiz neredeyse yarım saat bakıyor. Kalp sesi içinde kısa tutuyor. İllaki bir sebebi vardır.

Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Benim de ilk başlarda 10-6 falandı ama şimdilerde 11-7/8 12-7/8 arasında gidip geliyor doktorum da bana tuzu azalt suyunu en az 2 lt iç demişti ailemde tansiyon hastası olduğu için ne olur ne olmaz diye tansiyon aleti aldım her gün 1 kez ölçüyorum

Ya kızlar aksilik ya şekerli şeylere çok düşkün oldum. Kızıyorum kendime. Ne yapsam ya yoksa şekerim mi var benim. Yükleme yapmadan kandan bakınca şeker çıkmıyor ama bilemiyorum...
Kuru incir, kuru üzüm yemeyi denesen? Eve çikolata alma, pasta da yapma yani anca böyle duruyor insan. Benim de poğaça istiyor canım yapmıyorum çünkü oturur hepsini yerim
Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Pazartesi şeker yüklemesi yaptıracam ben yazarım sana da

Hiç riske girme canım. Nişanmış düğüne gidersin. İlişki durumunuzu bilmiyorum ama onlarda seni düşünse doğumdan sonraya ayarlardı nişanı derdim ben. Sağlıkla doğur düğüne gidersin.

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Ucsuzlar bildiğin düz gibi birşey oluyor. Yumuşak hafif kabartı ucsuz oluyor. Parmak ucu gibiyse ucunuz vardır demektir.

Ayy en güzeli yapmamak ama bazen canım istiyor yine alıyorum yani yapmamak da çare değil. Kendimi durdurmam lazım. Kuru incir de çikolatanın yerini tutmuyor

Çünkü streste kötü bu defa her ölçümde acaba yükselir mi diye korkarsak yine yüksek çıkma ihtimali var.tam bı kısır döngü oluyo yani
Evet takıntı oluyor tansiyon ölçme işi evham yapmadan dinlendikten sonra belli bir saatte ölçmek en iyisi.

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum
Benim ilkinde meme ucu azcık belirgindir, yoktu diyebilirim. Bebek emdikçe çıkıyor merak etme. Oğlumu emzirdikten sonradır meme ucum var çok şükür

Ayy en güzeli yapmamak ama bazen canım istiyor yine alıyorum yani yapmamak da çare değil. Kendimi durdurmam lazım. Kuru incir de çikolatanın yerini tutmuyor
Çikolata çektikçe kakaolu tahinli helva yiyorum. Süt yapıyor internette de okudum abartmadan yersen faydalı bende işe yarıyor tahin çok faydalı onu tek yersem tansiyon çıkar diye bir taşla iki kuş vurarak helva çözümü buldum.

Kız helva da şekerli çikolatadan daha mı masum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…