2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok haklısın bende öyle düşünüyorum.ama bir taraftan da diyorum biz iki kardeşiz bu gününde yanında olamazsam ne zaman yanında olacağım.bebeğimide düşünüyorum.ınan kafam o kadar karışık ki.cok üzgünüm uzakta yaşamak çok zor

Kızlar meme ucu var mı yok mu az mı nasıl anlaşılıyor? Diyelim koyu halkanın ucundaki yükselti 1cm. Bu durumda ucu var sayılıyo mu? Ucu olmayınca emzirme zorlaşıyomuşya ondan soruyorum

Tansiyon sorunu başlayan var mı benim hep düşüktü şimdi yüksek cikiyo sürekli bide şeker yuklemesinde kararsız kaldım çevre ve doktor arasinda

Emin ol kardeşinde istemez gitmeni. Allah korusun yolda ya da orda oluşabilecek bir durumda kendini suçlu hisseder. Anne olacağı o zaman atlar doğumuna gidersin. Kimse şimdi senden küsmez. Kendini üzme duygusal bakma yoksa içinden çıkamazsın daha çok yıpranırsın.

Benimde bugün 14.8 çıktı tansiyonum.stres yapmıştım 10 dk sonra 12.8 çıktı.insallah yukselmez

Canım ama daha düğünü olur o gününde yanında olursun insallah

Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Canım doktorun 11/8 e yüksek mi dedi? Benim 11/7 çıkıyor. bazen çok nadir 12/7 bazende 11/8 oluyor. Doktorum 12 yi geçmedikçe sorun yok dedi.

Canım doktorun 11/8 e yüksek mi dedi? Benim 11/7 çıkıyor. bazen çok nadir 12/7 bazende 11/8 oluyor. Doktorum 12 yi geçmedikçe sorun yok dedi.
Ben bugün sağlık ocağında stresliyken ölçtü 14.8 çıktı 10 dk sonra 12.8 oldu. İnşallah ciddi bişey değildir.

Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Canım senin öncesinde çok mu düşük oluyordu senin değerine göre değerlendirmiş olabilir. 9/6 falandıysa şimdi yükseliyor demiştir. Benim 5 haftadır her gün bir defa ölçüyorum 11/7. Arada bir değer azalıp artıyor. Benim nabız uçuyor iki bebek olunca 100 dü mesela bugün.

Ben bugün sağlık ocağında stresliyken ölçtü 14.8 çıktı 10 dk sonra 12.8 oldu. İnşallah ciddi bişey değildir.
Stresliyken olur canım bende kontrole gittiğimde 14 olmuştu doktor onu saymadı. Bebeğe baktı beş dakika bekle tekrar ölçelim dedi. Dediği gibi yaptık düşmüştü. Stres, heyecan bunlar yükseltiyor canım. Sürekli o şekilde çıkıyorsa mutlaka doktoruna ilet.

Benim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladm

Benim nabız 130 135 den dusmuyo tansiyonum da önceden aşırı düşük çıkardı doktor neyse diyodu yüksek olmasın da düşük tehlikeli değil diyodu şimdi tansiyon firlamaya başladı

Cok doğru söylüyorsun.mantikli düşündüğümde bende senin gibi düşünüyorum.ailemde gelme dedi biz sana küsmeyiz dediler.ama işte duygusallık bastırınca acaba gitsem mi diyor.işin içinden çıkamadım.ama gitmeyeceğim sanırım.birilerinden bunu duymaya ihtiyacım vardı

Canım ne demişti doktorun 14 çıkınca

Benim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladm
Aman canım dokturun demiştir zaten. Kayıt altında tut tansiyon için benim dokturum 20. Haftadan sonra mutlaka her gün ölç yaz dedi. Alet aldık eve onun için ölçüyorum. Bir ara benimde 130 çıkıyordu. Annem yanımda çok yediriyordu yiyince kalbim uçuyordu gitti şimdi daha iyi.

Riske atmayın derim, dolmuş yolculuğu bile yoruyor insani

Bende ritim bozukluğu var zaten hamilelikte iyi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…