- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Çok haklısın bende öyle düşünüyorum.ama bir taraftan da diyorum biz iki kardeşiz bu gününde yanında olamazsam ne zaman yanında olacağım.bebeğimide düşünüyorum.ınan kafam o kadar karışık ki.cok üzgünüm uzakta yaşamak çok zorCanım benim kaybım yok ama tedavi ile gebe kaldım hemen hemen aynı kapıya çıkıyor. Ben gitmezdim isterse doktor onay versin. Şu an gebeliğimde çok pimpirikli değilim hatta hiç değilim ama bu kadar zorluk üzerine riske atamazdım. Ara tatilde üç saatlik kendi aracımızla kayınvalidemlere gitmedim ailem yanıma geldi.
Tansiyon sorunu başlayan var mı benim hep düşüktü şimdi yüksek cikiyo sürekli bide şeker yuklemesinde kararsız kaldım çevre ve doktor arasinda
Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dediKaç çıkıyor tansiyonunuz ?
Emin ol kardeşinde istemez gitmeni. Allah korusun yolda ya da orda oluşabilecek bir durumda kendini suçlu hisseder. Anne olacağı o zaman atlar doğumuna gidersin. Kimse şimdi senden küsmez. Kendini üzme duygusal bakma yoksa içinden çıkamazsın daha çok yıpranırsın.Çok haklısın bende öyle düşünüyorum.ama bir taraftan da diyorum biz iki kardeşiz bu gününde yanında olamazsam ne zaman yanında olacağım.bebeğimide düşünüyorum.ınan kafam o kadar karışık ki.cok üzgünüm uzakta yaşamak çok zor
Canım ama daha düğünü olur o gününde yanında olursun insallahÇok haklısın bende öyle düşünüyorum.ama bir taraftan da diyorum biz iki kardeşiz bu gününde yanında olamazsam ne zaman yanında olacağım.bebeğimide düşünüyorum.ınan kafam o kadar karışık ki.cok üzgünüm uzakta yaşamak çok zor
Canım doktorun 11/8 e yüksek mi dedi? Benim 11/7 çıkıyor. bazen çok nadir 12/7 bazende 11/8 oluyor. Doktorum 12 yi geçmedikçe sorun yok dedi.Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Ben bugün sağlık ocağında stresliyken ölçtü 14.8 çıktı 10 dk sonra 12.8 oldu. İnşallah ciddi bişey değildir.Canım doktorun 11/8 e yüksek mi dedi? Benim 11/7 çıkıyor. bazen çok nadir 12/7 bazende 11/8 oluyor. Doktorum 12 yi geçmedikçe sorun yok dedi.
Canım senin öncesinde çok mu düşük oluyordu senin değerine göre değerlendirmiş olabilir. 9/6 falandıysa şimdi yükseliyor demiştir. Benim 5 haftadır her gün bir defa ölçüyorum 11/7. Arada bir değer azalıp artıyor. Benim nabız uçuyor iki bebek olunca 100 dü mesela bugün.Degisiyo en son 11-8 di doktorum artık yüksek çıkmaya başladı takip et önemli dedi
Stresliyken olur canım bende kontrole gittiğimde 14 olmuştu doktor onu saymadı. Bebeğe baktı beş dakika bekle tekrar ölçelim dedi. Dediği gibi yaptık düşmüştü. Stres, heyecan bunlar yükseltiyor canım. Sürekli o şekilde çıkıyorsa mutlaka doktoruna ilet.Ben bugün sağlık ocağında stresliyken ölçtü 14.8 çıktı 10 dk sonra 12.8 oldu. İnşallah ciddi bişey değildir.
Benim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladmCanım doktorun 11/8 e yüksek mi dedi? Benim 11/7 çıkıyor. bazen çok nadir 12/7 bazende 11/8 oluyor. Doktorum 12 yi geçmedikçe sorun yok dedi.
Canım senin öncesinde çok mu düşük oluyordu senin değerine göre değerlendirmiş olabilir. 9/6 falandıysa şimdi yükseliyor demiştir. Benim 5 haftadır her gün bir defa ölçüyorum 11/7. Arada bir değer azalıp artıyor. Benim nabız uçuyor iki bebek olunca 100 dü mesela bugün.
Benim nabız 130 135 den dusmuyo tansiyonum da önceden aşırı düşük çıkardı doktor neyse diyodu yüksek olmasın da düşük tehlikeli değil diyodu şimdi tansiyon firlamaya başladı
Cok doğru söylüyorsun.mantikli düşündüğümde bende senin gibi düşünüyorum.ailemde gelme dedi biz sana küsmeyiz dediler.ama işte duygusallık bastırınca acaba gitsem mi diyor.işin içinden çıkamadım.ama gitmeyeceğim sanırım.birilerinden bunu duymaya ihtiyacım vardıEmin ol kardeşinde istemez gitmeni. Allah korusun yolda ya da orda oluşabilecek bir durumda kendini suçlu hisseder. Anne olacağı o zaman atlar doğumuna gidersin. Kimse şimdi senden küsmez. Kendini üzme duygusal bakma yoksa içinden çıkamazsın daha çok yıpranırsın.
Insallah canım zaten dugun 9.ayda ona gelirsin diyorlarCanım ama daha düğünü olur o gününde yanında olursun insallah
Canım ne demişti doktorun 14 çıkıncaStresliyken olur canım bende kontrole gittiğimde 14 olmuştu doktor onu saymadı. Bebeğe baktı beş dakika bekle tekrar ölçelim dedi. Dediği gibi yaptık düşmüştü. Stres, heyecan bunlar yükseltiyor canım. Sürekli o şekilde çıkıyorsa mutlaka doktoruna ilet.
Aman canım dokturun demiştir zaten. Kayıt altında tut tansiyon için benim dokturum 20. Haftadan sonra mutlaka her gün ölç yaz dedi. Alet aldık eve onun için ölçüyorum. Bir ara benimde 130 çıkıyordu. Annem yanımda çok yediriyordu yiyince kalbim uçuyordu gitti şimdi daha iyi.Benim en son değer o daha da yukseliyo hergün takibe almaya basladm
Riske atmayın derim, dolmuş yolculuğu bile yoruyor insaniKızlar bır konuda fıkrınıze ıhtiyacım var.yarın abimin nişanı var ve benim daha önceki gebelik kayıplarımdan dolayı (yurtdışında yaşıyorum) gidemiyorum.ıkı kaybım oldu biri 19.hafta dıgeri 10 hafta o yüzden gidemiyorum.kimi doktor riskli görüyor kimi doktor uçak seyahatinin etkilemeyecegını düşünüyor.ailemin yanlarında olamadığım için çok üzgünüm.eşimde istersen bu akşam gönderim git kendini strese sokma diyor ama bebeği de düşünmek zorundayım.ama bir taraftada kardeşim.ne yapacağımı bilemedim.bana yardımcı olur musunuz.
Bende ritim bozukluğu var zaten hamilelikte iyi gelmediAman canım dokturun demiştir zaten. Kayıt altında tut tansiyon için benim dokturum 20. Haftadan sonra mutlaka her gün ölç yaz dedi. Alet aldık eve onun için ölçüyorum. Bir ara benimde 130 çıkıyordu. Annem yanımda çok yediriyordu yiyince kalbim uçuyordu gitti şimdi daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?