2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Girdiniz mi hala bilmiyorum ama ben mesajınızı yeni gördüğümden şimdi yazıyorum. Doktor bana tok ama mesanen boş olarak gel dedi. Ben de 2 hafta sonra giricem inşallah
Girdim cnm şükür bende öyle yaptım çok şükür bı sıkıntı yok dedi perinatolog kadın dogumcuma haftaya randevum o zmn göstercem seninde güzel geçer insAllah

Tam 27 aylik benim kizimda gercekten zormus. Altini bagliyorum artik kendi soylerse gidiyoruz ben sorunca yok diyo. Bende cok yiprandim birde hamile olunca tahammulum olmuyo bu hareketlerine

Gercektende zor ben bu kadar zor olacagini bilmiyordum resmen nazini cekiyorum. Ara verdim kendi soylerse yaptiriyorum oda cok nadir oluyo

Kizlar günaydın sıvı sabun olarak aktiveks kullanıyordum da aklıma takıldı bı zararı varmıdır bu sıvı sabunun.kullanan varmi

Kızlar penti indirim yapmış emzirme sütyenlerine baktımda daha once kullanan, yada alıp suandada kullanıyor olan varmı? Tereddütte kaldım yorumları okuyunca
Emzirme sütyenini şu anki ölçüsünden büyük alacaksın değil mi? Ben de alıcam ama neye göre alayım bilemedim
Benim 2. Aydan sonra sutyenlerim olmamaya başladı ustume pentinin emzirme sutyenlerinden aldim bir tane deneme olsun diye balensiz dolgusuz. Inanilmaz rahat cok da memnunum. Normal bedenin bir ustu oldu bana başta kapları biraz büyük gibi geldi ama göğüsler büyüyünce doldu açıkçası. Birkaç tane daha almayı düşünüyorum :)

Normal doğum yapanlar var canım. Yani şöyle normal doğum yapılamaz diye kesin bir kural yok. Eğer bebeklerin ikiside baş aşağı ve sende cesaret edebilirim diyorsan oluyor. Normal doğum hikayeleri çok okudum okudukça korkum gitti sağlıkla gelsinler Minnaklarim

Günaydın kızlar yoyko hotmom kullanan ya da cevrenizde göreniniz var mı? Nasıldır?

Kizlar günaydın sıvı sabun olarak aktiveks kullanıyordum da aklıma takıldı bı zararı varmıdır bu sıvı sabunun.kullanan varmi

Günaydın
Activex için dün şöyle bir şey duydum, antibakteriyel olduğu için bakterilerde etkili, virüste etkisizmiş. Bence en güzeli kalıp sabun kullanmak, eski usül. Şu an ben en çok onlara güveniyorum.

Ben çoktandır aktıvex kullanıyorum özellikle okula götürüyorum her teneffüs yıkamaya Kimyasal zararını araştırmak lazım bi bakayım

bende büyük dezenfektan aldım eczaneden ama bazı kaynaklarda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyor, bilgisi olan var mı?

Olur di mi doğumdan sonra da şimdi alınan emzirme sütyenleri

Çok sağol canım önerilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…