- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Tam emin olmamakla sanki bir arkadaşım doğumdan sonra ona yapıldığını söylemişti yanlışta anımsıyor olabilirim. şu an için hamilelikte olmadığını biliyorum.Kızlar Türkiye’de hamilelikte boğmaca aşısı yapılıyor mu? Burda hamilelikte anne ye yapıyorlarmış yaptırmak istemezsen de bebek doğduktan 15 gün sonra bebeğe yapıyorlarmış.
Banada geçen kontrole gittiğimde ebe söyledi.20.haftadan sonra istediğin zaman yaptır dedi.bende bebeğe yapacaklarına bana yapsınlar ama 30.haftalardan sonra yaptırayım dedim.Tam emin olmamakla sanki bir arkadaşım doğumdan sonra ona yapıldığını söylemişti yanlışta anımsıyor olabilirim. şu an için hamilelikte olmadığını biliyorum.
Sizde durumlar farklı oluyor ama dokturun gerekli diyorsa kafanı bulandırma. Ben bu süreçte pek bir teslimiyetçi oldumBanada geçen kontrole gittiğimde ebe söyledi.20.haftadan sonra istediğin zaman yaptır dedi.bende bebeğe yapacaklarına bana yapsınlar ama 30.haftalardan sonra yaptırayım dedim.
Bebeğe yapılıyor burada diye hatırlıyorum. 4 mü 6.ay mı ne yapılıyor, ismi de pnömokok olabilir net hatırlamıyorum. İlk 1 sene bebek için aşı takvimi kabarık burada. Hepsini yaptırıyorum. Aşı korur.Kızlar Türkiye’de hamilelikte boğmaca aşısı yapılıyor mu? Burda hamilelikte anne ye yapıyorlarmış yaptırmak istemezsen de bebek doğduktan 15 gün sonra bebeğe yapıyorlarmış.
Bende Temmuz annelerinde hiç boğmaca ağlısını duymadım.doktor, 20.haftadan sonra yaptırman gerekiyor deyince bende biraz ön yargılı baktım.eşimde bebeğe yapacaklarına sana yapsınlar bırak iste diyor. daha şimdiden beni attı bir kenara.Sizde durumlar farklı oluyor ama dokturun gerekli diyorsa kafanı bulandırma. Ben bu süreçte pek bir teslimiyetçi oldumçok araştırır doktorlar ile başa baş nerdeyse tartışırdım sorar sorgulardım. Eşim ve doktorlar sayesinde artık ne derlerse tamam diyorum kafam daha rahat. Şimdide eşim şikayet ediyor hiçbir sormuyorsun diye eserinle gurur duy diyorum
Bende aşı takvimine baktım canım 2.aydan sonra yapışıyormuş.burda gebelikte anneye yapılabiliyormus ilginç birazBebeğe yapılıyor burada diye hatırlıyorum. 4 mü 6.ay mı ne yapılıyor, ismi de pnömokok olabilir net hatırlamıyorum. İlk 1 sene bebek için aşı takvimi kabarık burada. Hepsini yaptırıyorum. Aşı korur.
Benim de yarın 3.doz haftaya perşembe de detaylı var ayyy zar zor bi hamile kaldık nerdeyse sokağa çıkma yasağı olcak evde doğurmaz hep beraberbenimde 2. doz cuma günü. inşallah virüsten hiçbirimiz etkilenmeyiz
Canım şuan böyle düşünmen istememem çok normal zamanla herşey yoluna girer düşüncelerin değişir bence rabbim gönül muradını versinZaten öyle.kesin birşey olur yani.o yüzden hiç bu işlere kalkışmayacağım artık.napalım nasibimizde yokmuş.teşekkür ederim canım.
Pentinin kullanmadım cnm. Ama emzirme sütyeni çok çok lazım bir şey değil. Balensiz bir sütyen gayet iş görüyor. İlk evdeyken zaten hiçbir şey kullanılmıyor. En çok sporcu sütyeni olanlar iş görüyor. Balenliler mastit yapıyor aklınızda bulunsun.Kızlar penti indirim yapmış emzirme sütyenlerine baktımda daha once kullanan, yada alıp suandada kullanıyor olan varmı? Tereddütte kaldım yorumları okuyunca
Kızlar penti indirim yapmış emzirme sütyenlerine baktımda daha once kullanan, yada alıp suandada kullanıyor olan varmı? Tereddütte kaldım yorumları okuyunca
AminnnnnHepimize çok güzel bağışıklık diliyorum
Turkiye’de gebelikte sadece tetenoz asisi yapiliyor. Bogmaca ve diger asilarin hepsi bebek dogduktan sonraki asi takvimi icerisinde yer aliyor. İlk aşi da birinci ay dolunca yapiliyorKızlar Türkiye’de hamilelikte boğmaca aşısı yapılıyor mu? Burda hamilelikte anne ye yapıyorlarmış yaptırmak istemezsen de bebek doğduktan 15 gün sonra bebeğe yapıyorlarmış.
Ben kullanmistim pek memnun kalmadim.bu defa emzirme sutyeni almayi dusunmuyorum. Pentinin cok severek kullandigim ve hala daha kullaniyorim toparlayici bir modeli var onu kullanirim yine. Zaten lap diye ciakrtiyorsunuz gogsunuzu sutyendenKızlar penti indirim yapmış emzirme sütyenlerine baktımda daha once kullanan, yada alıp suandada kullanıyor olan varmı? Tereddütte kaldım yorumları okuyunca
Sorunu cebaplayım canımYa ben ilk gebelikte gitmistim ama hic sormadan tehlikeli oldugunu bilmeden 6 7aylik hamileydim
Kaç yaşında camım kızın?Benımkı 3.5 yasında gündüxleri öğrenmişti gece kalmıştı bende dedim doğurmadan gwceyıde öğretiyim besini çıkardım ama ben kaldırırsam yaptı çişini ben kaldırmasam hiç uaynmadı kaç kere altına işedi bende çok yıprandım geve yapmadgı gibi gündüzleride artık altnı ıslatmaya başlaöıştı bende geceye tekrar beze döndüm.bazen sabah kakasını bıle bezıne yapıyor iyimi ettim kötümü ettim bende bilmiyorum.hem gündüz hem gece aynı anda öğretmedgme pişmanım belki daha iyi olurdu.şimdi oyuna faln dalarsa altını damla damla ıslatıo.Bende senın gbi tahammulum kalmayınca sen hiç büyümeyeceksin diorum hatta kardesın doğup çişini öğrenrcek ama sen öğrenemeyevksin bile dedgm oldu malesefKizlar 3 haftadir kizima tuvalet egitimi vermeye calisiyorum cisini yaptirabiliyordum tek 1 kere kakayi yaptirabildim kakayida gorunce dedim ki evet guveni kazandik artik bu is tamam bu hastalik cikti birden nazlandi tuvalet zamani desemde benle inatlasiyor yapmak istemiyorum diyo. 1 dk gecmeden altina birakiyor hem kaka hem cis. Hamilelik hastalik durumu derken sabrim kalmiyor ister istemez tepki vermeye basladim isler hic iyiye gitmiyor. Ara vermek istemiyorum ama bende cok gerginim ara verdim ve altini bagladim hatta o sinirle babasina bez al kizin buyumek istemiyormus altina yapcakmis pis kokacakmis diye usteledim. Suan pismanim belki hasta oldugu icin boyle yapiyordur bilmiyorum ama kendimi kontrol edemeyince kotu davranmaya basliyorum bu durum beni rahatsiz ediyorcocuklari olanlar nasil egitim verdiniz nasil bir yol izlediniz ara verip sonra tekrar baslayinca basarili oldunuz mu? Cok caresizim bunaldim
Bende Temmuz annelerinde hiç boğmaca ağlısını duymadım.doktor, 20.haftadan sonra yaptırman gerekiyor deyince bende biraz ön yargılı baktım.eşimde bebeğe yapacaklarına sana yapsınlar bırak iste diyor. daha şimdiden beni attı bir kenara.öyleyse 28li haftaları görmeyi Allah nasip ederse inşallah yaptırayım kendime
canım olayın etkisiyle böyle düşünebilir eşin ama aslında belki en mükemmelini size verecek bilemeyiz ki belki insanlığa en faydalısını sana verecek Rabbim. musibetler bizleri üzer ama en güzelini arkadan mutlaka verir. olumlama yapmaya çalışın çünkü akıldan geçenler mutlaka olur bilinçaltını rahatlarsa hayata güzel bakar ve güzel dilekler gelir onu bulur. sebepsiz hiç bir şey ama hiç birşey yok bu hayatta. sen önce kendini düşün ve hayata adapte ol tekrar çok yıprandın.Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladık
Emzirme sütyenini şu anki ölçüsünden büyük alacaksın değil mi? Ben de alıcam ama neye göre alayım bilemedimKızlar penti indirim yapmış emzirme sütyenlerine baktımda daha once kullanan, yada alıp suandada kullanıyor olan varmı? Tereddütte kaldım yorumları okuyunca
Vallahi canım henüz doktor ile doğumu konuşmadık iki türlü de bilgim yok. Ne desem yanlış olur. Ben ikiside baş aşağı olursa normal doğurmak isterim tabi onlar ve benim için bir risk olmazsa. Ama merkezim mesela ne zaman doğum olacak diye sormadı doktorum sadece 36. Haftayı görelim 15 Haziran a kadar gelmeliler dedi 36 dan sonra da ne kadar durursalar kardır dedi.
Girdiniz mi hala bilmiyorum ama ben mesajınızı yeni gördüğümden şimdi yazıyorum. Doktor bana tok ama mesanen boş olarak gel dedi. Ben de 2 hafta sonra giricem inşallahİyi geceler kızlar nasılsınız yarın detaylı ultrasona giricem aç tok fark eder mi ki ne kadar sürüyorkaç haftalıkken girdiniz siz ben yarın 21+6 olucam Allah izin verirse ❣ cinsiyet konusunda kafa karışıklığı olmaz insAllah sağlıklı olması önceliğimiz ama bı öyle bı böyle derlerse insan ne alacağını şaşırır
Kızlar Türkiye’de hamilelikte boğmaca aşısı yapılıyor mu? Burda hamilelikte anne ye yapıyorlarmış yaptırmak istemezsen de bebek doğduktan 15 gün sonra bebeğe yapıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?