- 9 Kasım 2019
- 170
- 409
- 23
Benim de cok agriyor belim.Merhaba kızlar. Aranızda sırt ağrısı çekenler var mı? Özellikle sırtımın sağ tarafında çok ağrı oluyor, bu ağrılar için erken değil mi
Aynen güvenilir doktor en önemlisiZaten normal dogum ıcın bır suru seyın ıyı gıtmesı gerekli... Hadi uygunsun olmadı ters gitti yine sezeryana alıyorlar.. Sadece cok ısrarcı olmamak gerek galiba.. Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsin inşallah..
Benim belimde hiç ağrı yok ama sırt ağrım çok. Hayırlısı, kontrolde doktoruma soracağım ama merak ettim, başkalarında da var mı diyeBenim de cok agriyor belim.
Kendim vuruyorum. Şimdiye kadar haftalık iğnem dışında hepsini kendim vurdum. O kalçadan olduğu için onu acilde yaptırıyorum. Alışıyorsun canım üç defa tedavi oldum onlarça iğne vuruldum onun için artık etki etmiyor. Artık morarma da olmuyor göbeğim de alıştı sanırımÇok saol canım. Sağlıkla da kucağına alırsın inşallahBenim dr umda çok bi risk teşkil etmediğini ama bi tane kaybım olduğu için gebelik oluşunca iğneye başlayacağımı söyledi. Corasprin için gerek olmadığını söyledi bana da ama insan tedirgin oluyor tabiki, ya sadece iğne yeterli gelmezse diye. Bilemiyorum iyice araştırmadan da riske etmek istemiyor insan. Allah nasip ederde tekrar gebe kalırsam bende bırak deseler bile bırakmam. Bir de iğneyi kendi kendinize mi vuruyorsunuz? Morarma vs oluyor mu
Çok farklı bilgiler var bu virüs konusunda ya bi an önce geçip gitse de kurtulsak artıkKızlar hiç korkmayın Allahın izniyle corona çocuk ve bebeklere bulasmiyor
Sağol canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum.Alyaliya Nasıl oldun?
Doktorun bir şey söyledi mi bundan sonrası için?Sağol canım iyiyim daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum.
Hayır test sonuçlarını bekleyeceğiz dedi.Zaten benim için bundan sonrası diye birşey yok.Amniyosentez ve microarray sonucu 1 ay sonra çıkacak.Otopsi ise 6 aya çıkarmış.Doktorun bir şey söyledi mi bundan sonrası için?
Kendim vuruyorum. Şimdiye kadar haftalık iğnem dışında hepsini kendim vurdum. O kalçadan olduğu için onu acilde yaptırıyorum. Alışıyorsun canım üç defa tedavi oldum onlarça iğne vuruldum onun için artık etki etmiyor. Artık morarma da olmuyor göbeğim de alıştı sanırım
Anlıyorum seni vazgeçmişsin her şeyden inşallah hiç beklemediğin, istemediğin anda gelir kalbindekiler bundan sonra. İnsan istemekten bile vazgeçiyor bazen. Ne kadar isyan etsek de hayırlısını ancak Allah biliyor.Hayır test sonuçlarını bekleyeceğiz dedi.Zaten benim için bundan sonrası diye birşey yok.Amniyosentez ve microarray sonucu 1 ay sonra çıkacak.Otopsi ise 6 aya çıkarmış.
Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladıkAnlıyorum seni vazgeçmişsin her şeyden inşallah hiç beklemediğin, istemediğin anda gelir kalbindekiler bundan sonra. İnsan istemekten bile vazgeçiyor bazen. Ne kadar isyan etsek de hayırlısını ancak Allah biliyor.
Benimde cuma kontrol günümbenim doğduğum yılda çernobil faciası olmuş.
Vallahi canım henüz doktor ile doğumu konuşmadık iki türlü de bilgim yok. Ne desem yanlış olur. Ben ikiside baş aşağı olursa normal doğurmak isterim tabi onlar ve benim için bir risk olmazsa. Ama merkezim mesela ne zaman doğum olacak diye sormadı doktorum sadece 36. Haftayı görelim 15 Haziran a kadar gelmeliler dedi 36 dan sonra da ne kadar durursalar kardır dedi.Canım benim ya Allah kolaylık versin. Doğum zamanı peki bu ilaçlar kesilecek mi o nasıl oluyor? Senin şu an ikiz olduğu için sezeryan olacaksın ama normal Doğumda mesela nasıl oluyorsezeryan da günü belli olduğu için ne zaman keseceğini biliyosun. Normal Doğum da ama Doğum her an gerçekleşebilir aklıma takıldı canım
Öyle söyleme canım. Allahın vardır bir bildiği. İsyan etme sakın. Sizinde sınavınız bu. Sabır et tevekkül et. En doğru zamanda verecektir Rabbim bebeğinizi. Sabırlar diliyorum. Çok zor. Ne desek boş. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzgünüm.Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladık
Ya da şöyle düşünün, belki bu bebek doğup bütün hayatınızı alt üst edecek bir şey yapacak ya da sebep olacaktı? İlla ona başkalarından zarar gelir diye değil tam tersini de düşünmek lazım. Bilirsin Hz. Musa ile Hz. Hızır'ın yolculuğunda Hızır küçük bir çocuğu öldürüyordu. Hep aklımdadır verdiği cevap sen de oku. O yüzden bu zamanları da atlattığında daha farklı bakacaksınız. Sana söylemesi kolay tabii diyeceksin haklısın da ama dışarıdan birinin olaya farklı bakması belki iyi olur dedim.Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladık
Zaten öyle.kesin birşey olur yani.o yüzden hiç bu işlere kalkışmayacağım artık.napalım nasibimizde yokmuş.teşekkür ederim canım.Ya da şöyle düşünün, belki bu bebek doğup bütün hayatınızı alt üst edecek bir şey yapacak ya da sebep olacaktı? İlla ona başkalarından zarar gelir diye değil tam tersini de düşünmek lazım. Bilirsin Hz. Musa ile Hz. Hızır'ın yolculuğunda Hızır küçük bir çocuğu öldürüyordu. Hep aklımdadır verdiği cevap sen de oku. O yüzden bu zamanları da atlattığında daha farklı bakacaksınız. Sana söylemesi kolay tabii diyeceksin haklısın da ama dışarıdan birinin olaya farklı bakması belki iyi olur dedim.
Unibaby icerigi degismis islak mendillerinin falan sanirim deterjanda burada bir arkadas ugreen önerdi bende internetten onun yumuşatıcısıni alayim deneyim diyorum arieller bitince de deterjanini da alırım begenirsem. Cok karışık işler yaben omo ve unibaby bebek deterjanı kullanmıştım kızımda 1 yıldır farmasi kullanıyrum
Yalnız orada atladığınız birşey var o aile hayırlısını istemişti. Dua ederken dikkat etmek lazımYa da şöyle düşünün, belki bu bebek doğup bütün hayatınızı alt üst edecek bir şey yapacak ya da sebep olacaktı? İlla ona başkalarından zarar gelir diye değil tam tersini de düşünmek lazım. Bilirsin Hz. Musa ile Hz. Hızır'ın yolculuğunda Hızır küçük bir çocuğu öldürüyordu. Hep aklımdadır verdiği cevap sen de oku. O yüzden bu zamanları da atlattığında daha farklı bakacaksınız. Sana söylemesi kolay tabii diyeceksin haklısın da ama dışarıdan birinin olaya farklı bakması belki iyi olur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?