2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kendim vuruyorum. Şimdiye kadar haftalık iğnem dışında hepsini kendim vurdum. O kalçadan olduğu için onu acilde yaptırıyorum. Alışıyorsun canım üç defa tedavi oldum onlarça iğne vuruldum onun için artık etki etmiyor. Artık morarma da olmuyor göbeğim de alıştı sanırım

Canım benim ya Allah kolaylık versin. Doğum zamanı peki bu ilaçlar kesilecek mi o nasıl oluyor? Senin şu an ikiz olduğu için sezeryan olacaksın ama normal Doğumda mesela nasıl oluyor sezeryan da günü belli olduğu için ne zaman keseceğini biliyosun. Normal Doğum da ama Doğum her an gerçekleşebilir aklıma takıldı canım

Hayır test sonuçlarını bekleyeceğiz dedi.Zaten benim için bundan sonrası diye birşey yok.Amniyosentez ve microarray sonucu 1 ay sonra çıkacak.Otopsi ise 6 aya çıkarmış.
Anlıyorum seni vazgeçmişsin her şeyden inşallah hiç beklemediğin, istemediğin anda gelir kalbindekiler bundan sonra. İnsan istemekten bile vazgeçiyor bazen. Ne kadar isyan etsek de hayırlısını ancak Allah biliyor.

Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladık

Vallahi canım henüz doktor ile doğumu konuşmadık iki türlü de bilgim yok. Ne desem yanlış olur. Ben ikiside baş aşağı olursa normal doğurmak isterim tabi onlar ve benim için bir risk olmazsa. Ama merkezim mesela ne zaman doğum olacak diye sormadı doktorum sadece 36. Haftayı görelim 15 Haziran a kadar gelmeliler dedi 36 dan sonra da ne kadar durursalar kardır dedi.

Öyle söyleme canım. Allahın vardır bir bildiği. İsyan etme sakın. Sizinde sınavınız bu. Sabır et tevekkül et. En doğru zamanda verecektir Rabbim bebeğinizi. Sabırlar diliyorum. Çok zor. Ne desek boş. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzgünüm.

Ya da şöyle düşünün, belki bu bebek doğup bütün hayatınızı alt üst edecek bir şey yapacak ya da sebep olacaktı? İlla ona başkalarından zarar gelir diye değil tam tersini de düşünmek lazım. Bilirsin Hz. Musa ile Hz. Hızır'ın yolculuğunda Hızır küçük bir çocuğu öldürüyordu. Hep aklımdadır verdiği cevap sen de oku. O yüzden bu zamanları da atlattığında daha farklı bakacaksınız. Sana söylemesi kolay tabii diyeceksin haklısın da ama dışarıdan birinin olaya farklı bakması belki iyi olur dedim.

Zaten öyle.kesin birşey olur yani.o yüzden hiç bu işlere kalkışmayacağım artık.napalım nasibimizde yokmuş.teşekkür ederim canım.

ben omo ve unibaby bebek deterjanı kullanmıştım kızımda 1 yıldır farmasi kullanıyrum
Unibaby icerigi degismis islak mendillerinin falan sanirim deterjanda burada bir arkadas ugreen önerdi bende internetten onun yumuşatıcısıni alayim deneyim diyorum arieller bitince de deterjanini da alırım begenirsem. Cok karışık işler ya

Yalnız orada atladığınız birşey var o aile hayırlısını istemişti. Dua ederken dikkat etmek lazım

Kızlar Türkiye’de hamilelikte boğmaca aşısı yapılıyor mu? Burda hamilelikte anne ye yapıyorlarmış yaptırmak istemezsen de bebek doğduktan 15 gün sonra bebeğe yapıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…