2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Güzel duruyor canım bır bakayım bende. Pentide beden sıkıntısını maalesef bende yasıyorum yasadıgım yerde magazası yok ınternet sıtesınden alacam ıste gerı gonder falan ugrasmam umarm tam bedenı alırım

Lap diye çıkartıyorsunuz kısmına çok güldüm yanı ılk zamanlar hep memede yapısık yasıcaklar haklısın

Tesekkur ederım canım sağol bi bakayım bende, beden konusunda suphelıyım ama hayırlısı artık

Neden kotu seyler soyleyip kendinizi iyice yipratiyorsunuz enerji meselesi var siz o enerjiyi gonderirseniz oyle olur Allah muhafaza. Agzimizdan cikan sozler olmak icin cikar. Hatta derler ya ya hayir soyle ya da sus diye.. Olumsuz seyler soylemek gelse dahi susmayi tercih edin. Durumunuz gercekten zor ne kadar soylesekte ne yasadiginizi kendinizden baskasi anlayamaz. Allah yardimciniz olsun. Disaridan konusmak kolay gelir sadece kotu seyler soyleyerek evrene o mesaji gondermeyin olumsuz seyleri cekmeyin. Onun icin yazmak istedim lutfen yanlis anlama. Hep aklimdasin hep dualarimdasin...

Teşekkür ederim canım bilgilenmiş olduk bizde eşimin aşı hakkında söylediklerini birde canlı görseydin heyecanlı heyecanlı hiç araştırmadan orda hemen bana aşıyı yaptırma peşindeydi.

Doktorum bana tetanoz aşısı 20. Haftada yaptırmadı 23. Haftamda bugün olacağım.Nedense geç olmamı istedi.Daha sonra boğmaca yaptıracağız sana dedi ama ben rutin zannetim
Allah Allah Türkiye’de bebeğe yapılıyormuş boğmaca.şaşırdım benden.benim erken doğum riskim var ne kadar geç yaptırırsam o kadar iyi yapmış olurum diye düşünüyorum.

bende büyük dezenfektan aldım eczaneden ama bazı kaynaklarda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyor, bilgisi olan var mı?
Ondanda bence kolonya kullanın ellere egzama bile yapabiliyomus bende egzama susn elimde kullanmam ondan kolonya bence kullanalım

Oh my good
Aboo ben en iyisi doguma yaklasik zamanda gidim
Son haftalarda giderim yapacak bise yok

Zaman ne cabuk geciyor kizlar..Saka maka yolun yarisi bitti, diger yarisina ilerliyoruz.. insallah herkes bari bundan sonrasi için güzel hayirli hamilelik süreci gecirir. Zorluklar yasayan arkadaslara da metanet ve sukunet versin Allah... şu hamilelik surecimde herseyin basi saglikmis bunu daha iyi anladim cidden. Hem dunyada olup bitenler hem de kendi yasadigimiz rutin sıkıntılar sagligin degerini gozumde daha da artirdi.

Penti beden ölçme yaz nete ordan kendi sitesine ölçü girince yazıyor ne beden olduğunu. Ben nbb ve pierre cardin'den emzirme sütyenini 90 beden aldım oldu, penti'den 85c aldım o da tam oldu.

bende büyük dezenfektan aldım eczaneden ama bazı kaynaklarda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyor, bilgisi olan var mı?
Dezenfektandan dezenfektana fark var. Çok karışık içerikliyse belki sıkıntılı olur. Ama bazıları alkol, gliserin ve aromatik yağdan oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…