Güzel duruyor canım bır bakayım bende. Pentide beden sıkıntısını maalesef bende yasıyorum yasadıgım yerde magazası yok ınternet sıtesınden alacam ıste gerı gonder falan ugrasmam umarm tam bedenı alırımBundan aldım ben çok rahat. Normalde 90 olmuş bedenim pentide 85C'ye denk geldi.Yeşim Taşı Mamma Colors Emzirme Sütyeni - Desteksiz
Yeşim Taşı Mamma Colors Emzirme Sütyeni Penti.com da satışta! Mağazadan iade ve değişim imkanı ile satın alabileceğiniz Yeşim Taşı Mamma Colors Emzirme Sütyeni Online Shopta.www.penti.com
Lap diye çıkartıyorsunuz kısmına çok güldümAminnnnn
Turkiye’de gebelikte sadece tetenoz asisi yapiliyor. Bogmaca ve diger asilarin hepsi bebek dogduktan sonraki asi takvimi icerisinde yer aliyor. İlk aşi da birinci ay dolunca yapiliyor
Ben kullanmistim pek memnun kalmadim.bu defa emzirme sutyeni almayi dusunmuyorum. Pentinin cok severek kullandigim ve hala daha kullaniyorim toparlayici bir modeli var onu kullanirim yine. Zaten lap diye ciakrtiyorsunuz gogsunuzu sutyendenbence emzirme sutyeni gereksiz yani bir daha almam ben sadece disardayken onu dugmeli kiyafetler giymek ve yaniniza bir de emzirme ortusu almak yeterli evde zaten atletle dolasiyordum
Oh rahat rahat emziriyorsunuz oyle
Bende yarın sorarımEki Görüntüle 2603999 Doğru olabileceğini sanmıyorum doktoruma soracağım en temizi
Ya ınan beden konusunda bende cok karışığımm bılmıyorum kı napsam ama herkes 1 beden buyuk al dıyorda işte markaya göre kalıp değişiyorEmzirme sütyenini şu anki ölçüsünden büyük alacaksın değil mi? Ben de alıcam ama neye göre alayım bilemedim
Tesekkur ederım canım sağol bi bakayım bende, beden konusunda suphelıyım ama hayırlısı artıkBenim 2. Aydan sonra sutyenlerim olmamaya başladı ustume pentinin emzirme sutyenlerinden aldim bir tane deneme olsun diye balensiz dolgusuz. Inanilmaz rahat cok da memnunum. Normal bedenin bir ustu oldu bana başta kapları biraz büyük gibi geldi ama göğüsler büyüyünce doldu açıkçası. Birkaç tane daha almayı düşünüyorum :)
Neden kotu seyler soyleyip kendinizi iyice yipratiyorsunuz enerji meselesi var siz o enerjiyi gonderirseniz oyle olur Allah muhafaza. Agzimizdan cikan sozler olmak icin cikar. Hatta derler ya ya hayir soyle ya da sus diye.. Olumsuz seyler soylemek gelse dahi susmayi tercih edin. Durumunuz gercekten zor ne kadar soylesekte ne yasadiginizi kendinizden baskasi anlayamaz. Allah yardimciniz olsun. Disaridan konusmak kolay gelir sadece kotu seyler soyleyerek evrene o mesaji gondermeyin olumsuz seyleri cekmeyin. Onun icin yazmak istedim lutfen yanlis anlama. Hep aklimdasin hep dualarimdasin...Eşim benden daha katı bu konuda.Bizim çocuğumuz olsa sağlıkla doğsa artık eminiz kesin başına bir şey gelir.Ya lösemi olur ya kazaya kurban gider ya da bir sapığın hedefi olur.Allah bize çocuk vermeyecek bunu anladık
Teşekkür ederim canım bilgilenmiş olduk bizdeEsınıze cok guldum Emınım boyle bı durumda benım esımde boyle derdı.. Internetten ulastıgım bı takvım paylasmak istedim..
Eki Görüntüle 2603975
Doğumdan hemen sonra yapılan aşılar ve aşı listesi
Bebeğiniz aşı takvimi çizelgesine göre doğumdan hemen sonra Hepatit B aşısının ilk dozunu olur. Hepatit B, sarılık olarak da bilinen karaciğer üzerinde oluşan bir hastalıktır. Yenidoğan döneminde bu hastalığa geçici olarak maruz kalan bebek sayısı fazladır. Düzenli bakım ve tedavinin ardından sağlıklarına hızlı bir şekilde kavuşurlar. 2 kg’ın altında doğan bebeklerin aşıları bir süre geciktirilebilir.
1.ay Aşı Takvimi: Aşı takvimine uygun olarak Hepatit B aşısının ikinci dozu uygulanır.
2.ay Aşı Takvimi: Bebek rutin kontrolü sırasında bebeğinizin 3 farklı aşı olması gerekmektedir. Bunlar BCG (Verem aşısı), KPA ve 5’li karma aşı’dır. BCG, yani verem aşısı, tüberküloza sebep olan mikroorganizmaya bağışıklık sağlanması için uygulanır. Bazı bebeklerde aşı yapılan yerde ufak bir iz oluşabilir. Karma aşının içeriğinde ise difteri, aselüler boğmaca, tetanoz, inaktif polio ve hemofilus influenza tip B aşısı içermektedir. Bebeğiniz difteriye, yeni doğan tetanozuna ve aselüler boğmacaya karşı antibadiler üretecektir. İnaktif polio aşısı, çocuk felci aşısıdır. Hib, yani hemofilus influenza tip B aşısı, bebekleri menenjite karşı korumak için uygulanan bir aşıdır. KPA, konjüge pnömokok aşısı ile bebeğiniz pnömokok bakterisinin sebebiyet verdiği menenjit, orta kulak iltihabı ve zatürreye karşı bağışıklık kazanır.
4.ay Aşı Takvimi: Bebek verem aşısı dışındaki bir önceki aşılarının ikinci dozlarını alır. 5’li karma aşı ve KPA aşıları bebeğinize uygulanır.
6.ay Aşı Takvimi: Bebeğiniz Hepatit B aşısının üçüncü dozunu ile 4. Ayda uygulanan 5’li karma aşı ve KPA aşılarının üçüncü dozlarını tekrar alır. Ayrıca kendisi için çok da yeni olmayan bir aşı ile tanışır. OPA, daha önceden ve bu ayda da olduğu İPA, yani, inaktif polia aşısı ağızdan damla olarak tekrar verilir. Böylece aşı takvimi için ilk 6 ay tamamlanmış olur.
12.ay Aşı Takvimi: Bebeğiniz KPA’nın son ve rapel dozunu alacaktır. Bu ayda yeni bir aşı ile daha karşılaşacak olan bebeğinize KKK, kızamık-kızamıkçık-kabakulak aşısı yapılır. Su çiçeği aşısı da bebeğinize bu ayda uygulanır.
18.ay Aşı Takvimi: 5’li karma aşı’nın son ve rapel dozu uygulanır. Bir sene önce yapılmış olan OPA’nın ikinci dozu uygulanır ve ilk olarak Hepatit A aşınızın ilk dozu vurulur. Daha önceden Hepatit B aşısı olan bebeğiniz hepatit hastalığının farklı bir formu olan hepatit A’ya karşı da bağışık kazanır.
24.ay Aşı Takvimi: Aşı takvimi çizelgesine uygun olarak bu ay sadece bir sene önce almış olduğu Hepatit A aşısının ikinci dozu bebeğinize uygulanır.
Allah Allah Türkiye’de bebeğe yapılıyormuş boğmaca.şaşırdım benden.benim erken doğum riskim var ne kadar geç yaptırırsam o kadar iyi yapmış olurum diye düşünüyorum.Doktorum bana tetanoz aşısı 20. Haftada yaptırmadı 23. Haftamda bugün olacağım.Nedense geç olmamı istedi.Daha sonra boğmaca yaptıracağız sana dedi ama ben rutin zannetim
Ondanda bence kolonya kullanın ellere egzama bile yapabiliyomus bende egzama susn elimde kullanmam ondan kolonya bence kullanalımbende büyük dezenfektan aldım eczaneden ama bazı kaynaklarda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyor, bilgisi olan var mı?
dezenfektanın en iyi markasını aldım kolonyadan daha etkili olacağını düşünüyorumOndanda bence kolonya kullanın ellere egzama bile yapabiliyomus bende egzama susn elimde kullanmam ondan kolonya bence kullanalım
Oh my goodSorunu cebaplayım canım32 haftalık hamıleydım eşimin doğum günü akşama kadar uğraştrıcı yemekler yaptım bebegımın hareketlerıne kasılmalarına aldırmadan.Neyse gecede ayıptr solemesi küveti doldurduk sıcak suyla 1 saat durmuşumdur suda.bide üstüne ilişki Allahtan sabah kontrolum vardı veee sonuç 2cm açık bebek gelıo çok şükür ilaçlarla durdurdular 36 haftalık doğurdum
İşte hamilelikte herşey yasak dedikleri için tereddütte kalıyor insan doktora sormak en iyisidezenfektanın en iyi markasını aldım kolonyadan daha etkili olacağını düşünüyorum
Penti beden ölçme yaz nete ordan kendi sitesine ölçü girince yazıyor ne beden olduğunu. Ben nbb ve pierre cardin'den emzirme sütyenini 90 beden aldım oldu, penti'den 85c aldım o da tam oldu.Güzel duruyor canım bır bakayım bende. Pentide beden sıkıntısını maalesef bende yasıyorum yasadıgım yerde magazası yok ınternet sıtesınden alacam ıste gerı gonder falan ugrasmam umarm tam bedenı alırım
Tamam canım çok sağolPenti beden ölçme yaz nete ordan kendi sitesine ölçü girince yazıyor ne beden olduğunu. Ben nbb ve pierre cardin'den emzirme sütyenini 90 beden aldım oldu, penti'den 85c aldım o da tam oldu.
MaşallahTeyzoşlarr göbekler ne durumda büyüdük müü
Dezenfektandan dezenfektana fark var. Çok karışık içerikliyse belki sıkıntılı olur. Ama bazıları alkol, gliserin ve aromatik yağdan oluşur.bende büyük dezenfektan aldım eczaneden ama bazı kaynaklarda hamilelerde sakıncalı olabileceği yazıyor, bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?