#BREAKING: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Hamileler,engelliler, 60 yaş üzerinde olanlar ve kronik hastalığı olanlar 16 Mart tarihinden itibaren 12 gün idari izinli sayılacak." Az önce twitterdan sizler için kaptım geldim kızlar
Su karari avrupa veremedi valla ya
Ben birde hastanede calisiyorum dusunun
Kizima okul 5hafta tatil
Benim raporum sali bitiyo (2hafta once yorgunum diyerek rapor almistim)
Bende bunlari boykot ediyorum gitmicem ise
Zaten koronali biri yatiyo hastanemde
Of bide isi dusundukce depresyona giriyorum
Gitmiyorum ahanda kendime rapor verdim
Şu haberlerden etkilenmeyeyim diyorum ama ister istemez insanın içi sıkılıyor. Çrş detaylı ultrason randevum var, gitmeyi çok istiyorum ama diken üstüyüz
Şu haberlerden etkilenmeyeyim diyorum ama ister istemez insanın içi sıkılıyor. ☹ Çrş detaylı ultrason randevum var, gitmeyi çok istiyorum ama diken üstüyüz
Bende yarın gidicem ama mecburum ellerimi bir yere sürmemeye dikkat edicem peçetetle turucam her yeri dokunursam da hemen kolonya korkarakta yasayamayız mecburuz
9 yıldır uğraşıyorum. Her gece aynı sorun. Benimle kim yatacak diyor. Konuştum olmadı kızdım olmadı. Küsüyor gidip yatıyor. Biz uykuya dalınca parmak ucunda gelip aramıza giriyor. Hayır yatağa da sığmıyoruz. Oramız buramız ağrıyor. O gitmeyince ya ben ya eşim gidiyor yataktan.
Biz de aynı durumdayız kendi yatağında uyumak istemiyor. Oturma odasında ya anne ya da baba yanında olucak. Biz de çare bulamadık... Çok konuştuk... Kızdım...ama faydası olmuyor maalesef..... Bu hamileliğimde en fazla 1 yaşına kadar aynı odada olsakta kesinlikle yanımda yatirmiycam...
Benimde kız ya ay içim rahatladı Bir de dik duruyo kafası midemde resmen tüm kemiklerim acıyor diyorum kızım hayat sana güzel oraya iki kişi sığmaya çalışanlar var
Selam kizlar nasilsiniz
Bugun sabah jinekolojide aylik kontrolum vardi. Herzaman ki gibi once ebeye geciyorum sonra jinekologa.
Bi ara bebegin kalbini dinlerken cok yavas atiyodu sonra doktor iyice bastirdi bastirdi oynatti falan hizlandi 147 atiyodu. Normalmi dedigimde uyuyodu normal dedi. Herhangi bir sknti yokmus
Burada okullar 5hafta kapali
Ise donmeyi hic istemiyorum
Raporumu 2hafta daha uzatip sonrada hamile psikologuyla goruserek uzatmayi dusunuyorum.
Zaten nisan sonu cikis yapicam kendimi hic ise donmek icin hazir hissetmiyorum
Dun kizimin dogum gunuydu babasina msj atti falan dogum gunun kutlu olsun bile demedi yavruma kafam takildi dusundukce aglayasim geliyo
Allaha havale ettim onu gercektende insan bukadar vicdansiz olur
Canım Allah size sağlık ve selametlik versin Kızın için çok üzüldüm Allah babasını Hidayet etsin baba kız ilişkisi çok başka kızın büyüdükçe ona daha zor olacak
Normal tabi canin, benimki de sol kasikta kafasi. Suan ayaklarini asagida yukarida hareket ettirirler ben bazen asagida bazen yukarida tekmeler hissediyorum
Şu haberlerden etkilenmeyeyim diyorum ama ister istemez insanın içi sıkılıyor. ☹ Çrş detaylı ultrason randevum var, gitmeyi çok istiyorum ama diken üstüyüz
Canım Allah size sağlık ve selametlik versin Kızın için çok üzüldüm Allah babasını Hidayet etsin baba kız ilişkisi çok başka kızın büyüdükçe ona daha zor olacak
Kizlar ben pazartesi 22+2 ciktim usg ye gore. Onun icin bana en erken persembe gunu randevu verdiler ayrintili icin. Gittim dr neden gec kaldin dedi. Bende haftami soyledim ona gore randevu verildi dedim. Oda 24 haftalik gorunuyor dedi. Ve oyle ayrintili inceleme olmadi. Normal ultrasona gitmisim gibi oldu. Artik hastaneye gitmek istemiyorum insallah bir sikintim cikmazsa 2 3 ay gitmeyecegim kontrole felan. Habire hareketlerini takip edecegim birde bol su icecegim.
Benim önden gidiyor birde 25 haftalık nerdeyse özele gittik ama baktı ayrıntılı ultrason sana neden bakmadiki 23 hafta 5 gün 1 haftada önden gidiyormus
Hayırlı sabahlar kızlar. Bir süredir yazamadım. Kamuda çalışan hamilelere 2 hafta izin geldi. 2 hafta izinliyim bu durumda. Umarım bunu özeller için de yaparlar. Yapmasalar bile rapor alın gitmeyin bence. Fakat çevremizdeki insanlar tehlike altında. Ben annemm ve babam için endişe ediyorum. Yaşları büyük sonuçta. Rabbim korusun