Sevgili kurumum zorla evden çalışmaya geçti o da haftanın belli günleri şartlı şurtlu... Hamilelikten mi ekstra hassas oldum bilemiyorum yaptıkları düzenleme de cok saçma detayına bakınca. Hamile personele farklı bir uygulama yok. Sinirlendikce sinirlendim doldukça doldum gerçekten. Buraya döküp durdum kusuruma bakmayın
İnşallah istediğin gibi halledersin cnm. Kızının babasını da takma kafana. Allah'a havale et aynen. Dediğine göre ilgisi milgisi yok zaten. Şimdiki eşinle iyi anlaşıyor mu kızın? Ömrü güzel hayırlı olsun inşallah
Arkadaşın ikinci evliliği bu, ilk eşi kızını çok önemsemiyor.
Ultrasonda da hep öyle ayaklarıyla kaburgamin oraya bir vuruyo görmen lazım kız iki gündür çok gülüyorum müzik açıyorum ksrnima dayiyorum artık uykusundan mi uyaniyo kiziyo mu napiyosa bir vuruyo resmen oyun oynuyoruz sağlık ocağında da tetanoz aşısı yapıldıktan sonra kalp atışını dinlemek istemişti hemşire uyuyodu bebiş o ses dalgaları uyandırdı cihazın olduğu yere sürekli vurdu susturun şunu uyuycam der gibi asabi olcak benim ki
Sevgili kurumum zorla evden çalışmaya geçti o da haftanın belli günleri şartlı şurtlu... Hamilelikten mi ekstra hassas oldum bilemiyorum yaptıkları düzenleme de cok saçma detayına bakınca. Hamile personele farklı bir uygulama yok. Sinirlendikce sinirlendim doldukça doldum gerçekten. Buraya döküp durdum kusuruma bakmayın
Rapor alsan. Bizde de ses çıkmadı. İk ya da isg yede yazdım ama dönüş olmadı. Ama doğum iznine çıkacak olan başka biri var baktım 10 gün rapor almış. Ki bu yasalda değil. Çalışabilir raporu alıp hastalık raporu alınması yasak ama almış. Ben enayimiyim bende alıcam. Sanki aferin sen çalıştın mı diyecekler. Hayır. Kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor.
Rapor alsan. Bizde de ses çıkmadı. İk ya da isg yede yazdım ama dönüş olmadı. Ama doğum iznine çıkacak olan başka biri var baktım 10 gün rapor almış. Ki bu yasalda değil. Çalışabilir raporu alıp hastalık raporu alınması yasak ama almış. Ben enayimiyim bende alıcam. Sanki aferin sen çalıştın mı diyecekler. Hayır. Kendini düşünmezsen kimse seni düşünmüyor.
Babasiyla ayriyiz dogdugundan beri
Cocugu hic onemsemiyo neler yapmadim gizli gizli hediye aldim bak baban almis o gonderdi dedim ozaman kucuktu kandirmasi kolay oluyodu ama artik buyudu oyle kolay kanmiyo
Mahkeme actim cocuguyla ilgilenmiyo vs vs ama degismiyo
Adamdaki nasil bir vijdan var artik anlamiyorum
İnşallah istediğin gibi halledersin cnm. Kızının babasını da takma kafana. Allah'a havale et aynen. Dediğine göre ilgisi milgisi yok zaten. Şimdiki eşinle iyi anlaşıyor mu kızın? Ömrü güzel hayırlı olsun inşallah
Arkadaşın ikinci evliliği bu, ilk eşi kızını çok önemsemiyor.
Evet esimle iyi anlasiyo sukur cunku onunda ayni yasta kizi var onuda cok seviyo kizim
Ama su son zamanlar ne dersek aliniyo hep durmadan karisiyosunuz diyo
Mesela esim: elini yikadinmi (yemekten sonra) demesi bile ona ters geliyo
Esim ona hic kotu bi laf soylemez etmez
Babasiyla ayriyiz dogdugundan beri
Cocugu hic onemsemiyo neler yapmadim gizli gizli hediye aldim bak baban almis o gonderdi dedim ozaman kucuktu kandirmasi kolay oluyodu ama artik buyudu oyle kolay kanmiyo
Mahkeme actim cocuguyla ilgilenmiyo vs vs ama degismiyo
Adamdaki nasil bir vijdan var artik anlamiyorum
#BREAKING: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Hamileler,engelliler, 60 yaş üzerinde olanlar ve kronik hastalığı olanlar 16 Mart tarihinden itibaren 12 gün idari izinli sayılacak." Az önce twitterdan sizler için kaptım geldim kızlar
#BREAKING: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Hamileler,engelliler, 60 yaş üzerinde olanlar ve kronik hastalığı olanlar 16 Mart tarihinden itibaren 12 gün idari izinli sayılacak." Az önce twitterdan sizler için kaptım geldim kızlar
Bizim şirket home office verdi hamilelere. Darısı sizin başınıza kızlar. Kızlar bu günden beri rahmime yani cis yaptığım yer sanki oraya sancı giriyor ama böyle bıçak gibi. size de oluyor mu?