2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Şeker yükleme yaptırmayacak mısın

Günaydın canım aynı endişeyi bende yaşıyorum tedirginliğim her geçen gün artıyor. İnternet alışverişini dışarı çıkmayı her şeyi bıraktım. Ekmek poşetinden bile huylanıyorum:/

Benimde kız ya ay içim rahatladı Bir de dik duruyo kafası midemde resmen tüm kemiklerim acıyor diyorum kızım hayat sana güzel oraya iki kişi sığmaya çalışanlar var
Benimkiler işte iki tane biri üstte diğeri altda tekmeler artıyor allahtan plesanta rahmin ön yüzünde yoksa çok feci şekilde hareket var maşallah canım her bebek özeldir, genetik yatkınlık etkeni var hepsi bir olmazki gününde gitsinler sağlıklı olsunlar dışarda da tombiş olurlar. İnsan korkuyor gelişmiş mi gelişmemiş mi diye doktor teyzeleri çok iyiler dedi mi rahatlıyorum

Minik kuzular ya maşallah hepsine sağlıkla gelsinler yeter ki isim belirlediniz mi

Minik kuzular ya maşallah hepsine sağlıkla gelsinler yeter ki isim belirlediniz mi
Amin canım yok daha biz doğana kadar bulsak iyi aslında ben kendi kendime buluyorum o kendi kendine hiç bunu konuşmuyoruz ama yavaştan konuşup netleştirmemiz lazım. Kızı ben erkeği o koyacak. Ben Defne ile İkra arasında gidip geliyorum. O da Ömer Asaf mı Ömer Taha mı arasında. İki hafta evdeyiz buna yoğunlaşma zamanı geldi

Bir tanıdığım kızına bilge oğluna kağan koydu geçtiğimiz dönemde ilginç geldi başta alışmışız ya uyumlu klasik şeylere sonradan hitap ettikçe vay be ne isim koydunuz demeye başladı herkes siz yine iyisiniz iki bebiş var bizde iki isim koyalım birini sen birini ben diye konuştuk sonra olay ikisinide benim koymama geldi

Eşim olaya çok derin bakıyor canım benim için sade, kendi ismimle uyumlu olması yeterli Ali bile tek başına çok hoşuma gidiyor. İki isim sevmiyorum eğer kullanılacaksa konulması mantıklı geliyor. O dini boyutta hak falan diyo anne babanın çocuk üzerinde haklarından diyor anlamı güzel olsun diyo ilk defa ben çok düz düşünüyorum Demir Defne diyordum eşim soyadımız demirli o ne öyle çocukla dalga geçerler ay ne bilim biride ikiside aynı bunun zor ne koydun kızının ismini?

Aslında çok doğru anlamı çok çok önemli isimlerin yani etki ediyor insana illa ki. Kardeşime biz Alptuğ koymuştuk ciddi manada mizacı sert oldu annem arada diyor bilseydim mülayim koyardım diye bizimkinin ilk ismi ceylin ikinci belirsiz

Güzelmiş maşallah adıyla yaşasın eni sonu koyacağız bir şey de bakalım

Hafta geçince yapılmıyor mu ayrınılı ultrason canım

Hafta geçince yapılmıyor mu ayrınılı ultrason canım
Soyle oluyor yine ayrintiliya giriyorsun ama bebegin saydamligi gectigi icin 24.haftada ic organlar incelenemiyor. Normal usg yapmissin gibi bilgiler aliyorsun sadece

Benim önden gidiyor birde 25 haftalık nerdeyse özele gittik ama baktı ayrıntılı ultrason sana neden bakmadiki 23 hafta 5 gün 1 haftada önden gidiyormus
Ayrintilidan bakildi ama bilemiyorum ic organlari inceleyemedi. Kizimdan biliyorum bobreklere damarlara beyne vs bakiliyor bunda verilen kagitta onlarla ilgili hicbisey yazmiyor.kendi dr ciktim sonra oda 24 haftalik goeundugu icin inceleyememis ama normal gozukuyor hersey sıkıntı yapacak bisey yok diye rahatlatmaya calisti. Kisaca ayrintili istedigim gibi gecmedi

Yaa biz de Timur Alp düşünüyoruz ben de buna endişeleniyorum isminden dolayı sert, hırçın bir çocuk olur mu diye. İsmi ilk ben buldum eşim o kadar tuttu ki ben vazgeçiyorum o geçmiyor

Benim de detaylı ultrason randevum gelecek haftaydı ama yaptırmaya gitmeyeceğim hastaneden uzak durmak gerekiyor şu dönemde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…