- 17 Nisan 2019
- 3.122
- 3.481
- 133
Şeker yükleme yaptırmayacak mısınKizlar ben pazartesi 22+2 ciktim usg ye gore. Onun icin bana en erken persembe gunu randevu verdiler ayrintili icin. Gittim dr neden gec kaldin dedi. Bende haftami soyledim ona gore randevu verildi dedim. Oda 24 haftalik gorunuyor dedi. Ve oyle ayrintili inceleme olmadi. Normal ultrasona gitmisim gibi oldu.Artik hastaneye gitmek istemiyorum insallah bir sikintim cikmazsa 2 3 ay gitmeyecegim kontrole felan. Habire hareketlerini takip edecegim birde bol su icecegim.
Günaydın canım aynı endişeyi bende yaşıyorum tedirginliğim her geçen gün artıyor. İnternet alışverişini dışarı çıkmayı her şeyi bıraktım. Ekmek poşetinden bile huylanıyorum:/Hayırlı sabahlar kızlar. Bir süredir yazamadım. Kamuda çalışan hamilelere 2 hafta izin geldi. 2 hafta izinliyim bu durumda. Umarım bunu özeller için de yaparlar. Yapmasalar bile rapor alın gitmeyin bence. Fakat çevremizdeki insanlar tehlike altında. Ben annemm ve babam için endişe ediyorum. Yaşları büyük sonuçta. Rabbim korusun
Benimkiler işte iki tane biri üstte diğeri altda tekmeler artıyor allahtan plesanta rahmin ön yüzünde yoksa çok feci şekilde hareket varBenimde kız ya ay içim rahatladıBir de dik duruyo kafası midemde resmen tüm kemiklerim acıyor diyorum kızım hayat sana güzel oraya iki kişi sığmaya çalışanlar var
Minik kuzular ya maşallah hepsine sağlıkla gelsinler yeter kiBenimkiler işte iki tane biri üstte diğeri altda tekmeler artıyor allahtan plesanta rahmin ön yüzünde yoksa çok feci şekilde hareket varmaşallah canım her bebek özeldir, genetik yatkınlık etkeni var hepsi bir olmazki gününde gitsinler sağlıklı olsunlar dışarda da tombiş olurlar. İnsan korkuyor gelişmiş mi gelişmemiş mi diye doktor teyzeleri çok iyiler dedi mi rahatlıyorum
Amin canımMinik kuzular ya maşallah hepsine sağlıkla gelsinler yeter kiisim belirlediniz mi
Bir tanıdığım kızına bilge oğluna kağan koydu geçtiğimiz dönemde ilginç geldi başta alışmışız ya uyumlu klasik şeylere sonradan hitap ettikçe vay be ne isim koydunuz demeye başladı herkesAmin canımyok daha biz doğana kadar bulsak iyi aslında ben kendi kendime buluyorum o kendi kendine hiç bunu konuşmuyoruz ama yavaştan konuşup netleştirmemiz lazım. Kızı ben erkeği o koyacak. Ben Defne ile İkra arasında gidip geliyorum. O da Ömer Asaf mı Ömer Taha mı arasında. İki hafta evdeyiz buna yoğunlaşma zamanı geldi
Eşim olaya çok derin bakıyor canımBir tanıdığım kızına bilge oğluna kağan koydu geçtiğimiz dönemde ilginç geldi başta alışmışız ya uyumlu klasik şeylere sonradan hitap ettikçe vay be ne isim koydunuz demeye başladı herkessiz yine iyisiniz iki bebiş var bizde iki isim koyalım birini sen birini ben diye konuştuk sonra olay ikisinide benim koymama geldi
Aslında çok doğru anlamı çok çok önemli isimlerin yani etki ediyor insana illa ki. Kardeşime biz Alptuğ koymuştuk ciddi manada mizacı sert oldu annem arada diyor bilseydim mülayim koyardım diyeEşim olaya çok derin bakıyor canımbenim için sade, kendi ismimle uyumlu olması yeterli Ali bile tek başına çok hoşuma gidiyor. İki isim sevmiyorum eğer kullanılacaksa konulması mantıklı geliyor. O dini boyutta hak falan diyo anne babanın çocuk üzerinde haklarından diyor anlamı güzel olsun diyo ilk defa ben çok düz düşünüyorum Demir Defne diyordum eşim soyadımız demirli o ne öyle çocukla dalga geçerler ay ne bilim biride ikiside aynı bunun zor ne koydun kızının ismini?
Güzelmiş maşallah adıyla yaşasınAslında çok doğru anlamı çok çok önemli isimlerin yani etki ediyor insana illa ki. Kardeşime biz Alptuğ koymuştuk ciddi manada mizacı sert oldu annem arada diyor bilseydim mülayim koyardım diyebizimkinin ilk ismi ceylin ikinci belirsiz
Hafta geçince yapılmıyor mu ayrınılı ultrason canımKizlar ben pazartesi 22+2 ciktim usg ye gore. Onun icin bana en erken persembe gunu randevu verdiler ayrintili icin. Gittim dr neden gec kaldin dedi. Bende haftami soyledim ona gore randevu verildi dedim. Oda 24 haftalik gorunuyor dedi. Ve oyle ayrintili inceleme olmadi. Normal ultrasona gitmisim gibi oldu.Artik hastaneye gitmek istemiyorum insallah bir sikintim cikmazsa 2 3 ay gitmeyecegim kontrole felan. Habire hareketlerini takip edecegim birde bol su icecegim.
Yok canim dr da sordu yok dedim bisey demedi kanim dusmus onun icin kan ilaci verdiŞeker yükleme yaptırmayacak mısın
Soyle oluyor yine ayrintiliya giriyorsun ama bebegin saydamligi gectigi icin 24.haftada ic organlar incelenemiyor. Normal usg yapmissin gibi bilgiler aliyorsun sadeceHafta geçince yapılmıyor mu ayrınılı ultrason canım
Ayrintilidan bakildi ama bilemiyorum ic organlari inceleyemedi. Kizimdan biliyorum bobreklere damarlara beyne vs bakiliyor bunda verilen kagitta onlarla ilgili hicbisey yazmiyor.kendi dr ciktim sonra oda 24 haftalik goeundugu icin inceleyememis ama normal gozukuyor hersey sıkıntı yapacak bisey yok diye rahatlatmaya calisti. Kisaca ayrintili istedigim gibi gecmediBenim önden gidiyor birde 25 haftalık nerdeyse özele gittik ama baktı ayrıntılı ultrason sana neden bakmadiki 23 hafta 5 gün 1 haftada önden gidiyormus
Yaa biz de Timur Alp düşünüyoruz ben de buna endişeleniyorum isminden dolayı sert, hırçın bir çocuk olur mu diye. İsmi ilk ben buldum eşim o kadar tuttu ki ben vazgeçiyorum o geçmiyorAslında çok doğru anlamı çok çok önemli isimlerin yani etki ediyor insana illa ki. Kardeşime biz Alptuğ koymuştuk ciddi manada mizacı sert oldu annem arada diyor bilseydim mülayim koyardım diyebizimkinin ilk ismi ceylin ikinci belirsiz
İlk kez duydum canım senin neden geçti haftasını mı yanlıs biliyordunSoyle oluyor yine ayrintiliya giriyorsun ama bebegin saydamligi gectigi icin 24.haftada ic organlar incelenemiyor. Normal usg yapmissin gibi bilgiler aliyorsun sadece
Çok güzel geliyor kulağaYaa biz de Timur Alp düşünüyoruz ben de buna endişeleniyorum isminden dolayı sert, hırçın bir çocuk olur mu diye. İsmi ilk ben buldum eşim o kadar tuttu ki ben vazgeçiyorum o geçmiyor
Gerçekten mi?Çok güzel geliyor kulağa
Ben çok beğendim cnmGerçekten mi? ☺ Bazıları, özellikle yaşlı kesim sevmedi bizde güzel değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?