- 17 Nisan 2019
- 3.125
- 3.487
- 133
Anladım canım ben haftaya yaptıracağım sanırım hayırlısıYok canim dr da sordu yok dedim bisey demedi kanim dusmus onun icin kan ilaci verdi
İsim çok güzel bence de ama bizim oğlan sert haşin bişey oldu ailecekte sakinizdir yani onun böyle olmasını ismine bağladık bilmiyorumYaa biz de Timur Alp düşünüyoruz ben de buna endişeleniyorum isminden dolayı sert, hırçın bir çocuk olur mu diye. İsmi ilk ben buldum eşim o kadar tuttu ki ben vazgeçiyorum o geçmiyor
İsimlerin karaktere etkisine inanırım ben deİsim çok güzel bence de ama bizim oğlan sert haşin bişey oldu ailecekte sakinizdir yani onun böyle olmasını ismine bağladık bilmiyorum
Benimkisi baktı 4boyutlu foto da çekti hatta anlattı gösterdi kalbini damarları vs çok hareketliydi benimkisi göstermiyordu cinsiyetinide bacakları her gittiğim de kapalıydı yüzde yüz kız dedi....sen öyle deyince korktum para için mi yaptı diye açıkçası inşallah öyle bir durum yoktur ama hiç öyle bir şey hissetmedim bende hemsireyim o kadar net anlamasamda gösterdiği yerler doğruyduAyrintilidan bakildi ama bilemiyorum ic organlari inceleyemedi. Kizimdan biliyorum bobreklere damarlara beyne vs bakiliyor bunda verilen kagitta onlarla ilgili hicbisey yazmiyor.kendi dr ciktim sonra oda 24 haftalik goeundugu icin inceleyememis ama normal gozukuyor hersey sıkıntı yapacak bisey yok diye rahatlatmaya calisti. Kisaca ayrintili istedigim gibi gecmedi
Ama 20 ile 24. Hafta arası oluyor diye biliyorum o kadar para verdik umarım para için yapmamislardir...birde bebek daha hareketli oluyor bu haftada o yüzden rahat inceleniyor diye biliyorum saydamlık ile alakalı olduğunu hiç duymamıştım doğrusu sonuçta cihaz zaten içini gösteriyorSoyle oluyor yine ayrintiliya giriyorsun ama bebegin saydamligi gectigi icin 24.haftada ic organlar incelenemiyor. Normal usg yapmissin gibi bilgiler aliyorsun sadece
Normal yani kendini iyi hiseetigin değerini biliyor musun ...mesela ben 9 a 6 da normalimdir ama. 11 lerde başım ağrır gibi halbuki tibbi olarak ortalama 12 ye 8 normal sayılır büyüklerde bunun gibiKızlar doktor tansiyonuna dikkat etmen gerek dedi yüksek olma riski olabilir dedi sürekli ölçmem gerekşyormus 1 saat önce ölçtürdüm 9a6 çıktı az öncede başım döndü çok fena düşcem sandım alakası olabilirmi anlamadım
Ben bugün girdim gayet güzeldi fotoğrafta aldım güzeldiKızlar ayrıntılı ultrason cektirenler foto aldimi nasıl çıktı bebisleriniz :))
Benim o civardaydı hep zaten ama neden başım döndü onu anlamadımNormal yani kendini iyi hiseetigin değerini biliyor musun ...mesela ben 9 a 6 da normalimdir ama. 11 lerde başım ağrır gibi halbuki tibbi olarak ortalama 12 ye 8 normal sayılır büyüklerde bunun gibi
Tansiyonuzun doğruluğundan emin misiniz çünkü yuskek tansiyon riski demiş Dr birde nerden bu kanıya vardı acaba plasentan felan mi kalınlaşmış sordun mu nerden anlamış bunuBenim o civardaydı hep zaten ama neden başım döndü onu anlamadım
Bence seni kandırmamışlardır. Çünkü ben ilk bebeğimde biraz geç randevu bulmuştum, doktor gayet incelemişti göstermişti, yeni baktım 27 haftalıkmış meğer. Saydamlığı ben de ilk duydum. Ultrason kalitesiyle mi alakalı acaba bilemedim.Benimkisi baktı 4boyutlu foto da çekti hatta anlattı gösterdi kalbini damarları vs çok hareketliydi benimkisi göstermiyordu cinsiyetinide bacakları her gittiğim de kapalıydı yüzde yüz kız dedi....sen öyle deyince korktum para için mi yaptı diye açıkçası inşallah öyle bir durum yoktur ama hiç öyle bir şey hissetmedim bende hemsireyim o kadar net anlamasamda gösterdiği yerler doğruydu
Kaliteyle alakalı olabilir bencede o yüzden bu kadar pahalı oluyor.. zaten hissederdim kandırsa diye düşünüyorum birde Dr olmuş birinden böyle bir şey beklemem ..Allah iyi insanlarla karsilastirsinBence seni kandırmamışlardır. Çünkü ben ilk bebeğimde biraz geç randevu bulmuştum, doktor gayet incelemişti göstermişti, yeni baktım 27 haftalıkmış meğer. Saydamlığı ben de ilk duydum. Ultrason kalitesiyle mi alakalı acaba bilemedim.
Hayır plesanta falan herşey normal dedi ama öyle söyledi demekki dikkat etmem gerekiyorTansiyonuzun doğruluğundan emin misiniz çünkü yuskek tansiyon riski demiş Dr birde nerden bu kanıya vardı acaba plasentan felan mi kalınlaşmış sordun mu nerden anlamış bunu
Neden öyle söyledi nasıl anladı çok merak ettim verdiği kağıtta anormal bir şey yazıyor mu ..Rabbim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin ... inşallah dikkat edin sizdeHayır plesanta falan herşey normal dedi ama öyle söyledi demekki dikkat etmem gerekiyor
Yok birşey yazmıyor herşey normal dedi bir sıkıntı yok dedi yalnızca tansiyona dikkat ediceksin dedi edicem bende bakalımNeden öyle söyledi nasıl anladı çok merak ettim verdiği kağıtta anormal bir şey yazıyor mu ..Rabbim sagliklica kucağımıza almayı nasip etsin ... inşallah dikkat edin sizde
Bızımkı ellerını bırlestırmıs ıkı baş parmak ağızdaydı anca boyle poz verdıı hareketlıydıde yakalayamadı doktor baskaa, ama vıdeo cektık onlar çok çok güzel gülüyor bile oğlumm hergun ızlıyorummKızlar ayrıntılı ultrason cektirenler foto aldimi nasıl çıktı bebisleriniz :))
Benimde oğlumda bır sıkıntı çıkmadı cok sukur herseyı normal güzel ama suyum bıraz fazla cıktı o yuzden seker testıne cağırdı gıdecem ama tekrardan detaylıya vs gıtmene gerek var demedı normal ultrasondada suyu takıp edılebılıyor dıyeKızlar 31.haftada bir daha gidicem ben bugğn gittiğim yere hiç bir sorun çıkmadı detaylı ultrasonda herşey normal dedi sizlere dedimi doktorunuz merak ettim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?