2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Öylemi sanırım genel takip için gelmemi istedi doktor Suyun fazla olması şekerlemi alakalı oluyormuş kaç haftalık sizin bu arada bebeğinizin gramı kaç çıktı

Öylemi sanırım genel takip için gelmemi istedi doktor ☺Suyun fazla olması şekerlemi alakalı oluyormuş kaç haftalık sizin bu arada bebeğinizin gramı kaç çıktı☺
21+6 da gıttım canım ben 500 gr cıktık evet ılk şekerden şüphelenıyorlarmış su fazla cıktıgında eger seker cıkmazsa genetık vs olabılır dedı ılla cıddı bırsey cıkmayadabılır dedı. Gebelık şekerı oldugunda su fazla ve bebek ırı oluyormus

9 a 6 oldukça düşük canım

Anladım canım yaptırırsın o zaman şeker testi sen. Benim bugün 300 gr dedi doktor bebeğe zayıf olcak galiba benimki

Hemşire normal oldugunu söyledi canım ama birazdan yine eczanede ölçtürcem
Gebelikte 9/6 10/6 normal canım. Ben ilk haftalar özel hastanenin acilinde ölçtürdüm bu şekilde çıkıyordu normal gebelikte bu aralıkta oluyor dedi. Birde acaba doktor tansiyon için önemli derken sende var anlamında demedi de sen mi öyle anladın. Benim dokturum 20. Haftadan sonra tansiyon bizim için çok önemli dedi hergün mutlaka bir defa ölçeceksin dedi. 20 ye kadar haftada bir acilde ölçtürdüm doktor öyle dediği için tansiyon aleti aldık. Hergün dinlendikten sonra bir defa ölçüyorum. 11/7 çıkıyor genelde, bazende 11/6 10/7 10/6 oluyor ama bu istenilen durum doktorum güzel diyo. 20. Haftadan sonra yüksek tansiyon erken doğumu tetikliyor bunun için üzerine duruyorlar bence dokturun bunu demek istemiştir.

Büyük ihtimal öyle de demiş olabilir cabım sürekli kontrol ediceksin dedi. Az önce baktırdım 12/8 çıktı eczanede ölçtürdüm iyi dedi tansiyon aletleri de ne pahalıymış

Büyük ihtimal öyle de demiş olabilir cabım sürekli kontrol ediceksin dedi. Az önce baktırdım 12/8 çıktı eczanede ölçtürdüm iyi dedi tansiyon aletleri de ne pahalıymış
Aynen kayınbabamın tanıdığı varda 180 e zor aldık.

Bebişin hareketleri popodan hisseden var mı? Kızımda da hissederdim şimdi oğlumda da hissetmeye başladım. Çok komik oluyor

Eğer normali oysa başka tabi benimde hep 10 a 6 çıkar mesela ama baş dönmesi vs olmaması lazım. Benim anlamadığım tansiyonun 9 a 6 iken niye yüksek tansiyon sorununun olabileceğini söyledi
Her ihtimale karsı sanırım takip yap demek istedi. 1 saat öncede 12/8 çıktı anlamadım

Kızlar bebeğiniz için nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz? Oda yapmak mantıklı mi?
Ben beşik konusunda Bilgi sahibi değilim.oda yapmasamda beşik+şifonyer+gardrop alınması gerekiyor diye düşünüyorum.beşiğini kendi odama koyarım diğer eşyalar çocuk odasında kalır diye düşündüm ama tecrubesizim sizinde düşüncelerinizi merak ettim

Yaa Ben video çekmeyi unuttum heyecandan.. senin bebiş ne güzel ellerini almış önüne :)) buda benim canım kızım

Eklentiler

• IMG_20200314_185442.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…