2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben direkt oda yapıcam dolap şifonyer yatagı olucak odasında. Kendi odama almıcam

Park beşik rahat oluyor bence

Kızlar ayrıntılı ultrason cektirenler foto aldimi nasıl çıktı bebisleriniz :))
Dr ultrason bitiminde foto almak istedi ama bi türlü dönmedi. Dr dürttükçe dürttü dönsün diye, o da gömüldükçe gömüldü sanki, o arada iyice tuvaletim geldi En sonunda yarım yüzü bilgisayar programıyla tama çevirdi öyle bi fotoğrafımız oldu

Yok canım kendi odama beşik almıcam ben direkt kendi odasında alıstırıcam hem öyle alışması daha iyi ben yanında olucam hep zaten hem de odam küçük zaten yerim yok☺
Anladım canım benim birde söyle bir fikrim var bebek odasına ikeada koltuk görünümlü yataklar var alta resmini koyarım ondan alıp annem felan geldiğinde bebek biraz büyüdüğünde bizi yanında istediğinde orda yatarız diye.

Eklentiler

• 448096E4-AE50-4513-A447-63C26208CADA.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 81
Yok oğlan sürekli bacaklarını sonuna kadar acıyı ondan utanmiyo yüzünü gostermiyo bence catliyorum meraktan bana çekmesi lazım çünkü goreyim moralim düzelsin
Gösterir annesi yakın zamanda meraklandırıyor seni yaramazz bizimkininde sürekli mal meydanda doktor ılk orayı goruyorr  ama boyle gulerekte poz verıyo darısıda sana canımm

Eklentiler

• Screenshot_20200314_193927.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 94
Aynen canım mantıklı ilk zamanlar sen bile yatarsın nolucak odasına alısmıs olur hem benim odasında l koltuk var onu kaldırmıcam mesela

Anne yanı beşik kullanacağım inşallah cnm. Ayaklandığı zaman da park beşik olabilir, yada odasına geçireceğim zaman direkt bazalı vs bi şey alabilirim.

Yok canım kendi odama beşik almıcam ben direkt kendi odasında alıstırıcam hem öyle alışması daha iyi ben yanında olucam hep zaten hem de odam küçük zaten yerim yok
Anne yanı beşik kullanacağım inşallah cnm. Ayaklandığı zaman da park beşik olabilir, yada odasına geçireceğim zaman direkt bazalı vs bi şey alabilirim.
Bende bir hevesle 3 yıl sonra kullanacağı eşyayı şimdi almak istemiyorum.beşik için felan çok erken ama en azından kafamda bişeyler olussun istedim

Ben sallanan besik alicam ztn 8-9 aylığa kdr odam da kalır, seneye de nasipse daha rahat zaman da guzel bir oda aliriz ztn bu vurus muhabbetinden tabi beşiği de alabilirsek inşallah alışveriş fln zor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…