- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ben direkt oda yapıcam dolap şifonyer yatagı olucak odasında. Kendi odama almıcamKızlar bebeğiniz için nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz? Oda yapmak mantıklı mi?
Ben beşik konusunda Bilgi sahibi değilim.oda yapmasamda beşik+şifonyer+gardrop alınması gerekiyor diye düşünüyorum.beşiğini kendi odama koyarım diğer eşyalar çocuk odasında kalır diye düşündüm ama tecrubesizim sizinde düşüncelerinizi merak ettim
Park beşik rahat oluyor benceKızlar bebeğiniz için nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz? Oda yapmak mantıklı mi?
Ben beşik konusunda Bilgi sahibi değilim.oda yapmasamda beşik+şifonyer+gardrop alınması gerekiyor diye düşünüyorum.beşiğini kendi odama koyarım diğer eşyalar çocuk odasında kalır diye düşündüm ama tecrubesizim sizinde düşüncelerinizi merak ettim
Maşallah canım ne güzelYaa Ben video çekmeyi unuttum heyecandan.. senin bebiş ne güzel ellerini almış önüne :)) buda benim canım kızım
Kendi odana ayrı beşik mi almayı düşünüyorsun anlayamadım canım ?Ben direkt oda yapıcam dolap şifonyer yatagı olucak odasında. Kendi odama almıcam
Hayir vermediler bir foto sadece video cekecektin unuttum ama olsun fotosuna bakıp duruyorum maşallah subahannallah yavrularımızaMaşallah canım ne güzelcd verdilermi sana
Bende oturma odama bir beşik alayım basit bişey olsun diye düşündüm.birde kendi oda takımının beşiğini kendi odama kurayım dedim ama bilemiyorumPark beşik rahat oluyor bence
Yok canım kendi odama beşik almıcam ben direkt kendi odasında alıstırıcam hem öyle alışması daha iyi ben yanında olucam hep zaten hem de odam küçük zaten yerim yokKendi odana ayrı beşik mi almayı düşünüyorsun anlayamadım canım ?
Maşallah canım. Bana cd de verdiler izlemedim dahaHayir vermediler bir foto sadece video cekecektin unuttum ama olsun fotosuna bakıp duruyorum maşallah subahannallah yavrularımıza
Dr ultrason bitiminde foto almak istedi ama bi türlü dönmedi. Dr dürttükçe dürttü dönsün diye, o da gömüldükçe gömüldü sanki, o arada iyice tuvaletim geldiKızlar ayrıntılı ultrason cektirenler foto aldimi nasıl çıktı bebisleriniz :))
Anladım canımYok canım kendi odama beşik almıcam ben direkt kendi odasında alıstırıcam hem öyle alışması daha iyi ben yanında olucam hep zaten hem de odam küçük zaten yerim yok☺
Küçük tansiyonun yüksek çıkması daha riskliymis bu şekilde devam ederse hastaneye gel dedi 14_9 üstü riskliymis tedavi gerektiriyo sanirimNe diyor doktorun peki canım? Az önce ölçtürdüm 12/8 çıktı
Oy agza buruna bak fındıkk maşallah canımYaa Ben video çekmeyi unuttum heyecandan.. senin bebiş ne güzel ellerini almış önüne :)) buda benim canım kızım
Yok oğlan sürekli bacaklarını sonuna kadar acıyı ondan utanmiyo yüzünü gostermiyo bence catliyorum meraktan bana çekmesi lazım çünkü goreyim moralim düzelsinUtangac olacak baya bir demek ki :)))
Gösterir annesi yakın zamanda meraklandırıyor seni yaramazzYok oğlan sürekli bacaklarını sonuna kadar acıyı ondan utanmiyo yüzünü gostermiyo bence catliyorum meraktan bana çekmesi lazım çünkü goreyim moralim düzelsin
Aynen canım mantıklı ilk zamanlar sen bile yatarsın nolucak odasına alısmıs olur hemAnladım canımbenim birde söyle bir fikrim var bebek odasına ikeada koltuk görünümlü yataklar var alta resmini koyarım ondan alıp annem felan geldiğinde bebek biraz büyüdüğünde bizi yanında istediğinde orda yatarız diye.
Anladım canım inşallah olmaz stresten uzak durmamız lazımKüçük tansiyonun yüksek çıkması daha riskliymis bu şekilde devam ederse hastaneye gel dedi 14_9 üstü riskliymis tedavi gerektiriyo sanirim
Anne yanı beşik kullanacağım inşallah cnm. Ayaklandığı zaman da park beşik olabilir, yada odasına geçireceğim zaman direkt bazalı vs bi şey alabilirim.Kızlar bebeğiniz için nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz? Oda yapmak mantıklı mi?
Peki ekstra detaylı ücreti aldımı?Yok birşey yazmıyor herşey normal dedi bir sıkıntı yok dedi yalnızca tansiyona dikkat ediceksin dedi edicem bende bakalım
Yok canım kendi odama beşik almıcam ben direkt kendi odasında alıstırıcam hem öyle alışması daha iyi ben yanında olucam hep zaten hem de odam küçük zaten yerim yok
Bende bir hevesle 3 yıl sonra kullanacağı eşyayı şimdi almak istemiyorum.beşik için felan çok erken ama en azından kafamda bişeyler olussun istedimAnne yanı beşik kullanacağım inşallah cnm. Ayaklandığı zaman da park beşik olabilir, yada odasına geçireceğim zaman direkt bazalı vs bi şey alabilirim.
Ben sallanan besik alicam ztn 8-9 aylığa kdr odam da kalır, seneye de nasipse daha rahat zaman da guzel bir oda aliriz ztn bu vurus muhabbetinden tabi beşiği de alabilirsek inşallah alışveriş fln zor olucakKızlar bebeğiniz için nasıl bir beşik almayı düşünüyorsunuz? Oda yapmak mantıklı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?