2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben sallanan besik alicam ztn 8-9 aylığa kdr odam da kalır, seneye de nasipse daha rahat zaman da guzel bir oda aliriz ztn bu vurus muhabbetinden tabi beşiği de alabilirsek inşallah alışveriş fln zor olucak
Benim kendi dolabım bebeğin de elbiselerini koymaya yetmeyecektir.birazda mecburiyetten alıyorum.keske yerim olsa bende 2 yaşımda felan oda yapmak isterim.daha bilinçli olurum en azından

Yok canim benim soylememe gore almadilar ki tarihi usgye gore 22+2 diye yazan kisma gore aldilar.
Anladım canım bazen son adete göre de hesaplıyorlar çoğu benim mesela geç döllenme oldu adete göre 1 hafta geride görünüyor ama aslında haftasına göre normal gelişimi bebeğimin. Aksilik olmuş ama bana uzman 31.haftada tekrar gelebilirsin dedi genel kontrol için çağırdı bence sonradan da yapılabiliyor bu detaylı

Evet genel kontrol yapiliyor artik bi aksilik agri kanama vs olmadigi surece ayda 1 gidilecek zaten beni de cagirdi ama o genel kontrol dedigi gibi ayrintili olmuyor canim. Ayrintili 18 ile 24 haftalar arasi baska zaman olamaz. Cunku ayrintilinin amaci ic organlarin kontrolleri. Saydamliklari geciyor 24. Haftada cunku bebekler yaglaniyor ondan.

Öylemi canım bana neden gel dedi ki acaba para için mi dicem ama kendi doktoruma sorarım ben gitmem gitme derse zaten

23.haftama girdim. Şimdiye kadar 7 kilo aldım Biliyorum son aylar kilo alımı artar ama başlarda böyle kilo alıp da doğuma kadar fazla kilo almamak mümkün müdür ki?

Gunaydinlar. Haberde gördüm. Ingilterede yenidogan bi bebegin korona virus testi pozitif cikmis. Hani bebekler etkilenmiyordu
Şubatın başında çin'deki bir bebekte de görülmüş, annesinin testi pozitifmiş anne karnında mı bulaştığı yoksa doğum sonrası yakın temastan mı bulaştığını tespit edememişler. Ama bebeğin durumu çok iyiymiş, bulaşmaya bulaşıyor ama bebek ve çocuklarda öldürücü değil anlattıkları kadarıyla.
İçimizi ferah tutmaya çalışalım bizim bebişler savaşçı doğacak

Ben de bu 3lu ile odasını yapmayı düşünüyordu ama montesur odalar da aklımı çelmeye başladı bebek gelişimi icin çok öneriyorlar ama emin olamadım

23.haftama girdim. Şimdiye kadar 7 kilo aldım Biliyorum son aylar kilo alımı artar ama başlarda böyle kilo alıp da doğuma kadar fazla kilo almamak mümkün müdür ki?
Bence hersey mumkun, her hamilelik farkli olabiliyor
Ben ilkinde 7kilo vermistim hamilelikte bunda aliyorum

Kizlar teteniz aşısının ilk dozu ne zamana kadar yapılmalı.21 haftalıkken yapılırmi.yoksa 20 demi yapılmalıydı

Kamuda çalışan arkadaşlar , size de pazartesi hamileliğe ilişkin rapor getirin gibi şeyler söylendi mi

Kamuda çalışan arkadaşlar , size de pazartesi hamileliğe ilişkin rapor getirin gibi şeyler söylendi mi
Şimdilik bir şey diyen olmadı ama isteyebilirler hele ilk haftalarda kimse bilmiyorsa hamileliği emin olmak için.
Tabi bu seferde bizi hastanelere gitmeye zorlayacaklar ben şeker yüklemesinden bile vazgeçmiştim hastaneye gitmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…