2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben bebek anne odasında kalacaksa gardrop vs. Alınması taraftarı değilim, sürekli üst değiştirildiği için kendi sifonyer cekmecenizi kullanabilirsnz bebek için

Tekrar hastaneye gitme ve dolmuşa binmenin bir anlamı olmayacak ben 18 haftalık raporunu daha önce sunmustum güncel isterler mi acaba
Yoo hamile olduğum belli zaten dışardan bakınca
O da güzelmiş

Tekrar hastaneye gitme ve dolmuşa binmenin bir anlamı olmayacak ben 18 haftalık raporunu daha önce sunmustum güncel isterler mi acaba

O da güzelmiş
Bence müdürüne bağlı bu işler. Benimki istemez. O raporundan sonra kaybın olsaydı zaten yeni bir rapor sunardın mantık olarak. İstemezler canım gerek yok.

O da güzelmiş
Yok ya öyle bir rapor sunduysan tekrar istemezler herhalde benim de taa 9 Haftalıkken mide bulantısı nedeniyle aldığım rapor vardı orda hamile olduğum belli ama bizim kurum gıcık biraz üstünden çok zaman geçti hamilelik devam ediyor mu diye isteyebilir.

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum 25. Haftanın içerisindeyim fakat gögüslerimden ara ara süt geliyor kıyafetimde ıslaklık görüyorum bunu yaşıyan var mı aranızda biraz andişeleniyorum da erken doğum falan olur diye.

23 deyim ama hiç öyle bişey olmadı bi doktorunuza danışın yinede bence

Bende olmuyor bende şimdi korkmaya başladım sutum olmayacak mi acaba diye

Bizde de hamilelere 2 hafta home office verildi sonrasında ülkenin durumuna göre uzayabilirmiş özel sektör bile duyarlı bu konuda beklemiyordum şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…