Ben de tetanozun ikinci dozu var sağlık ocağına gidecemÖnleminizi alıp gidin canım mutlaka dokunmayın bir yerlere eve gelincede büyün kıyafetlerini makineye at
Canım heyet kullanabiliyomusun ayrı ayrı alcaksan bir hafta aile hekiminden bir hafta hastaneden şeklinde olabilir bende 1 ay rapor almayı düşünüyorum. Okulların 2 haftanında sonunda açılmayacağını söyleyenler var gerçiKızlar nisanın son haftası iznim başlıyor. Okul tatilinden sonra 1 ay izin alayım diyorum verirler mi acaba? Haftada 1 günüm boş zaten 4+4+4+4 şeklinde alsam olmaz mı?
Bebek pozisyon değiştikçe bazen çok bazen az hissediliyoKızlar bebek hareketleriniz nasıl benim bazı günler çok hareketli bazen çok durgun.Sanki karnımda büyümüyor ya puf..
Bende olmuyor bende şimdi korkmaya başladım sutum olmayacak mi acaba diye
Bize gelmiş dün öğlen atmışlardıSelam kızlar. devlette çalışan arkadaşlar, kurumlarınıza idari izinle alakalı yazı geldi mi? Ben işe gitmedim bugün iş arkadaşım mesaj attı kuruma yazı gelmedi eğer bugün gelmezse izin yazarız sana demiş ben de panik oldum biraz
İnsallahhh doktorum bazılarında olabilir yapabilecek bişey yok dediHadiyaDoktora danıştın mı? Belki geriye durduracak bi yol vardır. Seninki belki benzemez hem ona
Canım benimde aynı zamanda iznim başlıyor şuan beklemede kal. Okulların açılması uzayacak gibi yaz tatilinin öne çekilme durumundan bile bahsedenler var. Tatil uzarsa ki inşallah uzamaz tez zamanda tehlike geçer herkes işine gücüne bakar. Eğer olurda uzarsa ben çalışabilir raporu alacağım. Yazın okullar açık olursa o zaman kullanacağım. Bütün ihtimalleri düşündümKızlar nisanın son haftası iznim başlıyor. Okul tatilinden sonra 1 ay izin alayım diyorum verirler mi acaba? Haftada 1 günüm boş zaten 4+4+4+4 şeklinde alsam olmaz mı?
Ben de sabah bir iş için gittim yapacak kimse yokmuş daha da utanmasalar akşama kadar kal diyeceklerdi. Saat 11 gibi geldim yazıyı mazıyı da sormadım hiç. Koca cumhurbaşkanlığı yazısı var kurumlar aptal saptal işler yapıyor. Hiçbir şey yapamazlar paşa paşa idari izinli sayacaklar rahat olun.Selam kızlar. devlette çalışan arkadaşlar, kurumlarınıza idari izinle alakalı yazı geldi mi? Ben işe gitmedim bugün iş arkadaşım mesaj attı kuruma yazı gelmedi eğer bugün gelmezse izin yazarız sana demiş ben de panik oldum biraz
Tam kapatiyormus.... Tam kapattığı için de yukarı çıkma ihtimali yokmuş. Şanslı olduğum taraf rahmin arka duvarina tutunmuş on duvara tutunsaymis eski sezeryan dikisinin üstüne yapışabilirmis.....kaçıncı haftada aldılar bebegi... Doktorum 38 e kadar beklemezler dedi 36 da alırlar dedi.....elimden geldiğince dikkat etmeye calisiyorum..... İnşallah erken doğum olmaz..... 2. Gebelikte inşallah sıkıntınız yoktur .... Tekrarlama riski artiyormus......Plasenta previa olmuştum ben, plasentan aşağıda demek bu. Rahmin ağzını tam kapatıyor mu peki? Ben sapasağlam doğurdum, aralarda kanamam vs oluyordu ama ufak tefek. Fazla yorulma yürüme yasaktı. Korkma dikkatli ol sadece.
İnşallah sıkıntı olmaz ben de izin için yazı falan yazmayın gerekirse ararım aile ve sosyal pol bakanlığını dedimBen de sabah bir iş için gittim yapacak kimse yokmuş daha da utanmasalar akşama kadar kal diyeceklerdi. Saat 11 gibi geldim yazıyı mazıyı da sormadım hiç. Koca cumhurbaşkanlığı yazısı var kurumlar aptal saptal işler yapıyor. Hiçbir şey yapamazlar paşa paşa idari izinli sayacaklar rahat olun.
Baktırmaya çalısıcam canım bugün aşı oldum kan da veremedim vallaEvet canim kandan bakiliyor, istersen hastanede ya da saglik ocaginda baktir. Ya da etrafinda seker olcum cihazi olan biri varsa alip kendin de bakabilirsin
Bende gittim az önce ilk dozu vurundum canım acıyo umarım geçerBen de tetanozun ikinci dozu var sağlık ocağına gidecem
Evet öyle yapabilirim heyet almayacağım o zor oluyor çünküCanım heyet kullanabiliyomusun ayrı ayrı alcaksan bir hafta aile hekiminden bir hafta hastaneden şeklinde olabilir bende 1 ay rapor almayı düşünüyorum. Okulların 2 haftanında sonunda açılmayacağını söyleyenler var gerçi
Burası da boştur inşallahBende gittim az önce ilk dozu vurundum canım acıyo umarım geçerağzını sarıp git ben gittiğimde bomboştu allahtan
Bence çalışabilir raporu alma iznini kullan ya okullar açık olsa bile doğum sonrası iznin var zaten 8 hafta o da bitse ikizlerin var yani rapor verirler, idari izin olur bi şekilde olur. Bir süre uzak kalmak lazım toplu yerlerden.Canım benimde aynı zamanda iznim başlıyor şuan beklemede kal. Okulların açılması uzayacak gibi yaz tatilinin öne çekilme durumundan bile bahsedenler var. Tatil uzarsa ki inşallah uzamaz tez zamanda tehlike geçer herkes işine gücüne bakar. Eğer olurda uzarsa ben çalışabilir raporu alacağım. Yazın okullar açık olursa o zaman kullanacağım. Bütün ihtimalleri düşündüm
1 yastan itibaren kullanılıyormuş aslında bu tamamen bebeğin gelişimine ve hareketine bağlı. Bu yatakAma canım montusur odaları 2-3 yaşa uygun değil mi ?
Benimki de dün çok az kıpırdadı korktum ama bugün tekrar başladı sabah, şimdi tekrar durdu mesela. Bir gün yerinde durmuyor bir gün uyuyor gibi değişik bir çocukKızlar bebek hareketleriniz nasıl benim bazı günler çok hareketli bazen çok durgun.Sanki karnımda büyümüyor ya puf..
Okul açılmazsa alacağım yoksa direkt izne gireceğim. Doğum sonrası 2 yıl ücretsiz izne ayrılacağım. Öyle bir belirsizlik ki vallahi Allah hayra çıkarsın,Bence çalışabilir raporu alma iznini kullan ya okullar açık olsa bile doğum sonrası iznin var zaten 8 hafta o da bitse ikizlerin var yani rapor verirler, idari izin olur bi şekilde olur. Bir süre uzak kalmak lazım toplu yerlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?