2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar nisanın son haftası iznim başlıyor. Okul tatilinden sonra 1 ay izin alayım diyorum verirler mi acaba? Haftada 1 günüm boş zaten 4+4+4+4 şeklinde alsam olmaz mı?

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl benim bazı günler çok hareketli bazen çok durgun.Sanki karnımda büyümüyor ya puf..

Kızlar nisanın son haftası iznim başlıyor. Okul tatilinden sonra 1 ay izin alayım diyorum verirler mi acaba? Haftada 1 günüm boş zaten 4+4+4+4 şeklinde alsam olmaz mı?
Canım heyet kullanabiliyomusun ayrı ayrı alcaksan bir hafta aile hekiminden bir hafta hastaneden şeklinde olabilir bende 1 ay rapor almayı düşünüyorum. Okulların 2 haftanında sonunda açılmayacağını söyleyenler var gerçi

Selam kızlar. devlette çalışan arkadaşlar, kurumlarınıza idari izinle alakalı yazı geldi mi? Ben işe gitmedim bugün iş arkadaşım mesaj attı kuruma yazı gelmedi eğer bugün gelmezse izin yazarız sana demiş ben de panik oldum biraz

Bize gelmiş dün öğlen atmışlardı

Canım benimde aynı zamanda iznim başlıyor şuan beklemede kal. Okulların açılması uzayacak gibi yaz tatilinin öne çekilme durumundan bile bahsedenler var. Tatil uzarsa ki inşallah uzamaz tez zamanda tehlike geçer herkes işine gücüne bakar. Eğer olurda uzarsa ben çalışabilir raporu alacağım. Yazın okullar açık olursa o zaman kullanacağım. Bütün ihtimalleri düşündüm

Ben de sabah bir iş için gittim yapacak kimse yokmuş daha da utanmasalar akşama kadar kal diyeceklerdi. Saat 11 gibi geldim yazıyı mazıyı da sormadım hiç. Koca cumhurbaşkanlığı yazısı var kurumlar aptal saptal işler yapıyor. Hiçbir şey yapamazlar paşa paşa idari izinli sayacaklar rahat olun.

Tam kapatiyormus.... Tam kapattığı için de yukarı çıkma ihtimali yokmuş. Şanslı olduğum taraf rahmin arka duvarina tutunmuş on duvara tutunsaymis eski sezeryan dikisinin üstüne yapışabilirmis.....kaçıncı haftada aldılar bebegi... Doktorum 38 e kadar beklemezler dedi 36 da alırlar dedi.....elimden geldiğince dikkat etmeye calisiyorum..... İnşallah erken doğum olmaz..... 2. Gebelikte inşallah sıkıntınız yoktur .... Tekrarlama riski artiyormus......

İnşallah sıkıntı olmaz ben de izin için yazı falan yazmayın gerekirse ararım aile ve sosyal pol bakanlığını dedim

Evet öyle yapabilirim heyet almayacağım o zor oluyor çünkü
Bende gittim az önce ilk dozu vurundum canım acıyo umarım geçer ağzını sarıp git ben gittiğimde bomboştu allahtan
Burası da boştur inşallah

Bence çalışabilir raporu alma iznini kullan ya okullar açık olsa bile doğum sonrası iznin var zaten 8 hafta o da bitse ikizlerin var yani rapor verirler, idari izin olur bi şekilde olur. Bir süre uzak kalmak lazım toplu yerlerden.

Ama canım montusur odaları 2-3 yaşa uygun değil mi ?
1 yastan itibaren kullanılıyormuş aslında bu tamamen bebeğin gelişimine ve hareketine bağlı. Bu yatak
Türlerinde bebeğin beşikten düşmesini vs baya azAltiyorsun. Eğilmesi problem ama zaten karyolasının da eğiliyoruz ben pek net değilim ama araştırmaya devam edexsgim

Kızlar bebek hareketleriniz nasıl benim bazı günler çok hareketli bazen çok durgun.Sanki karnımda büyümüyor ya puf..
Benimki de dün çok az kıpırdadı korktum ama bugün tekrar başladı sabah, şimdi tekrar durdu mesela. Bir gün yerinde durmuyor bir gün uyuyor gibi değişik bir çocuk Büyümez olur mu büyüyor ama hareketi bir günü bir gününe uymuyor sadece

Okul açılmazsa alacağım yoksa direkt izne gireceğim. Doğum sonrası 2 yıl ücretsiz izne ayrılacağım. Öyle bir belirsizlik ki vallahi Allah hayra çıkarsın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…