2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Haberleri izledıysenız görmüşsünüzdür virüsten karnımızdakı bebek etkılenmıyormuş ona bulaşmıyormuş.süttende bulaşmıyormuş.Bende endışeliyim evdeım ve haftaya detaylı için gidecegim kızımı götrmem hastaneye eşim bizde gitmeyelim dio ama yok ben detaylıya girmezsem olmaz içim içimi yer sürekli

Candysisters Canım sen ne yaptın görünmüyosun buralarda detaylıya girdin mi
Ben fazla giremiyorum ya bu ara elişi yapıorum zaten kızımda sagolsun teli hiç elinden bırakmıo ben ne zaman elıme alsam şarji bıtıo.
Detaylıya girmiştim ama doktr bebek küçük bide cihazdan organlarnı göremıorum dedı 23 haftalık olnca yenıden cagrdı haftaya salı gdecegım bakalım

Allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin canım
İğne kullanıldığı için mi Progestan da kullanıyorsun canım? Yoksa testlerde düşük çıktığı faln için mi?

Benim sürekli var ağrı his kaybı bugün bir misafirimiz vardı onda da hamilelikte başlamış ve devam etmiş ameliyat diyorlarmış artık ona

Anladım canım inşallah yine öyle olur darısıda başıma

Asagi dogru degil capraz yaptilar bana da ben dogumda 14 saat sanci cektigim icin bebek ciksin diye de pilates topunda cok zipladim oda bacaklarimi mahvetti dikislerimden cok bacak agrisi yasadim ben simdi guluyorum ama yuruyemiyordum arabadan ayagimi indiremiyordum. Dogum aninda cok yormayin kendinizi kisaca

Anladım canım iyi haberler alırsın inşallah

Ben yarin hastaneye kan tahlili vermeye gidicem hemde kizlarla(kendi ve esimin kiziyla)
Bukadar sey yapmayin
Birseyden nekadar kacarsan gelir bulur derler ya oyle valla
Dikkat etmekden baska bi caremiz yok zaten
Dusun yani ben hastane personeliyim, hamileyim ve 1 viruslu hastanemde yatiyo ona ragmen doktor benim ise gitmemde sakinca gormuyo
Tabikide ben gitmicem psikolojiden rapor uzaticam

Seninki benden daha uzun sürmüş. Benim 9 saat sürdü. Duyduğuma göre ertesi güne kalanlar varmış ya ben halime şükrettim. Pilates topunda hiç zıplamadım. Sancı geldikçe yere çöktüm

Benim belimde hiç ağrı yok ama sırt ağrım çok. Hayırlısı, kontrolde doktoruma soracağım ama merak ettim, başkalarında da var mı diye
Bende fıtık var zaten ama hafta ilerledıkçe agrılarm artıo otrdgm yerden zor kalkıyorum bide sabah uyanınca insanın dinç olması gerekır ama ben pert uyanıyorum bel kalça agrısı bide idrar kesesımı yoksa kasıkmı emin olamadım bi yerımde çok sancılı oluo uyandıgımda

Bende kızıma ikra koymayı düşünüyorum ablasının adıda buğlem uyarmı sizce

Arkadaşlar doğum konusunda şimdiden kendinizi psikolojik olarak yormayin insanlığın var olduğu günden bu yana var olan ve olacak bir durum bu, bir iki nesil önce yasasaydik düşünün, anne bebek sağlığı bu kadar da önem arz etmiyordu, çoğu insan evinde doğum yapıyordu, ölümler bile oluyordu, bir de fazla araştırma ve fazla okuma bu donemler için çok doğru değil diye düşünüyorum hele video vs izleme.. akışa bırakalım bı de tevekkül... Anne olmak bu yüzden kutsal değil mi, elbette zorlukları da olacak

Kanda mı bakılıyor canım o şeker tansiyon normaldi dün ama..

Önleminizi alıp gidin canım mutlaka dokunmayın bir yerlere eve gelincede büyün kıyafetlerini makineye at

Kızlar doğum tarihleriniz belirlendi mi ?
Ben sezeryan düşünüyorum bu yüzden haziranın son haftası olur dedi doktor.
Sizde durumlar nedir ?
Bir anda haziran annesi oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…