- 25 Şubat 2016
- 7.761
- 12.978
- 248
- 31
Ben fazla giremiyorum ya bu ara elişi yapıorum zaten kızımda sagolsun teli hiç elinden bırakmıo ben ne zaman elıme alsam şarji bıtıo.Candysisters Canım sen ne yaptın görünmüyosun buralarda detaylıya girdin mi
Allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin canımBenım 2 kaybım ve 1 kızım var bende bu gebeliğimden önce pıhtılaşma oldgnu öğrendim ve hamıle kaldıgım andan beri iğne kullanıyorum ayrıca düşk olmasın die progestanda kullanıyorum şimdilik herşey yolunda bakalım
Benim sürekli var ağrı his kaybıBen öyle belirtiler göstermeye başladım bikaç gün önce. His kaybı değil de bi akşam lavaboya kalktığımda işaret parmağım uyuşuktu sonra geçti, bi de bileklerim kollarım ağrımıştı bi akşam, ben de karpal tünele yormuştum. Şimdi bileğimi fazla hareketlere sokmamaya çalışıyorum bakalım tekrarlayacak mı
Anladım canım inşallah yine öyle olur darısıda başımaEvet aşağı doğru yaptı ama aşırı değildi. Bebeğim 3310 kiloydu. Bende bir his kaybı olmadı çok şükür. Doğum öncesi neysem şimdi de öyleyim his konusunda.
İlk zamanlar ayakta fazla kalmıyorsun. Üstüne oturamıyorsun. Dikişler acıyor. Birkaç güne toparlanıyorsun. Pansuman da yapılıyor tabi bu sürede :)
Asagi dogru degil capraz yaptilar bana da ben dogumda 14 saat sanci cektigim icin bebek ciksin diye de pilates topunda cok zipladim oda bacaklarimi mahvetti dikislerimden cok bacak agrisi yasadim benBelli olmaz o canım. Benim 40 haftam doldu bebek gelmeyince suni sancı denedi doktor. Öyle doğum yaptım. Olmasaydı son çare sezeryan olacaktım. Neşter diyorsun ya normal doğumda da kesi atılabiliyor ama ondan hiç korkma çünkü hiç hissetmedim kestiğini. Sancı vurduğu an kesiyor ve sancı daha baskın olduğu için hiç duymuyorsun bile. Hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun. Hep böyle dua et. Bunu en iyi Rabbim bilir.
Anladım canım iyi haberler alırsın inşallahBen fazla giremiyorum ya bu ara elişi yapıorum zaten kızımda sagolsun teli hiç elinden bırakmıo ben ne zaman elıme alsam şarji bıtıo.
Detaylıya girmiştim ama doktr bebek küçük bide cihazdan organlarnı göremıorum dedı 23 haftalık olnca yenıden cagrdı haftaya salı gdecegım bakalım
Ben yarin hastaneye kan tahlili vermeye gidicem hemde kizlarla(kendi ve esimin kiziyla)Haberleri izledıysenız görmüşsünüzdür virüsten karnımızdakı bebek etkılenmıyormuş ona bulaşmıyormuş.süttende bulaşmıyormuş.Bende endışeliyim evdeım ve haftaya detaylı için gidecegim kızımı götrmem hastaneye eşim bizde gitmeyelim dio ama yok ben detaylıya girmezsem olmaz içim içimi yer sürekli
Seninki benden daha uzun sürmüş. Benim 9 saat sürdü. Duyduğuma göre ertesi güne kalanlar varmış ya ben halime şükrettim. Pilates topunda hiç zıplamadım. Sancı geldikçe yere çöktümAsagi dogru degil capraz yaptilar bana da ben dogumda 14 saat sanci cektigim icin bebek ciksin diye de pilates topunda cok zipladim oda bacaklarimi mahvetti dikislerimden cok bacak agrisi yasadim bensimdi guluyorum ama yuruyemiyordum arabadan ayagimi indiremiyordum. Dogum aninda cok yormayin kendinizi kisaca
Bende fıtık var zaten ama hafta ilerledıkçe agrılarm artıo otrdgm yerden zor kalkıyorum bide sabah uyanınca insanın dinç olması gerekır ama ben pert uyanıyorum bel kalça agrısı bide idrar kesesımı yoksa kasıkmı emin olamadım bi yerımde çok sancılı oluo uyandıgımdaBenim belimde hiç ağrı yok ama sırt ağrım çok. Hayırlısı, kontrolde doktoruma soracağım ama merak ettim, başkalarında da var mı diye
Bende kızıma ikra koymayı düşünüyorum ablasının adıda buğlem uyarmı sizceAmin canımyok daha biz doğana kadar bulsak iyi aslında ben kendi kendime buluyorum o kendi kendine hiç bunu konuşmuyoruz ama yavaştan konuşup netleştirmemiz lazım. Kızı ben erkeği o koyacak. Ben Defne ile İkra arasında gidip geliyorum. O da Ömer Asaf mı Ömer Taha mı arasında. İki hafta evdeyiz buna yoğunlaşma zamanı geldi
HadiyaBenim sürekli var ağrı his kaybıbugün bir misafirimiz vardı onda da hamilelikte başlamış ve devam etmiş ameliyat diyorlarmış artık ona
İkra listemizde var canımBende kızıma ikra koymayı düşünüyorum ablasının adıda buğlem uyarmı sizce
Kanda mı bakılıyor canım o şekerGenelde tansiyon dusuklugunden olur ama şekere de bakmak lazim. Aclik ve tokluk sekerine baktir istersen
Benimki sezeryandi, dogumdan 3-4 gun sonra tartildigimda sanirim 6kilo gitmisti. 6. Aya kadar kendime serbestlik vermistik ek gidaya kadar, o ara 2-3 kilo verdim. Ek gida sonrasi diyet ve spor yaptim kalanin hepsi gittizayiflayinca gobek mobekte kalmadi ama suan yine duba gibiyim o ayri
Bir defa yaptin canim, hic kafani bulandirma. Bebisini kucagina alacagini düşün sadece, aklina korkutucu seyler gelince positif dogum hikayelerini oku. Ben de korkuyorum ama biliyorumki sezeryandan sonra 5-6 gun sorluk ceksemde sonrasi rahat olacak hepimiz toparlayip tekrar bebeklere odaklanacagiz
Cok normalbebek mesaneye baski yaptigi icin oluyor
Ben yasadim yani cokta şaapmamak lazimodak noktamiz bebegimizi kucagimiza almak olsun, yoksa her dusunce insani urkutebilir
Önleminizi alıp gidin canım mutlaka dokunmayın bir yerlere eve gelincede büyün kıyafetlerini makineye atHaberleri izledıysenız görmüşsünüzdür virüsten karnımızdakı bebek etkılenmıyormuş ona bulaşmıyormuş.süttende bulaşmıyormuş.Bende endışeliyim evdeım ve haftaya detaylı için gidecegim kızımı götrmem hastaneye eşim bizde gitmeyelim dio ama yok ben detaylıya girmezsem olmaz içim içimi yer sürekli
Evet canim kandan bakiliyor, istersen hastanede ya da saglik ocaginda baktir. Ya da etrafinda seker olcum cihazi olan biri varsa alip kendin de bakabilirsinKanda mı bakılıyor canım o şekertansiyon normaldi dün ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?