2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bizim mahalledede çıktı korona hemde en işlek alışveriş yapılan yerde bir kişide cocukmus diyolar çocukta varsa ailesinde de vardır maskeli giysili kişiler çocuğu almaya geldi pozitif mi bilgi verilmedi ama baya önlem var

Benimki de çok sakin geliyor görümcem 18. Haftasında baya hissediyorum diyor
Ben 14.uncu haftadan beri hissediyorum ve karnımı yirtacak gibi şimdi canim aciyo arkadasimin da oğlu var ama o hiç hissetmeden doğurdu çok çok az hissediyomus

Hadi ya neresi hangi semt Allahım sen koru ya

Hangi mahallede çıktı canım ya sende beylikdüzündesin galiba

Aynen canım ihlas 3 karşısında dediler video dolasiyo inşallah negatiftir sonucu
Sen detaylı ultrasonunu birincidemi yaptırdın canım.Radyoloji uzmanı yapıyor dedikleri için ben yaptırmadım perinatolojoye gittim eğitim araştırmaya ordada erken olduğu için 19+2 tam ayrıntılı sonuç veremedi 4 hafta sonra tekrarlamamı istedi bende tekrar randevu düşüremedim.Şimdi ne yapayım birinciyemi gideyim diye düşünüyorum.

Birincide yaptırdım bir kere sonra da bu yaşadığım olaylar sonucunda bir perintologa gittim bir de orda yaptırdım bişey olmuş müdür diye birincide yaptırabilirsin ama benim bebiş yüzünü gostermiyo israrla

Ben kendi fikrimi yada uygulamamı soyleyım canım büyk beşikler varya ondan aldım ben sallanıoda.altında iki çekmecesi var başta orası yetti bize bebeklık donemnde sonra buyuyunce baş ucu çekmecemide ona tahsıs ettim bide elbise dolabım baya büyk ordanda bi kısmını kızıma ayırdım.şimdi kardesi doğunca duruma göre cocuk odasına gecirebilirim ordada elbise dolabı var ranza var .şuan elbise dolabına yorgan faln koyuyorum ama duruma göre boşaltırım artık.

Kızlar kullandığınız vitamin isimleri ve hangi vakitte aldığınızı söyler misiniz?

Kızlar nedir bu korona kabusu ya ne yapıcaz biz bilmiyorum. Evden çıkmaya dahi yasak gelmeli bence. İnsanlar hala sokaklarda geziyor anlamıyorum ya gezmek bu kadar önemli mi. İşi olan mecbur gitsin. Ne biliyim ekmek almaya gidilsin anlıyorum ama böyle gezmeye çıkmak çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…