- 9 Temmuz 2019
- 668
- 656
- 33
- 32
Ne güzel canım senin saklama alanın çokmus.o yüzden çok sıkıntı yaşamamışsın.bende dün bir dolanımı düzenledim atılacakları attım ama bebek için yer açılmadı.her şekilde ona bir şifonyer lazım o olmuşken birde dolap alayım diyorum.misafir yorganlarım felan sığmıyor onları koyarım hemde dedimBen kendi fikrimi yada uygulamamı soyleyım canım büyk beşikler varya ondan aldım ben sallanıoda.altında iki çekmecesi var başta orası yetti bize bebeklık donemnde sonra buyuyunce baş ucu çekmecemide ona tahsıs ettim bide elbise dolabım baya büyk ordanda bi kısmını kızıma ayırdım.şimdi kardesi doğunca duruma göre cocuk odasına gecirebilirim ordada elbise dolabı var ranza var .şuan elbise dolabına yorgan faln koyuyorum ama duruma göre boşaltırım artık.
Hasta kabul etmeseler bile danışmaya gidip aile hekimine bu raporu çıkartmam lazım dersen içeri alırlar bence tedavi için gitmiyorsun sonuçtaHiç rapor çıkartmamıştım kızlar.Sağlık ocakları da hasta kabul etmiyormuş artık. Gitsem yazarlar mı?
Ben ferrum kullanıyorumKızlar siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz doktorum kullan dedi mesaj attı ama ismini yazmamıs
Bu konuda benım fikrim hastaneye gitmek evde sancıyı çekmemek sebebi ise biz bebegın ne durumda oldgnu bılemıoruz benım kızımnda son gunlerde kalp atısı düxensizdi hatta sezeryana alacaktı benı doktr ama son anda ıkınma gelınce normle aldı.Gece rüyama giriyor canım ya doğumla yatıp doğumla kalkıyorum. Son ana kadar hastaneye gitmeyeyim diyorum. Ebeler habire açıldı mı diye bakıyor ya. Sonra bide kontrol altında olmak iyidir diyorum. İlkinde oğlanın kalp atımı yavaşlamıştı hemen müdahale edip keseyi patlattı doktor. Orda olmak güzel bir şey tabi. Mecbur gidicem napıyım. Kafam karışıyor bu sorularla.
Yazdırmak mı gerek eczaneden alabilir miyim direktBen ferrum kullanıyorum
eczaneden alabilirsiniz 10 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsamYazdırmak mı gerek eczaneden alabilir miyim direkt
Bende deli cesareti vardı sanırım hamıleyken dogum videoları izkerdim sürekliCanım sen yaşadında biliyosun korkuyosun ben hiç yaşamadan bilinmezden tırsıyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum dünyada milyonlarca kadın başardı bende başarmak zorundayım öyle ya da böyle bebek çıkacak bir şekilde diye ama bu rahatlama bir gün sürüyor en fazla:)
Bende yırtıldıgımı anlamadım nasıl bişeyse normalde bi yerımız yırtılacakda ooo ortalığı yıkardım herldr .bişeyin cırt die gittiğini anladım sdece bide benım yırtığım biraz fazla oldu arkama kadar o benı zorladı agrısından sürekli hastaneye gidip baktırdım yırtıldı kesin dieBelli olmaz o canım. Benim 40 haftam doldu bebek gelmeyince suni sancı denedi doktor. Öyle doğum yaptım. Olmasaydı son çare sezeryan olacaktım. Neşter diyorsun ya normal doğumda da kesi atılabiliyor ama ondan hiç korkma çünkü hiç hissetmedim kestiğini. Sancı vurduğu an kesiyor ve sancı daha baskın olduğu için hiç duymuyorsun bile. Hakkında hayırlısı hangisi ise o olsun. Hep böyle dua et. Bunu en iyi Rabbim bilir.
Bebek kayıplarım oldgu için önlem amaçlı progestan verdı doktorum bu hafta bıraktıracaktı ama benım erken doğum hikayemde oldugu için ozaman 30.haftalara kadar kullnmaya devam et rahım agzına bakarız duruma göre keseriz yada devam edersin dedi.Allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin canım
İğne kullanıldığı için mi Progestan da kullanıyorsun canım? Yoksa testlerde düşük çıktığı faln için mi?
Evet ben de gitme taraftarıyım. Beni hiç almadılar o çengel denen şeye. Hep yatakta baktılar açılmaya.Bu konuda benım fikrim hastaneye gitmek evde sancıyı çekmemek sebebi ise biz bebegın ne durumda oldgnu bılemıoruz benım kızımnda son gunlerde kalp atısı düxensizdi hatta sezeryana alacaktı benı doktr ama son anda ıkınma gelınce normle aldı.
Benım bi arkadaşım evde kaç saat sancı cektı onada dedım bekleme git diye ama çengelden korkuomuş gitmedi sonuç bebek tersmiş aşşa inmemiş bile sezeryana almışlar ve o kadar sancıyı boşa çekmiş oldu.Ben evde bekleyemem.hamıle kalmak demek herşeyi göze almak demek ben kıxımda erken dgm riskimden dolayı sürekli çengeldeydım ve nstdedydım yapacak bişey yok.bakalım bu nasıl olacak arada benide korku sarıo
Tedbir bizden takdir Allahtan tabiki olacagı varsa olur ama yinede hastaneye götrme taraftarı degılım Allaha emanet bakalımBen yarin hastaneye kan tahlili vermeye gidicem hemde kizlarla(kendi ve esimin kiziyla)
Bukadar sey yapmayin
Birseyden nekadar kacarsan gelir bulur derler ya oyle valla
Dikkat etmekden baska bi caremiz yok zaten
Dusun yani ben hastane personeliyim, hamileyim ve 1 viruslu hastanemde yatiyo ona ragmen doktor benim ise gitmemde sakinca gormuyo
Tabikide ben gitmicem psikolojiden rapor uzaticam
Ama bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.Hasta kabul etmeseler bile danışmaya gidip aile hekimine bu raporu çıkartmam lazım dersen içeri alırlar bence tedavi için gitmiyorsun sonuçta
Zaten evden birine bulaşsa hepimize gecer herlde anlayana kadar.hepimize ayrı havlu koydum eşim dio sürekli aynı ortamdayız kızımızda öpüyoruz bi havluyla kurtulamazsın dıo Rabbim korusun hepimiziÖnleminizi alıp gidin canım mutlaka dokunmayın bir yerlere eve gelincede büyün kıyafetlerini makineye at
Neresi orasıBizim mahalledede çıktı korona hemde en işlek alışveriş yapılan yerde bir kişide cocukmus diyolar çocukta varsa ailesinde de vardır maskeli giysili kişiler çocuğu almaya geldipozitif mi bilgi verilmedi ama baya önlem var
Hmm anlıyorum canım benim odaya sığmadı bi model daha var görmüşsndr hem besgn altnda cekmce var hem yanında alt degstrme yerı ve o yerın altında kıyafet için tekrar göz var ondan almk istedm ama sığmadı oda baya bi zamn iş görür gbi ama senin drmn farklı tabiNe güzel canım senin saklama alanın çokmus.o yüzden çok sıkıntı yaşamamışsın.bende dün bir dolanımı düzenledim atılacakları attım ama bebek için yer açılmadı.her şekilde ona bir şifonyer lazım o olmuşken birde dolap alayım diyorum.misafir yorganlarım felan sığmıyor onları koyarım hemde dedimbana lazım ne yaparsam yapim açıkta bişeyler kalıyor söyle 2 yaşına kadar idare etseydik ihtiyaçları doğrultusunda bişeyler alırdık ama ne yapalım
Ben bugun gittim ilaç yazdırdım sizde gidin yazarlar belkiAma bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.
Tamam yarın sorarım size iyi geliyormu bende baş dönmesi oluyordu doktorum demir ilacı kullanmamı istedieczaneden alabilirsiniz 10 tl civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam
Raporu aile hekimi çıkarırmıkı pek sanmıorum ben.benım progestan ilacına raporum oldgu halde yazmak istemedi bize bu ilaçları yazmayın dendi faln dedı gerıde bu seferlık yazaym dedıAma bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.
Aynen geleceği varsa herşey allahtan önlemimizi alaşımda yinedeZaten evden birine bulaşsa hepimize gecer herlde anlayana kadar.hepimize ayrı havlu koydum eşim dio sürekli aynı ortamdayız kızımızda öpüyoruz bi havluyla kurtulamazsın dıo Rabbim korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?