2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne güzel canım senin saklama alanın çokmus.o yüzden çok sıkıntı yaşamamışsın.bende dün bir dolanımı düzenledim atılacakları attım ama bebek için yer açılmadı.her şekilde ona bir şifonyer lazım o olmuşken birde dolap alayım diyorum.misafir yorganlarım felan sığmıyor onları koyarım hemde dedim bana lazım ne yaparsam yapim açıkta bişeyler kalıyor söyle 2 yaşına kadar idare etseydik ihtiyaçları doğrultusunda bişeyler alırdık ama ne yapalım

Hiç rapor çıkartmamıştım kızlar. Sağlık ocakları da hasta kabul etmiyormuş artık. Gitsem yazarlar mı?
Hasta kabul etmeseler bile danışmaya gidip aile hekimine bu raporu çıkartmam lazım dersen içeri alırlar bence tedavi için gitmiyorsun sonuçta

Kızlar siz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz doktorum kullan dedi mesaj attı ama ismini yazmamıs

Bu konuda benım fikrim hastaneye gitmek evde sancıyı çekmemek sebebi ise biz bebegın ne durumda oldgnu bılemıoruz benım kızımnda son gunlerde kalp atısı düxensizdi hatta sezeryana alacaktı benı doktr ama son anda ıkınma gelınce normle aldı.
Benım bi arkadaşım evde kaç saat sancı cektı onada dedım bekleme git diye ama çengelden korkuomuş gitmedi sonuç bebek tersmiş aşşa inmemiş bile sezeryana almışlar ve o kadar sancıyı boşa çekmiş oldu.Ben evde bekleyemem.hamıle kalmak demek herşeyi göze almak demek ben kıxımda erken dgm riskimden dolayı sürekli çengeldeydım ve nstdedydım yapacak bişey yok.bakalım bu nasıl olacak arada benide korku sarıo

Bende deli cesareti vardı sanırım hamıleyken dogum videoları izkerdim sürekli

Bende yırtıldıgımı anlamadım nasıl bişeyse normalde bi yerımız yırtılacakda ooo ortalığı yıkardım herldr .bişeyin cırt die gittiğini anladım sdece bide benım yırtığım biraz fazla oldu arkama kadar o benı zorladı agrısından sürekli hastaneye gidip baktırdım yırtıldı kesin die bide o halde kızım sarılık oldu hastanede yattık oda çok zorladı benı herşeyi kendin yapıosun yatamıosun fazla benim kız makıneyıde pek sevmedi makıneye koyuyorum ciyak ciyak aglıodu İnşallah bu sefer hep evimzde oluruz

Allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin canım
İğne kullanıldığı için mi Progestan da kullanıyorsun canım? Yoksa testlerde düşük çıktığı faln için mi?
Bebek kayıplarım oldgu için önlem amaçlı progestan verdı doktorum bu hafta bıraktıracaktı ama benım erken doğum hikayemde oldugu için ozaman 30.haftalara kadar kullnmaya devam et rahım agzına bakarız duruma göre keseriz yada devam edersin dedi.

Evet ben de gitme taraftarıyım. Beni hiç almadılar o çengel denen şeye. Hep yatakta baktılar açılmaya.

Tedbir bizden takdir Allahtan tabiki olacagı varsa olur ama yinede hastaneye götrme taraftarı degılım Allaha emanet bakalım

Hasta kabul etmeseler bile danışmaya gidip aile hekimine bu raporu çıkartmam lazım dersen içeri alırlar bence tedavi için gitmiyorsun sonuçta
Ama bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.

Önleminizi alıp gidin canım mutlaka dokunmayın bir yerlere eve gelincede büyün kıyafetlerini makineye at
Zaten evden birine bulaşsa hepimize gecer herlde anlayana kadar.hepimize ayrı havlu koydum eşim dio sürekli aynı ortamdayız kızımızda öpüyoruz bi havluyla kurtulamazsın dıo Rabbim korusun hepimizi

Neresi orası

Hmm anlıyorum canım benim odaya sığmadı bi model daha var görmüşsndr hem besgn altnda cekmce var hem yanında alt degstrme yerı ve o yerın altında kıyafet için tekrar göz var ondan almk istedm ama sığmadı oda baya bi zamn iş görür gbi ama senin drmn farklı tabi

Ama bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.
Raporu aile hekimi çıkarırmıkı pek sanmıorum ben.benım progestan ilacına raporum oldgu halde yazmak istemedi bize bu ilaçları yazmayın dendi faln dedı gerıde bu seferlık yazaym dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…