2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Tedbir bizden takdir Allahtan tabiki olacagı varsa olur ama yinede hastaneye götrme taraftarı degılım Allaha emanet bakalım
Sonuc olarak gidemedim canim
Hastane reddetti
Raporumu uzattilar
Carsambadan itibaren burada karantinadan bahsediliyo resmilesmesini bekliyoruz

Kızlar demir ilacını ne kadardır kullanıyorsunuz? Doktorum bana Maltofer kullan dedi kullanan varmı? Yarın yazdırıcam ilaçta iki kutu mu yazdırayım sizce bu arada kanıma baktırmadım ama belirtilerim demir eksikliği var gibi önlem açısından kullan dedi doktorum

Kızlar yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim doktorum da sonrasında muayene edecek ya alttan muayene etmiyorlar değil mi şuana kadar sıkıntılı bi durumum olmamıştı ama merak ettim

Canım bende maltofer kullanıyorum 2 aydır kullanıyorum ılk ay gunde 1 di bu ay günde 2 ye cıkardı bitince farklı ılaclar yada farklı dozlara geçebılırız dedi her ay için farklıymış verdiği ilaçlar

Anladım canım o zaman şimdilik bir kutu yazdırayım. Sen kan verince mi çıkmıstı demir eksikliği canım yoksa her hamileye kullandırılıyor mu merak ettim de

Birde zararı olmuyor değilmi bebeğe

Tetanoz aşısının ilk dozunda kolum hiç ağrımamıştı bugün 2. yi yaptırdım nasıl acıyor ya ebe farklıydı bu sefer bu kadar mı fark eder vuran kişiyle kolum resmen tutuk gibi

Tetanoz aşısının ilk dozunda kolum hiç ağrımamıştı bugün 2. yi yaptırdım nasıl acıyor ya ebe farklıydı bu sefer bu kadar mı fark eder vuran kişiyle kolum resmen tutuk gibi
Ben tek doz oldum bir yıl önce olduğum için 3 gün çok agridi

Anladım canım o zaman şimdilik bir kutu yazdırayım. Sen kan verince mi çıkmıstı demir eksikliği canım yoksa her hamileye kullandırılıyor mu merak ettim de☺
Canım ben tahlıl yaptırmıstım ılk kullandıgım ay ama degerlerım dusuk degıldı normaldı ama her hamıleye kullandırıyoruz rutın verdıgım ılaclar bunlar dedı cunku bebek depolarda bırsey bırakmıyormus malumm zararı yok yanı rahat ol mesela benım aksıne sac dökülmelerım falan kesıldı vıtamınlerden sonra cok sevınıyorum bu duruma bana ıyı geldı kılo alımınada oyle bır etkısı yok hıcbırının

Bebek neden sarılık oluyor yeterince emmedikleri için mi merak ettim
Evet canım zaten doğduklarında sarılık şeyi oluomuş adı aklıma gelmedı hormon mu neyse artık .tam doymadıkları içinde yukselıomuş çoğu hastanye bıle gıtmıomuş ama ben cesaret edemedim zararlarıda oluomuş ozamn araştrmıştm şuan aklımda degıl ama .başlarda süt az gelıo yada kendısı memeyı fazla tutmuo derken bi şekılde oluo .göğüslerimden foşur foşur süt akardı benım kıza yetmezdi yada o emmezdi zaten iştahsız halada öyle 5 aylıkken faln benı bıraktı emmeyı yanı.hiç iştahıa yok zorla yedryorum

Haberlerde söylemişti zaten ben burayada yazmıştım hamıle olupda hasta olan kadın korkmasın bebegıne gecmıyor dıordu haberde süttende geçmiomuş ama temas nasıl olmalı onu bılemıorum tabı

Kızlar yarın sabah detaylı ultrasona gireceğim doktorum da sonrasında muayene edecek ya alttan muayene etmiyorlar değil mi şuana kadar sıkıntılı bi durumum olmamıştı ama merak ettim
Ben kızımdayken 32 haftalıga kadar hiç alttan bakmadılar dahada bakmazlardıda ben altta baskı var deyınce bakmışlardı iyikide demişim

Hadi ya ne güzel bende de var saç dökülmesi birde basım falan da dönüyor arada demir eksikliği yapıyormus sanırım yarın aile hekimine gidip yazdırayım pahalı bir ilaçmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…