Benim iki tane diye delikten yukarıda şiş diye düşünüyorum. Bende de şişkinlik var göbek deliğinin üzerinde.Benım karnım göbek deliğimden aşşası degılde yukarısı çok şişti ya bu normal miki anlayamadım bebegmn harktleride hep aşşada değişik
Benım karnım göbek deliğimden aşşası degılde yukarısı çok şişti ya bu normal miki anlayamadım bebegmn harktleride hep aşşada değişik
Bende baş dönmesi yok ama bu ilacı kullandığım için mi bilemedimTamam yarın sorarım size iyi geliyormu bende baş dönmesi oluyordu doktorum demir ilacı kullanmamı istedi
Canım ben de aşağıda hissediyorum doktor bebeğe bakarkende ordan bakıyor ultrasonla
O zaman orda şansını dene çünkü bu da senin için gerekli bir şey yazmak zorundalarAma bu rapor her yerden çıkarılmıyor ki. Eğitim araştırma yada bazı özellerde çıkarılabiliyor.☹
Bebek neden sarılık oluyor yeterince emmedikleri için mi merak ettimBende yırtıldıgımı anlamadım nasıl bişeyse normalde bi yerımız yırtılacakda ooo ortalığı yıkardım herldr .bişeyin cırt die gittiğini anladım sdece bide benım yırtığım biraz fazla oldu arkama kadar o benı zorladı agrısından sürekli hastaneye gidip baktırdım yırtıldı kesin diebide o halde kızım sarılık oldu hastanede yattık oda çok zorladı benı herşeyi kendin yapıosun yatamıosun fazla benim kız makıneyıde pek sevmedi makıneye koyuyorum ciyak ciyak aglıodu İnşallah bu sefer hep evimzde oluruz
Hamile ve bebekler hariç hasta almıyorlar kuzum seni alırlarHiç rapor çıkartmamıştım kızlar.Sağlık ocakları da hasta kabul etmiyormuş artık. Gitsem yazarlar mı?
Ocean mumy akşamları yatmadan önce alıyorum. Sabah ta aç karni kan ilaciKızlar kullandığınız vitamin isimleri ve hangi vakitte aldığınızı söyler misiniz?
Her yeni doğan bebek sarılık oluyor ama bazıları hafif bazıları ağır atlatıyor...ve hastanede kalması gerekiyor.... Sariliktan korumak için sık sık emzirmek gerekiyor... Bana kızımda eğer anne ile bebek aynı kan grubunda ise hafif geçirir demişlerdi hemşireler... Çok şükür öyle de oldu kızım hafif atlatmisti... bebeğin aç kalması sarılığın artmasına neden oluyor. Bir akrabamız illa emziricem mama vermicem diye ısrar etti emzirdiginde de yeterince beslenememis kuvvetli olmadigi için cekememis.. 3 kere hastaneye yatti bebek sarılığın oranını düşürmek için sonrasında pes edip mama verdi.....Bebek neden sarılık oluyor yeterince emmedikleri için mi merak ettim
Sanirim bende var perşembe dr.a sorucam parmaklarimda uyusma his kaybi ve bileklerim de inanilmax agri ozellikle sabah kalkincaKarpal tünel sendromuna yakalananlar bu ellerdeki his kaybı bazılarında doğumdan kalan bir rahatsızlık olarak kaliyomus yaşayan var mı başka
Mama yada süt karnını doyurcaz yani hm tamamHer yeni doğan bebek sarılık oluyor ama bazıları hafif bazıları ağır atlatıyor...ve hastanede kalması gerekiyor.... Sariliktan korumak için sık sık emzirmek gerekiyor... Bana kızımda eğer anne ile bebek aynı kan grubunda ise hafif geçirir demişlerdi hemşireler... Çok şükür öyle de oldu kızım hafif atlatmisti... bebeğin aç kalması sarılığın artmasına neden oluyor. Bir akrabamız illa emziricem mama vermicem diye ısrar etti emzirdiginde de yeterince beslenememis kuvvetli olmadigi için cekememis.. 3 kere hastaneye yatti bebek sarılığın oranını düşürmek için sonrasında pes edip mama verdi.....
Olabilir canım çünkü tansiyonum normal internette belirtiler varda baş dönmesi yapıyomışBende baş dönmesi yok ama bu ilacı kullandığım için mi bilemedim
Aynen canim benim parmaklarima kadar agriyo özellikle sabah uyandigimdaSanirim bende var perşembe dr.a sorucam parmaklarimda uyusma his kaybi ve bileklerim de inanilmax agri ozellikle sabah kalkinca
.O zaman orda şansını dene çünkü bu da senin için gerekli bir şey yazmak zorundalar
Çok sağol cnmHamile ve bebekler hariç hasta almıyorlar kuzum seni alırlar
Aynen bende cnm.Benim de detaylim persembe, klinikte olacak iki doktor oluyor. Kizimda gittigimde pek kimse yoktu randevulu çalıştıklarından. Yine oyledir tahminim. Ama yine de tedirginim yanibunu da hayirlisiyla sorunsuz atlatirsam kendi soktoruma bir ay daha gitmem
Sanırım
Annelerin durumu nasılmış peki?Virüsle ilgili bizim açımızdan olumlu şeyler de oluyor
Doğum yapan 4 hastanın bebeğinde korona testi negatif çıkmış
Chinese case study suggests COVID-19 is not transmitted from pregnant mothers to newborns
A paper in the journal Frontiers in Pediatrics reported that four infants born to mothers infected with COVID-19 did not show signs of inheriting the viral disease. Two of the four babies did experience some minor medical complications that doctors could not connect to the coronavirus. This is...eurekalert.org
Linke göre 4 anne de tamamen iyileşmiş.Aynen bende cnm.
Annelerin durumu nasılmış peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?