2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar dünden beri göbek deliğimin hizasında sağ tarafa doğru avuc içi kadar yer agrıyor içten yanıyo gibi sanki dünden beri hareketleri var ama şiddetli değil. Sağlık ocagına gittim kalp atısı iyiydi ama neden olsun ki bu ağrı?

Benım karnım göbek deliğimden aşşası degılde yukarısı çok şişti ya bu normal miki anlayamadım bebegmn harktleride hep aşşada değişik

Benım karnım göbek deliğimden aşşası degılde yukarısı çok şişti ya bu normal miki anlayamadım bebegmn harktleride hep aşşada değişik
Benim iki tane diye delikten yukarıda şiş diye düşünüyorum. Bende de şişkinlik var göbek deliğinin üzerinde.

Bebek neden sarılık oluyor yeterince emmedikleri için mi merak ettim

Bebek neden sarılık oluyor yeterince emmedikleri için mi merak ettim
Her yeni doğan bebek sarılık oluyor ama bazıları hafif bazıları ağır atlatıyor...ve hastanede kalması gerekiyor.... Sariliktan korumak için sık sık emzirmek gerekiyor... Bana kızımda eğer anne ile bebek aynı kan grubunda ise hafif geçirir demişlerdi hemşireler... Çok şükür öyle de oldu kızım hafif atlatmisti... bebeğin aç kalması sarılığın artmasına neden oluyor. Bir akrabamız illa emziricem mama vermicem diye ısrar etti emzirdiginde de yeterince beslenememis kuvvetli olmadigi için cekememis.. 3 kere hastaneye yatti bebek sarılığın oranını düşürmek için sonrasında pes edip mama verdi.....

Karpal tünel sendromuna yakalananlar bu ellerdeki his kaybı bazılarında doğumdan kalan bir rahatsızlık olarak kaliyomus yaşayan var mı başka
Sanirim bende var perşembe dr.a sorucam parmaklarimda uyusma his kaybi ve bileklerim de inanilmax agri ozellikle sabah kalkinca

Mama yada süt karnını doyurcaz yani hm tamam

O zaman orda şansını dene çünkü bu da senin için gerekli bir şey yazmak zorundalar
.
Çrş detaylım var mecbur gideceğim ama hastaneden korkuyorum açıkçası. Yarın bi gideyim sağlık ocağına. Hemşirem tenha oluyor dedi, bakayım olmadı detaylıdan sonra bir şekilde almam lazım.
Hamile ve bebekler hariç hasta almıyorlar kuzum seni alırlar
Çok sağol cnm yarın bir gideyim sabah erkenden bakayım, çözüm bulmam lazım

Benim de detaylim persembe, klinikte olacak iki doktor oluyor. Kizimda gittigimde pek kimse yoktu randevulu çalıştıklarından. Yine oyledir tahminim. Ama yine de tedirginim yani bunu da hayirlisiyla sorunsuz atlatirsam kendi soktoruma bir ay daha gitmem
Sanırım

Virüsle ilgili bizim açımızdan olumlu şeyler de oluyor
Doğum yapan 4 hastanın bebeğinde korona testi negatif çıkmış

Aynen bende cnm.
Annelerin durumu nasılmış peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…