2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar ya ben 23 haftalıkken tekrar detaylı için gidecegim ya şeker yüklemeinide aradan cıkartabılırmıyım acaba doktrdan rica etsemde bıde onun için hastanye gitmesem.
Kaçıncı haftalar arası şeker yuklemesi yapılıyor?Kızımdayken sınırda çıkmıştı cihaz almıştım diyet uygulamıştım oyuzden bundada yuklemeyı yaptrmayı istıyorum.

Ben 23.haftada kontrole gittim 26.haftada yükleme yaptıralım dedi. Benimde şeker geçmişim var.

Kızlar evde olduğumuz şu dönemde bebeklerimizin ve kendimizin çantasını hazırlayalm, siz neler alacaksınız yanınıza, kıyafet alışverişi ne durumda internetten hangi siteleri onerrsnz hadi biraz sohbet kafa dağıtmaca

Günaydın kızlar.
Bu hafta içi doktoruma muayeneye gidecektim. Ama eşim gitmek ne kadar doğru diye tedirgin oluyor. 1 ay oldu muayene olmayalı. Bebeğin durumunu da merak ediyorum bide yüzünü renklide görmek istiyorum :)) doktoruma bi sorucam bugün WhatsApp tan. Bakalım ne diyecek.

Ben geçenlerde kabin boy valiz aldım yıkadım. Icini doldurmaya başlıycam. Şuan 1 tane aldım ama toplam 2 tane 11li hastane cikisi koyarım.4 tane 5 li hastane çıkışımız var 2 sini koyarım onunda. Bebek temizleme pamuğu aldım.bez aldım. Kendime lohusa geceligi ve pijamasi var onu koyarım. Yetişkin bezi koyarım.biberon ve emzik aldım ama lazım olur mu bilmem.deterjanlarini falan aldım onlarla yıkayıp ütüleyince yerlestiririm ama.

Kaslarla alakalı olabilir canım

Daha kendime doğru düzgün bişey almadım kilomu bedenimi kestiremediğimden ama kızım için baya hazırlık yaptım diyebilirim gerçi bu ay internet siparişi bile vermeyi düşünmüyorum bekleyeceğim

Kizlar tetanozun 2. Dozunh hemşirenin verdiği tarihten birkaç gün sonra vurdursam sorun olur mu?
Ben ilkini nerdeyse 1 hafta sonra yaptırdım bişey olmadı bişey de demedi o kadar uyuz bi hemşire olmasına rağmen Ama ikinci dozu da ona göre ertelemiş oldu

Hadi ya ne güzel bende de var saç dökülmesi birde basım falan da dönüyor arada demir eksikliği yapıyormus sanırım yarın aile hekimine gidip yazdırayım pahalı bir ilaçmı☺
Zannetmıyorum canım pahalı oldugunu yazdırınca 3 lıra 5 lıra anca verırsın ben toplu aldıgım ıcın tek fıyatını blmyrm ama cok degıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…