- 21 Ocak 2020
- 191
- 288
- 23
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah sanaKızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
Cok gecmis olsun canim insallah sonuclar temiz cikarKızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
Hayirli olsun saglikla gelsin oglun insallahEn başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştimdün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmezEki Görüntüle 2607728
Evet canım maalesef belirti gösteren herkese test yapılmıyor hala yurtdışı bağlantısı arıyorlar test için. Bu durum aramızda tespit edilemeyen binlerce vaka dolaştığı anlamına geliyor. Hergün yapılan test sayısı düşüyor nasıl iş anlamadım.Şüphelendilerse bile hemen test yapmaları gerekmezmıydı neden yapmadılarkı benı yanlış anlama senın için demıorum ama bu şekilde geri gönderıolarsa bana bıraz sıkıntılı gbı geldi olayın üstüne çok düşmüolarmş gbi.sen nerde yasıodun
Hemen hemen senin haftalarında canım. Kasılma tecrübem yok ama son kontrolde doktoruma erken doğum rıskımi sordum. Yok her şey olması gerektiği gibi dedi. Konumları, suları, rahim ağzı bunlar belli eder az çok dediKacıncı haftalarda basladı cnm bu sende ıns kasılma deıldır kasılma olmasından kısalmaya sebep olmasından korkuyorum bunun canım bazen sert oluyo baya karnım ayaklarımı uzatınca gergın gbı hıssedıyorum sırt ustu yatarsam
Ben öyle en fazla bir dakika yatabiliyorum artık direkt nefesim kesiliyor. Ancak ayakların altına yüksek yastık koyarsam yatabiliyorum. En başından beri solda rahatım. Bende sırt üstü uzun süre ayaklar düz olmasın diye izledim netten. Özellikle 20 li haftalardan sonra.Sırt üstü bacakları kırmadan yatmak çok iyi değil diye biliyorum ben de, rahatsız edici hem. Onun dışında bilgim yok.
Evdeyim ama durmuyorum pek evin içinde de zaten dinlene dinlene yapayım derken akşam oluyor yine. Bel ağırlığı kaldıramıyor sanırım artık zaten öyle güçlü bir kemik yapın da yoksa kaçınılmaz ağrısıSık sık dinlenmek lazım. Senin de zordur ama, daha sık ayaktasındır
Evet sola yatmak gerekiyomuş. Ben genelde uyurken sırt üstü yatardım. Şimdi işte kendimi alıştırdım sayılır sola. Hala bazen gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi sonra hemen dönüyorum. Evde düzenli egzersiz yapmaya çalışıyorum ben de videodan takip edip, orda gördüm az bişey dizler kırık vaziyette yatıyorum.Ben öyle en fazla bir dakika yatabiliyorum artık direkt nefesim kesiliyor. Ancak ayakların altına yüksek yastık koyarsam yatabiliyorum. En başından beri solda rahatım. Bende sırt üstü uzun süre ayaklar düz olmasın diye izledim netten. Özellikle 20 li haftalardan sonra.
Cok saol cnm ya hıc ıkız annesı yok bana destek olabilecek yalnısızm sen ıkızsın saol ıyı geldi soyledıklerın ıns ani birsey olmaz kasılmayı bende bilmiyorum hafıf karnımın bı tarafı daha sert cok hafıf cıkıntı oluyo bazen bebek dayanmıs gbı ona kasılma dedıler kozlar bnde tam bilmiyorum nasıl bseyHemen hemen senin haftalarında canım. Kasılma tecrübem yok ama son kontrolde doktoruma erken doğum rıskımi sordum. Yok her şey olması gerektiği gibi dedi. Konumları, suları, rahim ağzı bunlar belli eder az çok dedicanım bizim bir göbüşe iki bebiş sığıyor. Hele ben bu hafta sanırım yırtılıyorum alttan üstten içerden genişleme var damarlar belli olmaya başladı. İyiki erken göbek şişme, fazla kilo alımım olmamış. Şu haftaya kadar ikiz zorluğunu yaşamadım. 25. Hafta artık kilo artış hızlarının arttığı hafta olduğu için iki bebiş olduğundan karnım da ani büyüme oldu. Lütfen çok fazla olumsuza odaklanma
Bende gün boyu oyle yatıyorum ya saol belime yaztık koyupSırt üstü bacakları kırmadan yatmak çok iyi değil diye biliyorum ben de, rahatsız edici hem. Onun dışında bilgim yok.
Egzersiz yapmıyorum. Nisan ayı gelince yürürüm diyordumEvet sola yatmak gerekiyomuş. Ben genelde uyurken sırt üstü yatardım. Şimdi işte kendimi alıştırdım sayılır sola. Hala bazen gece uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi sonra hemen dönüyorum. Evde düzenli egzersiz yapmaya çalışıyorum ben de videodan takip edip, orda gördüm az bişey dizler kırık vaziyette yatıyorum.
Ben kullanıyorum 1 haftadır canım bulantı yapmadı bende iyi geldi hatta zaten 20.haftadan sonra kullanmak şazımmış bebek bütün demiri emiyormuşKizlar ilk kizimdan kalan kan ikaci var 6. Ayda son tuketim tarihi adi maltofer icen var mi bunu? Hastaneler malum gitmek istemiyorum ilac kutusunu secerken buldum. Kullanan var mi sıkıntı oluyor mu bulanti vs?
Akşamları bir bardak süt içip yatıyorum. Yoğurdu sevmiyorum ama arada bir yiyorum.Her gün muhakkak yoģurt yiyiyormusunuz ? Ya da süt içiyor musunuz?
Aile hekiminin elinde kan ilacı olabilir. Ona uğra istersen. Yada cep teli varsa önce bi sor. Danışmaya bıraksın ondan alırsın. Odasına da girmemekte fayda var. Benim vitamin ilacı bitince öyle yapıcam.Kizlar ilk kizimdan kalan kan ikaci var 6. Ayda son tuketim tarihi adi maltofer icen var mi bunu? Hastaneler malum gitmek istemiyorum ilac kutusunu secerken buldum. Kullanan var mi sıkıntı oluyor mu bulanti vs?
Yapmaya calısıyorum canım allahtan ev buyuk boş boş dolanıyorum yuruyus olsun maksat
Bana maltofer vermişti dr. Kabızlık yapabilir belki, bende yaptı.Kizlar ilk kizimdan kalan kan ikaci var 6. Ayda son tuketim tarihi adi maltofer icen var mi bunu? Hastaneler malum gitmek istemiyorum ilac kutusunu secerken buldum. Kullanan var mi sıkıntı oluyor mu bulanti vs?
Ben biraz sıkıldım biliyomusunSüt içiyorum yoğurtta yemeye çalısıyorum peynirde yiyorum
Doktorunuz mu söyledi bu şekilde yapabilirsin diye canım :)Akşamları bir bardak süt içip yatıyorum. Yoğurdu sevmiyorum ama arada bir yiyorum.
Yok canım hiç sormadım ne yiyim ne içiyim diye. İlk oğlumda her akşam içiyordum. Bunda da öyle yapıyorum. Fakat açık süt almıyorum. Marketten pastörize süt alıyorum. Açık süt bana gebelik alerjisi yapmıştı. Doğuma kadar kaşıntıdan kurtulamadım.Doktorunuz mu söyledi bu şekilde yapabilirsin diye canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?