2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Geçmiş olsun canım korona testi yapmadılarmı yani tam anlayamadım

Anca 1 ay sonra gidebiliriz gibi doktorlara o da en iyi ihtimal. Şu salgın bir hafiflesin gideceğim doktoruma inşallah. Umarım çok uzun sürmez şu virüs illeti.

Canım şimdi gördüm evde çok bakamadım mesajlara. Çok geçmiş olsun dışarı falan çıkmış miydin gerçi sen çıkmasan eşin işe gidip geliyordur. Allah şifa versin çok panik olmamaya çalış dua edeceğim senin için rabbim bizleri korusun

Bende de var bu bel ağrısı ya diğer aylarda napacaz bakalım
Of hiç sorma ya ınan bılmıyorum hiçbir iş yapamaz oldum eşim evi süpürdü sildi 2 gun önce bende etrafı toparlayım dedım bısede yapmadım pek ama 2 gündür yatıyorum resmen ağrıdan yataga yatmak oturup kalkmak eziyet oldu düşünüyorum daha doğuma 3 ay var bizi vinçle kaldırırlar artık o zamana kadar

Anca 1 ay sonra gidebiliriz gibi doktorlara o da en iyi ihtimal. Şu salgın bir hafiflesin gideceğim doktoruma inşallah. Umarım çok uzun sürmez şu virüs illeti.
Insallah canim ya insallah
Bende gidemicem dedigin gibi 1 ay sonra ancak
Yaşlılar tabi laf.dinlemiyor sokaklardalardi bugun yine haberlerde gördüm.

Ben çıkmadım türkiyede görüldü dediği zamandan itibaren bir önceki gün kontrole gittim ertesi gün yataklara düştüm valla... Evet eşimde birgün gidiyor birgün gitmiyo ama gelincede doğru duşa çok dikkat ediyor

Magnezyum iyi geliyor ben biraz ayakta kalıyım kuyruk sokumum ağrıyor içince geçiyor

Canım ben bu hafta iğneyi vurulmaya gitmedim virüs korkusundan. Ben bir tane vuruluyorum ama haftada üç gün vurulan duydum. Yani bu riske göre artabilir. Bende risk yok önlem amaçlı haftada bir gün. Eğer risk artarsa artabilir.

Kızlar lütfen şu dönem doktor kontrolune gitmeyin acil bi durum olmadığı sürece
Sanki birkaç haftaya daha kötü olacak gibi geliyor bana. Günümüz aynı ama benim ikiz olunca muhtemel senden önce doğum yaparım. 12 Nisan a randevu koydu o gün şeker yüklemeside olacaktım. Arayacağım gel derse gideceğim şu an yaşadığım şehirde tek bir hasta duyduk ölüm haberi de gelmedi ama bu yayılmayacağı anlama gelmiyor. Onun için arayacağım gel derse giderim. Haftalık iğnem vardı gitmedim korkudan

Bende eve bırını buldum ona yaptırıyorum canım bide sana bısey soracam karnımın bır tarafı dha sert oluyo sankı bebek orya gelmıs dayanmıs gbı hafıf dha yukarda oluyo acaba bu kasılmamı smde boyle bısey yasıyo musun benım haftamda yasadn mı

Oluyor canım bebişinin konumuyla, plesantanın duruşuyla değişiyor mesela bazen alt karnım şiş olurken bazen midenin üstüne varacak kadar yukarıda şişlik oluyor ve sol tarafım daha şiş. İçini ferah tut canım inşallah bu sefer sağlıkla doğuracaksın. Yaşadığın olumsuzluğa odaklanma tabi her şeyi önemsemek lazım ama içini de ferah tut

Yoktur canım öyle birşey. Allah korusun, tedbir alıyorsun sonuçta. Rabbim uzak etsin.

Her gün muhakkak yoģurt yiyiyormusunuz ? Ya da süt içiyor musunuz?

Yok perşembe günü yapacaklar eğer durumumu kötüye gitseydi bugün yapılacaktı. Şükür bugün daha iyiyim.
Şüphelendilerse bile hemen test yapmaları gerekmezmıydı neden yapmadılarkı benı yanlış anlama senın için demıorum ama bu şekilde geri gönderıolarsa bana bıraz sıkıntılı gbı geldi olayın üstüne çok düşmüolarmş gbi.sen nerde yasıodun

Kizlar ilk kizimdan kalan kan ikaci var 6. Ayda son tuketim tarihi adi maltofer icen var mi bunu? Hastaneler malum gitmek istemiyorum ilac kutusunu secerken buldum. Kullanan var mi sıkıntı oluyor mu bulanti vs?

Kacıncı haftalarda basladı cnm bu sende ıns kasılma deıldır kasılma olmasından kısalmaya sebep olmasından korkuyorum bunun canım bazen sert oluyo baya karnım ayaklarımı uzatınca gergın gbı hıssedıyorum sırt ustu yatarsam

Sırt üstü bacakları kırmadan yatmak çok iyi değil diye biliyorum ben de, rahatsız edici hem. Onun dışında bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…