2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya ilk olunca tedirgin oluyo insan ama baktım kiminin kalçaya kiminin bacağına vururmuş ağrılar. Beb de dah doktora gidemedim sorcam artık. Kas ilacının adı ne acaba? Geçer hepimizinki inşaallh
magnimore plus diye bir ilaç valla her akşam içiyorum magnezyumda varmış ilaçta iyi geldi bana

Ya ilk olunca tedirgin oluyo insan ama baktım kiminin kalçaya kiminin bacağına vururmuş ağrılar. Beb de dah doktora gidemedim sorcam artık. Kas ilacının adı ne acaba? Geçer hepimizinki inşaallh
Canım için rahat olsun herkeste dediğin gibi başka biryere vuruyor. Benimde belim ve kuyruk sokumuma agrı vuruyor ayaga kalktıgımda bazen adım atamıyorum duşun boyle aksayarak gıdıyorum falan bıraz uzanınca gecıyo ama buaralar sık sık oluyor artık 6 ay bıtecek nerdeyse normal dıyorlar bebek buyuyor rahım buyuyor vucut kendini doğuma hazırlıyor kemıkler genlesıyor

Yaa çok geçmiş olsun inşaallah öyle bişey değildir Allah korusun seni ve yavrunu

Arkdaslar ıkız hamıle olanlar haftalık ıkı kez proluton yaptıran oldumu erken dogumu engellemek ıcın bı erken dogumla bebegımı kaybettım 22.haftada aranızda ıkız hamıle olup ılerleyen varmı acaba

Geçmiş olsun sana da inşaallah çabuk geçer ağrılarımız son aylarda rahat ederiz uyku uyutmuyor

Cok gecmis olsun canm, dikkat et. Umariz oyle bisey yoktur beslenmeme ve psikolojine dikkat et

Siz bi çözüm buldunuz mu bu ağrılara?
Malesef hayır fazla süre ayakta kalmamam lazım ama genellikle bu mümkün olmuyor. Bir şey yapacaksam dinlene dinlene, aralarda uzanıp dinlenerek yapmalıyım. Tek iyi gelen bu. Magnezyum isteyecektim dr'dan iyi gelir diye ama o da iyi gelmiyormuş galiba doktoruma da gidemeyeceğim zaten. Allah kolaylıklar versin hepimize

Bende de var bu bel ağrısı ya diğer aylarda napacaz bakalım

Çok geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasın

Kızlar lütfen şu dönem doktor kontrolune gitmeyin acil bi durum olmadığı sürece

Aslında magnezyum bel fıtığı operasyonu olanlara falan da veriliyor ağrı çekiyor diye . Benim babama cok iyi gelmişti. Babam ameliyattan sonra cok ağrı çekmişti uzerinden aylar geçmesine rağmen. Cok memnun kalmıştı canim bence onu sormalısın doktora..

Evet canım troid de önemli bende şubatın ilk haftası gittim kontrolle bu gidişle direk doğuma gitçez gibi allah yardımcımız olsun çok kötü döneme denk geldik
Amin insallah canim. Keske sadece mecburi olanlar gitse ama evden çıkamıyoruz ki doğum zamanı bitse su illet diyorum.

Çok geçmiş olsun ama dikkat edin şuan özel hastaneler bu testi yapmıyor. Yapıyormuş gibi oyalıyorlar dikkat edin.

Arkadaşlar selam cumhurbaşkanı kararname yayınlamış TRT haberde şimdi dinledim. İdari izinli sayılanlar ikinci bir karara kadar idari izinli sayılacak deniyor. Sanırım biz bu haftadan sonra yeni bir karar çıkmadıkça izinli sayılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…