magnimore plus diye bir ilaç valla her akşam içiyorum magnezyumda varmış ilaçta iyi geldi banaYa ilk olunca tedirgin oluyo insan ama baktım kiminin kalçaya kiminin bacağına vururmuş ağrılar. Beb de dah doktora gidemedim sorcam artık. Kas ilacının adı ne acaba? Geçer hepimizinki inşaallh
Canım için rahat olsun herkeste dediğin gibi başka biryere vuruyor. Benimde belim ve kuyruk sokumuma agrı vuruyor ayaga kalktıgımda bazen adım atamıyorum duşun boyle aksayarak gıdıyorum falan bıraz uzanınca gecıyo ama buaralar sık sık oluyor artık 6 ay bıtecek nerdeyse normal dıyorlar bebek buyuyor rahım buyuyor vucut kendini doğuma hazırlıyor kemıkler genlesıyorYa ilk olunca tedirgin oluyo insan ama baktım kiminin kalçaya kiminin bacağına vururmuş ağrılar. Beb de dah doktora gidemedim sorcam artık. Kas ilacının adı ne acaba? Geçer hepimizinki inşaallh
Yaa çok geçmiş olsun inşaallah öyle bişey değildir Allah korusun seni ve yavrunuKızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
Siz bi çözüm buldunuz mu bu ağrılara?Benim de kalçaya vuruyor, bugün sağ bacağımda da ağrı var hatta.
Geçmiş olsun sana da inşaallah çabuk geçer ağrılarımız son aylarda rahat ederiz uyku uyutmuyorCanım için rahat olsun herkeste dediğin gibi başka biryere vuruyor. Benimde belim ve kuyruk sokumuma agrı vuruyor ayaga kalktıgımda bazen adım atamıyorum duşun boyle aksayarak gıdıyorum falan bıraz uzanınca gecıyo ama buaralar sık sık oluyor artık 6 ay bıtecek nerdeyse normal dıyorlar bebek buyuyor rahım buyuyor vucut kendini doğuma hazırlıyor kemıkler genlesıyor
Cok gecmis olsun canm, dikkat et. Umariz oyle bisey yoktur beslenmeme ve psikolojine dikkat etKızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
İnşallah canım vallahi magnezyumda ıcıyorum günde 2 tane ama demekki çekmemiz gerekıyor bu agrıları napalım sağlıklı olsunda kuzularımız canları sağolsunGeçmiş olsun sana da inşaallah çabuk geçer ağrılarımız son aylarda rahat ederiz uyku uyutmuyor
Malesef hayırSiz bi çözüm buldunuz mu bu ağrılara?
Bende de var bu bel ağrısı ya diğer aylarda napacaz bakalımCanım için rahat olsun herkeste dediğin gibi başka biryere vuruyor. Benimde belim ve kuyruk sokumuma agrı vuruyor ayaga kalktıgımda bazen adım atamıyorum duşun boyle aksayarak gıdıyorum falan bıraz uzanınca gecıyo ama buaralar sık sık oluyor artık 6 ay bıtecek nerdeyse normal dıyorlar bebek buyuyor rahım buyuyor vucut kendini doğuma hazırlıyor kemıkler genlesıyor
Ben de dün bastıra bastıra yerleri sildim mobla biraz. Belime vurdu çok. Bu gün bu saate kadar baya geçti neyse ki. Bi daha o şekilde yapmam.Bende de var bu bel ağrısı ya diğer aylarda napacaz bakalım
Ya eğilerek başka bir şey yapsan yine ağrıyor bel de kötüymüş ayağa da vuruyorBen de dün bastıra bastıra yerleri sildim mobla biraz. Belime vurdu çok. Bu gün bu saate kadar baya geçti neyse ki. Bi daha o şekilde yapmam.
Çok geçmiş olsun rabbim korktuğuna uğratmasınKızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
Aslında magnezyum bel fıtığı operasyonu olanlara falan da veriliyor ağrı çekiyor diye . Benim babama cok iyi gelmişti. Babam ameliyattan sonra cok ağrı çekmişti uzerinden aylar geçmesine rağmen. Cok memnun kalmıştı canim bence onu sormalısın doktora..Malesef hayırfazla süre ayakta kalmamam lazım ama genellikle bu mümkün olmuyor. Bir şey yapacaksam dinlene dinlene, aralarda uzanıp dinlenerek yapmalıyım. Tek iyi gelen bu. Magnezyum isteyecektim dr'dan iyi gelir diye ama o da iyi gelmiyormuş galiba doktoruma da gidemeyeceğim zaten. Allah kolaylıklar versin hepimize
En kötü durumda olanlar kronik hastalığı olanlar bende tiroid var ve kalakaldım öyleceKızlar lütfen şu dönem doktor kontrolune gitmeyin acil bi durum olmadığı sürece
Evet canım troid de önemli bende şubatın ilk haftası gittim kontrolle bu gidişle direk doğuma gitçez gibi allah yardımcımız olsun çok kötü döneme denk geldikEn kötü durumda olanlar kronik hastalığı olanlar bende tiroid var ve kalakaldım öylece
Amin insallah canim. Keske sadece mecburi olanlar gitse ama evden çıkamıyoruz ki doğum zamanı bitse su illet diyorum.Evet canım troid de önemli bende şubatın ilk haftası gittim kontrolle bu gidişle direk doğuma gitçez gibi allah yardımcımız olsun çok kötü döneme denk geldik
Çok geçmiş olsun ama dikkat edin şuan özel hastaneler bu testi yapmıyor. Yapıyormuş gibi oyalıyorlar dikkat edin.Kızlar şimdi size haberim var dikkate alın lütfen. İki gün önce geip başladı demiştim ya bademciklerim iyice kapandı ateş yok ama dün doktora gittim nolur nolmaz diye ciğerlerde birşeyler buldular infulanze testi kan falan yaptılar sonuçlar temiz kanda biraz mikrop var ama gebelik olduğu için normal seviyede çok değil dediler ama bademcik komple kapalı. Doktor ciğerde dinlediği şey için korona testini yaptırmalısın acil dedi ben tutuştum tabi. Çok içime sinmedi memorial geçtik ordan tabi eşimi almadılar yanıma tek başıma kaldım korktum paikolojim bozuldu herkez korona muamelesi. Testi yapıcaz 3 gün sonra bilgi gelicek yatışınızı yapıcaz ama öncesnde göğüs cerrahımız görsün dediler. Gittik kadın sağolsun 40 dk ilgilendi. Nefesimi dinledi. Muayne etti. Evet ciğerde birşey var ama bence ateşin yok bir gün takip edelim dediler. İlaç verdi şuan 6 tane farklı ilaç kullanıyorum bitkiselle birlikte. Evde karantina verdilerki zaten evden çıkmam market siparişlerinide getirirler yıkarım herşeyi. Perşembe gününe kadar artarsa yatış yapıcaklar artmazsa perşembe kontrole gitcem yine önlem olsun diye korona testini yapcaklar. Dua edin psikolojim iyi değil. Dün üzüntüden hiç kımıldamadı kızım. Bugün şükür tekmelerini bolca hissettim. Ne olur dikkat edin maskesiz eldivensiz doktor kontrolü dışında çıkmayın. Bütün dengemiz şaştı şu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?