- 17 Nisan 2019
- 3.105
- 3.468
- 133
Evet insan sıkılıyor ama az da olsa yemeye çalışBen biraz sıkıldım biliyomusunher gün yoğurt süt peynir yemekte zorlanıyorum
Hemen test yapmamalarına şaşırdım bende artık hastalık yayıldı illa yurt dısından gelmeye gerek yok ki.gençlerde hastaşık hafıf atlatılıomuş eger ciğerlerde faln bi problem yoksa tabi.Kızımı tutamıorum artık 15 gündr evden cıkmadık çok sıkıldı bu sabah subhanekeyi okuyumda hastalık bitsin ben çok sıkıldım parka gıdelim deyip duruyoEvet canım maalesef belirti gösteren herkese test yapılmıyor hala yurtdışı bağlantısı arıyorlar test için. Bu durum aramızda tespit edilemeyen binlerce vaka dolaştığı anlamına geliyor. Hergün yapılan test sayısı düşüyor nasıl iş anlamadım.
1 haftadır yüksek ateş, kuru öksürük ve nefes darlığı çeken bir tanıdığım 6 farklı doktora görünmesine rağmen hiçbiri teste yönlendirmedi.
Sakın yanlış anlamayın canınızı sıkmak için yazmıyorum evet hamileler ve bebekler riskli grupta değil ama Allah korusun hastalığı kapsak bize yapılacak müdahale kısıtlı. Doktorlar böyle bir durumda yüksek ateş mi daha tehlikeli bebek için yoksa verilecek ilaç mı diye düşünüp seçim yapmak zorunda kalacaklar.
O yüzden kesinlikle evden çıkmayın bir sorun hissetmediğiniz sürece doktora gitmeyin. Biz eşimle odaları ayırdık, yan yana bile oturmuyoruz, kıyafetlerini bile elletmiyor bana işe gidip geliyor diye.
Tekrar söylüyorum bunu moraliniz bozulsun diye yazmıyorum aman bir şey olmaz rahatlığına kimse girmesin diye yazıyorum.
Test bekleyen arkadaşı etiketleyemedim ama corona değil büyük ihtimal ateş en belirgin özelliği bu hastalığın. Bende de 2 gündür kuru bir öksürük vardı düzelmeye başladı arkadaş da düzeliyormuş herhalde hastalık olsa daha da kötüye giderdi.
Ben daha doktorumla hiç konuşamadım ne yemeliyim diyeYok canım hiç sormadım ne yiyim ne içiyim diye. İlk oğlumda her akşam içiyordum. Bunda da öyle yapıyorum. Fakat açık süt almıyorum. Marketten pastörize süt alıyorum. Açık süt bana gebelik alerjisi yapmıştı. Doğuma kadar kaşıntıdan kurtulamadım.
Yürüyüş de iyi diyolar ama ben onu eledim baştan nerde yürüycem ben diye. Evin yakınlarında park stad ya da arabalardan kaçmadan yürünecek bi yer falan yok ki çıkayım istediğim zaman. Zaten böyle bi zamana da denk geldik. En iyisi ev modu. Buldum 45-50 dk lık sakin bi hamile yogası videosu onu yapıyorum evdeEgzersiz yapmıyorum. Nisan ayı gelince yürürüm diyordumyalan oldu
Doyduğun kadar yiyeceksin canım. Sabahları bi yumurta, peynir yemeye özen göster. Hamur işinden uzak durmakta fayda var. Mesela ben şeker yükleme testini yaptırmadım. Durum ne bilmiyorum, o yüzden hamur işi pilav makarna tarzı şeyler az yemeye çalışıyorum. Bazen canım çekiyor tabiki :)Ben daha doktorumla hiç konuşamadım ne yemeliyim diyebıkıyorum her gün yemekten . Benim daha ilk gebelik . Yemektede tedirginim aç kalmıyorum hiç ama eminde olamıyorum acaba yeterli mi yedim diye. Sen nasil yapiyordun ya da yapiyosun
Link alabilir miyim ?Yürüyüş de iyi diyolar ama ben onu eledim baştan nerde yürüycem ben diye. Evin yakınlarında park stad ya da arabalardan kaçmadan yürünecek bi yer falan yok ki çıkayım istediğim zaman. Zaten böyle bi zamana da denk geldik. En iyisi ev modu. Buldum 45-50 dk lık sakin bi hamile yogası videosu onu yapıyorum evdeKas bile yaptım sanki Vaktin varsa haftada bikaç akşam yapabilirsin istersen sen de.
Vaktim bol şuan okullar kapandı. Korkuyorum ben ters hareket yaparım. Ben normalde spor yapınca kendini sakat bırakan biriyim.Yürüyüş de iyi diyolar ama ben onu eledim baştan nerde yürüycem ben diye. Evin yakınlarında park stad ya da arabalardan kaçmadan yürünecek bi yer falan yok ki çıkayım istediğim zaman. Zaten böyle bi zamana da denk geldik. En iyisi ev modu. Buldum 45-50 dk lık sakin bi hamile yogası videosu onu yapıyorum evdeKas bile yaptım sanki Vaktin varsa haftada bikaç akşam yapabilirsin istersen sen de.
Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra, olur inşallahVaktim bol şuan okullar kapandı. Korkuyorum ben ters hareket yaparım. Ben normalde spor yapınca kendini sakat bırakan biriyim.
İyice araştırmak lazım ama ya doğru mu biliyo acaba diye neye dayanarak söylemiş. Ben de yapıyorum squat benzeri hareketler. Bi bakayım bu konuya. Ama bırakmam büyük ihtimal.Ben de youtube daki hamile zumbası videolarini yapiyorum.Pilates de yapiyordum squat falan ama ece vahapoğlu bir videosunda bebeği dönmemiiş anneler squat yapmasin bebeğin ayaklari altta olduğu için zamani gelince dönmeyebilir falan dedi.Ben de cekindim biraktim.
İyice araştırmak lazım ama ya doğru mu biliyo acaba diye neye dayanarak söylemiş. Ben de yapıyorum squat benzeri hareketler. Bi bakayım bu konuya. Ama bırakmam büyük ihtimal.
Ben az bi çıktım yürüdüm geldim ya patlayacaktım artık tam güneş çıktı buralarda biz hapsoldukYapmaya calısıyorum canım allahtan ev buyuk boş boş dolanıyorum yuruyus olsun maksat
Topu kenara koy ben de korkarım toptan ay da ilerledi şimdiValla kendi de hamile o videolar da 34. Haftada miyim diyordu öyle bir şey bebek onda dönmüş demek.Ben de evde kaldikça yiyorum kilo aliyorum diye pilates yapayim diyorum ama yanliş bir hareket yapicam diye korkuyorum hele topun üstünden düşerim diye herkesin akşi cikiyor
Bu aralar benimde kaburgalarım sırtım ağrımaya başladı nerden bakıp spor yapıyosunuz bende yapmaya başlayacağım bu günTopu kenara koy ben de korkarım toptan ay da ilerledi şimdiBen de işte belki normal doğum yapmama katkısı olur diye yapıyorum ama bakalım
Ben normalde de zaten hiç ekmek kullanmam genelde kahvaltıda kullanırım . Makarnayıda bazen yoğurttan bıkınca onla gider diye yapıyorum onun dışında aç kalmıyorum ama kiloda almıyorum . Sabah kahvaltı yapıyorum 2 3 gibia meyve yiyiyorum. 7 gibi yemek 2 tabak yogurtla bu kadar . Arada aburcubur yiyiyorum o da cok azDoyduğun kadar yiyeceksin canım. Sabahları bi yumurta, peynir yemeye özen göster. Hamur işinden uzak durmakta fayda var. Mesela ben şeker yükleme testini yaptırmadım. Durum ne bilmiyorum, o yüzden hamur işi pilav makarna tarzı şeyler az yemeye çalışıyorum. Bazen canım çekiyor tabiki :)
Ben bi iki sayfa önce attığım linkten bakarak yapıyorum. Bazı hareketlerinde kendime gülüyodum napıyorum ben diye ama şimdi yaparken çok ciddiyimBu aralar benimde kaburgalarım sırtım ağrımaya başladı nerden bakıp spor yapıyosunuz bende yapmaya başlayacağım bu gün
Peki iyi geliyor mu ağrı sızı oluyor muBen bi iki sayfa önce attığım linkten bakarak yapıyorum. Bazı hareketlerinde kendime gülüyodum napıyorum ben diye ama şimdi yaparken çok ciddiyim
Sormaa hapishane mahkumları gibi iç çekerek balkondan bakıyorumBen az bi çıktım yürüdüm geldim ya patlayacaktım artık tam güneş çıktı buralarda biz hapsolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?