2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hemen test yapmamalarına şaşırdım bende artık hastalık yayıldı illa yurt dısından gelmeye gerek yok ki.gençlerde hastaşık hafıf atlatılıomuş eger ciğerlerde faln bi problem yoksa tabi.Kızımı tutamıorum artık 15 gündr evden cıkmadık çok sıkıldı bu sabah subhanekeyi okuyumda hastalık bitsin ben çok sıkıldım parka gıdelim deyip duruyoçok zor bi süreç gerçekten.
İlaçlarımda bitti kimisi az kaldı umarım saglık ocagındakı doktr yazar eşim gidecek bugün.progestan levotiron bide iğne var umarım yazar

Ben daha doktorumla hiç konuşamadım ne yemeliyim diye bıkıyorum her gün yemekten . Benim daha ilk gebelik . Yemektede tedirginim aç kalmıyorum hiç ama eminde olamıyorum acaba yeterli mi yedim diye. Sen nasil yapiyordun ya da yapiyosun

Egzersiz yapmıyorum. Nisan ayı gelince yürürüm diyordum yalan oldu
Yürüyüş de iyi diyolar ama ben onu eledim baştan nerde yürüycem ben diye. Evin yakınlarında park stad ya da arabalardan kaçmadan yürünecek bi yer falan yok ki çıkayım istediğim zaman. Zaten böyle bi zamana da denk geldik. En iyisi ev modu. Buldum 45-50 dk lık sakin bi hamile yogası videosu onu yapıyorum evde Kas bile yaptım sanki Vaktin varsa haftada bikaç akşam yapabilirsin istersen sen de.

Doyduğun kadar yiyeceksin canım. Sabahları bi yumurta, peynir yemeye özen göster. Hamur işinden uzak durmakta fayda var. Mesela ben şeker yükleme testini yaptırmadım. Durum ne bilmiyorum, o yüzden hamur işi pilav makarna tarzı şeyler az yemeye çalışıyorum. Bazen canım çekiyor tabiki :)

Link alabilir miyim ?

Vaktim bol şuan okullar kapandı. Korkuyorum ben ters hareket yaparım. Ben normalde spor yapınca kendini sakat bırakan biriyim.

Ben de youtube daki hamile zumbası videolarini yapiyorum.Pilates de yapiyordum squat falan ama ece vahapoğlu bir videosunda bebeği dönmemiiş anneler squat yapmasin bebeğin ayaklari altta olduğu için zamani gelince dönmeyebilir falan dedi.Ben de cekindim biraktim.

İyice araştırmak lazım ama ya doğru mu biliyo acaba diye neye dayanarak söylemiş. Ben de yapıyorum squat benzeri hareketler. Bi bakayım bu konuya. Ama bırakmam büyük ihtimal.

İyice araştırmak lazım ama ya doğru mu biliyo acaba diye neye dayanarak söylemiş. Ben de yapıyorum squat benzeri hareketler. Bi bakayım bu konuya. Ama bırakmam büyük ihtimal.

Valla kendi de hamile o videolar da 34. Haftada miyim diyordu öyle bir şey bebek onda dönmüş demek.Ben de evde kaldikça yiyorum kilo aliyorum diye pilates yapayim diyorum ama yanliş bir hareket yapicam diye korkuyorum hele topun üstünden düşerim diye herkesin akşi cikiyor

Topu kenara koy ben de korkarım toptan ay da ilerledi şimdi Ben de işte belki normal doğum yapmama katkısı olur diye yapıyorum ama bakalım

Ben normalde de zaten hiç ekmek kullanmam genelde kahvaltıda kullanırım . Makarnayıda bazen yoğurttan bıkınca onla gider diye yapıyorum onun dışında aç kalmıyorum ama kiloda almıyorum . Sabah kahvaltı yapıyorum 2 3 gibia meyve yiyiyorum. 7 gibi yemek 2 tabak yogurtla bu kadar . Arada aburcubur yiyiyorum o da cok az

Bu aralar benimde kaburgalarım sırtım ağrımaya başladı nerden bakıp spor yapıyosunuz bende yapmaya başlayacağım bu gün
Ben bi iki sayfa önce attığım linkten bakarak yapıyorum. Bazı hareketlerinde kendime gülüyodum napıyorum ben diye ama şimdi yaparken çok ciddiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…