- 17 Nisan 2019
- 3.105
- 3.468
- 133
Yani tamamen iyileştiysen ne gerek var bencede bir de akciğer filmi falan demiştin sürekli sürekli çekilmesi hamileyken sıkıntıAynen öle valla perşembe kontrole teste ihtiyaç kalmadığı gibi kontrole o ortamada girmem gitmem sanırım
Yok ona zaten razı değildim zaten.Direkt korona trsti yaptırcaktım. Ciğerlerdede birşey varsa artık doğumdan sonra kısmetse. Birde sanırım gelen haberlere göre eşim perşembe karantina başlayabilir diyor.Yani tamamen iyileştiysen ne gerek var bencede bir de akciğer filmi falan demiştin sürekli sürekli çekilmesi hamileyken sıkıntı
Öyle mi. Bu gün bakanın açıklamasını izledimde herkes kendi ohalini kendine ilan edip çıkmasın devletin demesine gerek yok tarzı şeyler dediYok ona zaten razı değildim zaten.Direkt korona trsti yaptırcaktım. Ciğerlerdede birşey varsa artık doğumdan sonra kısmetse. Birde sanırım gelen haberlere göre eşim perşembe karantina başlayabilir diyor.
Çok şükür canımİyiyim canım bu gün daha iyiyim eklemlerimde ağrı var ama boğazım falan gayet iyi tabi seste kısık azcık. Ama halsizlik falan yok şükür.
Nasıl karantina canım bugün ki açıklamalarda pek öyle bir durum yok gibi keşke olsaYok ona zaten razı değildim zaten.Direkt korona trsti yaptırcaktım. Ciğerlerdede birşey varsa artık doğumdan sonra kısmetse. Birde sanırım gelen haberlere göre eşim perşembe karantina başlayabilir diyor.
Ya çok kurcalamış gibi oluyorum ama aynı ağrı mı tam anlamak için. Benim dokununca kaburgamın bir kemiği acıyo sadece ama ağrısı genel vuruyo senindr öyle miÖzellik sağ tarafım ağrıyo benim
Benim dokunmadan başlıyo sağ taraftan canım ama bazende genele vuruyo ve de her eçen gün şiddetleniyo sankiYa çok kurcalamış gibi oluyorum ama aynı ağrı mı tam anlamak için. Benim dokununca kaburgamın bir kemiği acıyo sadece ama ağrısı genel vuruyo senindr öyle mi
Benim dokunmadan başlıyo sağ taraftan canım ama bazende genele vuruyo ve de her eçen gün şiddetleniyo sanki
Benmde dokunmadan ağrı yapıyoda eşim ovalıyım derken acı hissediyorum doktora gitmeme de daha var ne yapsam bilemedm gece uyutmuyor uyanıyorum. Bugün hamile biri böbrek büyümesi de aynı ağrıya sebep olur defi kafamı kurcaladıBenim dokunmadan başlıyo sağ taraftan canım ama bazende genele vuruyo ve de her eçen gün şiddetleniyo sanki
Evet aynı bölgeBahsettiğiniz ağrı sağ göğsün hemen altında sanki oradaki kaburgada gibi mi? Benimde orası çok ağrıyor. Kendiliğinden geçiyor, geliyor, ama her gün mutlaka bir kere ağrısı oluyor.
Evet nefesim kesiliyor sanki. Yarından itibaren sırt egzersizleri yapcam oturduğum yerde bakalım inşallah iyi gelirBahsettiğiniz ağrı sağ göğsün hemen altında sanki oradaki kaburgada gibi mi? Benimde orası çok ağrıyor. Kendiliğinden geçiyor, geliyor, ama her gün mutlaka bir kere ağrısı oluyor.
Canım ben cumartesi doktordaydım şeker yükleme için o zaman sordum normal dedi artacakmışta hatta. Hafif egzersizler ve magnezyumla atlatmaya çalışcaz. Bende hatta idrar yolu enfeksiyonuda varmış yine ama böbrekte bişey yoktu onun acısı ağrısı bambaşka olurBenmde dokunmadan ağrı yapıyoda eşim ovalıyım derken acı hissediyorum doktora gitmeme de daha var ne yapsam bilemedm gece uyutmuyor uyanıyorum. Bugün hamile biri böbrek büyümesi de aynı ağrıya sebep olur defi kafamı kurcaladıinşaallah geçer ağrılarımız bi an önce
Özel sektörde çalışanlar patrona ben kendimi ohale aldım mı diyecek çalışması gereken de dışarda evde oturanda dışarda Allah sonumuzu hayretsinÖyle mi. Bu gün bakanın açıklamasını izledimde herkes kendi ohalini kendine ilan edip çıkmasın devletin demesine gerek yok tarzı şeyler dedi
Kaçırdım başını ağrı nerede benim ilk hamilelik böbrek büyümesi oldu ama direk sağ böbreğim ağrıyordu doktora söyledim ürolojiye göndermişti daha fazla büyürse Doğuma kadar stent takmamız lazım dedi suyu fazlalaştırınca ağrım azalmıştı şimdi de ara ara böbrek ağrım oluyor ama su içmeyi ihmal ediyor içince daha rahattımBenmde dokunmadan ağrı yapıyoda eşim ovalıyım derken acı hissediyorum doktora gitmeme de daha var ne yapsam bilemedm gece uyutmuyor uyanıyorum. Bugün hamile biri böbrek büyümesi de aynı ağrıya sebep olur defi kafamı kurcaladıinşaallah geçer ağrılarımız bi an önce
Aradim bugun 12 nisanda asi yapcaklarmis bana hem ilaci veririz dedi. Kullanma dedi evdekini. Vitaminim de bitmek uzereAile hekiminin elinde kan ilacı olabilir. Ona uğra istersen. Yada cep teli varsa önce bi sor. Danışmaya bıraksın ondan alırsın. Odasına da girmemekte fayda var. Benim vitamin ilacı bitince öyle yapıcam.
Safra kesesinin olduğu yer bahsettiğiniz yer. Sırta ağrıda yapıyorsa safra kesesi sorunudur. Gebelikte sık olur. Genelde doğumdan sonra şiddetlenir bu nedenle ameliyatla kese alınır.Bahsettiğiniz ağrı sağ göğsün hemen altında sanki oradaki kaburgada gibi mi? Benimde orası çok ağrıyor. Kendiliğinden geçiyor, geliyor, ama her gün mutlaka bir kere ağrısı oluyor.
Safra kesesinin olduğu yer bahsettiğiniz yer. Sırta ağrıda yapıyorsa safra kesesi sorunudur. Gebelikte sık olur. Genelde doğumdan sonra şiddetlenir bu nedenle ameliyatla kese alınır.
Ben namazi ayakta zor kiliyorum siz squat diyosunuzİyice araştırmak lazım ama ya doğru mu biliyo acaba diye neye dayanarak söylemiş. Ben de yapıyorum squat benzeri hareketler. Bi bakayım bu konuya. Ama bırakmam büyük ihtimal.
Geçmiş olsun, ağrı sağ kaburgamda sırtıma doğru ama acı tek kemikte. Bilmiyorum ki su içiyorum sanıyorum amaKaçırdım başını ağrı nerede benim ilk hamilelik böbrek büyümesi oldu ama direk sağ böbreğim ağrıyordu doktora söyledim ürolojiye göndermişti daha fazla büyürse Doğuma kadar stent takmamız lazım dedi suyu fazlalaştırınca ağrım azalmıştı şimdi de ara ara böbrek ağrım oluyor ama su içmeyi ihmal ediyor içince daha rahattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?