2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen öle valla perşembe kontrole teste ihtiyaç kalmadığı gibi kontrole o ortamada girmem gitmem sanırım
Yani tamamen iyileştiysen ne gerek var bencede bir de akciğer filmi falan demiştin sürekli sürekli çekilmesi hamileyken sıkıntı

Yani tamamen iyileştiysen ne gerek var bencede bir de akciğer filmi falan demiştin sürekli sürekli çekilmesi hamileyken sıkıntı
Yok ona zaten razı değildim zaten.Direkt korona trsti yaptırcaktım. Ciğerlerdede birşey varsa artık doğumdan sonra kısmetse. Birde sanırım gelen haberlere göre eşim perşembe karantina başlayabilir diyor.

Yok ona zaten razı değildim zaten.Direkt korona trsti yaptırcaktım. Ciğerlerdede birşey varsa artık doğumdan sonra kısmetse. Birde sanırım gelen haberlere göre eşim perşembe karantina başlayabilir diyor.
Öyle mi. Bu gün bakanın açıklamasını izledimde herkes kendi ohalini kendine ilan edip çıkmasın devletin demesine gerek yok tarzı şeyler dedi

Nasıl karantina canım bugün ki açıklamalarda pek öyle bir durum yok gibi keşke olsa

Ya çok kurcalamış gibi oluyorum ama aynı ağrı mı tam anlamak için. Benim dokununca kaburgamın bir kemiği acıyo sadece ama ağrısı genel vuruyo senindr öyle mi
Benim dokunmadan başlıyo sağ taraftan canım ama bazende genele vuruyo ve de her eçen gün şiddetleniyo sanki

Benim dokunmadan başlıyo sağ taraftan canım ama bazende genele vuruyo ve de her eçen gün şiddetleniyo sanki

Bahsettiğiniz ağrı sağ göğsün hemen altında sanki oradaki kaburgada gibi mi? Benimde orası çok ağrıyor. Kendiliğinden geçiyor, geliyor, ama her gün mutlaka bir kere ağrısı oluyor.

Benmde dokunmadan ağrı yapıyoda eşim ovalıyım derken acı hissediyorum doktora gitmeme de daha var ne yapsam bilemedm gece uyutmuyor uyanıyorum. Bugün hamile biri böbrek büyümesi de aynı ağrıya sebep olur defi kafamı kurcaladı inşaallah geçer ağrılarımız bi an önce

Bahsettiğiniz ağrı sağ göğsün hemen altında sanki oradaki kaburgada gibi mi? Benimde orası çok ağrıyor. Kendiliğinden geçiyor, geliyor, ama her gün mutlaka bir kere ağrısı oluyor.
Evet nefesim kesiliyor sanki. Yarından itibaren sırt egzersizleri yapcam oturduğum yerde bakalım inşallah iyi gelir

Canım ben cumartesi doktordaydım şeker yükleme için o zaman sordum normal dedi artacakmışta hatta. Hafif egzersizler ve magnezyumla atlatmaya çalışcaz. Bende hatta idrar yolu enfeksiyonuda varmış yine ama böbrekte bişey yoktu onun acısı ağrısı bambaşka olur

Bir arkadaşımız Akrep galiba yorumları hızlıca okudum hasta olmuş geçmiş olsun şimdi daha iyiymissin ..kızlar ağrı hastalık bir yana kafamızı başka şeylere yogunlastirmaya çalışalım tabiki önlemleri alarak ...eşimde işten gelince duşa giriyor kıyafetleri poşetle tutup balkona asıyorum hemen sonra elma sirkesi içiyor bizim önlem bu şekilde....

Onun haricinde bir arkadaş gözde ile hamile yogası atmış ben yeni eve taşındım düzenlemeye calsiicam diye hiç egzersiz felan yapmadım ve bulantım geçince epey kilo aldım ama en azından daha ekstra kilo almamak için yoga yapmaya baslicam yarın bakalım inşallah. Güzel olur

Öyle mi. Bu gün bakanın açıklamasını izledimde herkes kendi ohalini kendine ilan edip çıkmasın devletin demesine gerek yok tarzı şeyler dedi
Özel sektörde çalışanlar patrona ben kendimi ohale aldım mı diyecek çalışması gereken de dışarda evde oturanda dışarda Allah sonumuzu hayretsin

Kaçırdım başını ağrı nerede benim ilk hamilelik böbrek büyümesi oldu ama direk sağ böbreğim ağrıyordu doktora söyledim ürolojiye göndermişti daha fazla büyürse Doğuma kadar stent takmamız lazım dedi suyu fazlalaştırınca ağrım azalmıştı şimdi de ara ara böbrek ağrım oluyor ama su içmeyi ihmal ediyor içince daha rahattım

Aile hekiminin elinde kan ilacı olabilir. Ona uğra istersen. Yada cep teli varsa önce bi sor. Danışmaya bıraksın ondan alırsın. Odasına da girmemekte fayda var. Benim vitamin ilacı bitince öyle yapıcam.
Aradim bugun 12 nisanda asi yapcaklarmis bana hem ilaci veririz dedi. Kullanma dedi evdekini. Vitaminim de bitmek uzere

Safra kesesinin olduğu yer bahsettiğiniz yer. Sırta ağrıda yapıyorsa safra kesesi sorunudur. Gebelikte sık olur. Genelde doğumdan sonra şiddetlenir bu nedenle ameliyatla kese alınır.

Geçmiş olsun, ağrı sağ kaburgamda sırtıma doğru ama acı tek kemikte. Bilmiyorum ki su içiyorum sanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…